SPORT FESTIVAL TRENČÍN / SLOVENSKO
............................ 4. MÍSTO ..................
V sobotu proběhl na výstavišti finálový závod Středoevropského poháru. Na startu bylo asi čtrnáct závodníků z šesti zemí. Začínalo se kládou a pouhé tři opakování nebylo vůbec podle představ. Následný mrtvý tah s autem už byl lepší a kombinace kufry a ohrada byla lahůdka, kde to bylo hlavně o rychlosti. Atlas stone byl trochu těžší hlavně výškou do které se zvedal,ale špatné to taky nebylo. Z další kombinace jsem měl největší obavy, abych nepohořel na pneumatice, obavy byly zbytečné a disciplínu jsem vyhrál. Což bylo super, ale už ne tak z pohledu jít díky tomu na další disciplínu jako poslední, když jsem měl z postupně odmrzajícího auta nejkluzčí dráhu na jeho tahání. A na závěr asi největší rasovina v podobě přitahování traktora, opravdu třešinka na dortu.
V hodnocení Středoevropského poháru jsem nakonec skončil třetí a v hodnocení Česko-slovenského poháru jsem druhý za Braňo Golierem.
ahoj, jen se ještě zeptám k tomu závodu comi vrtá hlavou...
ten log lift byl nějakej zaludnej nebo proč ho někteří ani nezvedli??? jinak sem čuměl a viděl sem někdy dost zajímavé techniky a hlavně úchopy toho log liftu.. :) uplně mimo osu...a ten ho zrovna zvedl...netušim kdo to byl
plus bonus
naš slabší videozaznam...ale seš tam hlavně ty :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru