Z té karabiny bych měl taky celkem strach, krom toho to bude asi trochu míň stabilní.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
edit: pokud mne ho chces koupit, tak se branit nebudu, ale to uz teda rovnou kup ten, co je na to primo urcenej
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zkus pohledat, protože já si myslím, že tam je.
Možná zítra půjdu, tak to schválně zkontroluju. Nikdy neříkám nic na 100%, ale 99,99% tam je.
edit: kupovat nic nebudu, vánoce už byly, měls sis říct dřív. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mas pravdu, jsou to pritahy T-osy, drive jsem tomu tak rikaval, ale u te T-osy si predstavuji spise tenhle cvik , i kdyz je to hodne podobne (ovsem tohle mne nikdy nesedlo narozdil od te verze s volnou vahou, co jsem dnes cvicil).
Právě já si myslím že název je pro obojí stejný. Na stroji jsem nikdy necvičil, nikde jsem ho nikdy neviděl. Myslím že Peťa Vaniš na tom cvičil v jednom videologu. Jinak asi máš recht, volná váha je volná váha
madball napsal:
A proč si na ty přítahy nevezmeš tady ten adaptér:
Zkus pohledat, protože já si myslím, že tam je.
Možná zítra půjdu, tak to schválně zkontroluju. Nikdy neříkám nic na 100%, ale 99,99% tam je.
edit: kupovat nic nebudu, vánoce už byly, měls sis říct dřív. :)
Na 100 000 000 % si bud jistej, ze neni
Judson napsal:
Ja si takovej udelal za par kacek.
Od ledna to take planuju zaradit jako jeden z hlavnich cviku.
Ja vim, taky jsem si dnes na tebe u treninku vzpomnel a diky tomu jsem ten cvik zaradil :D
Btw kdybys mel chvili cas, dobrou vuli a kousek zeleza navic, tak vis co...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Uplne vidim Drapera jak tam kvulu svemu oblibenemu cviku zmatene pobiha, nakukuje do vsech rohu, pod stroje, za recepci, lidem pod nohy a hleda ten adapter, pak je chvily klid a jen funeni, a pak rachot jak svina.
Uplne vidim Drapera jak tam kvulu svemu oblibenemu cviku zmatene pobiha, nakukuje do vsech rohu, pod stroje, za recepci, lidem pod nohy a hleda ten adapter, pak je chvily klid a jen funeni, a pak rachot jak svina.
Proste to tam neni, Madball vi hovno
A k tomu, co jsem ti psal v predchozim postu, ses nevyjadtril, takze to beru jako souhlas. dik
Kdyztak to pak nech u Martule v kanclu
Na to, žes tam dřív skoro i spával, tak teda moc přehled nemáš.
Sice mě už trošku zvikláváš, ale klidně bych to viděl i na nějakou sázku , jen nevím o co. Já tam o něj furt zakopávám a viděl jsem tam jet i borca tyhle přítahy s tímhle adaptérem.
Tak to ten borec mel svuj vlastni, videl jsem, jak si to vyndaval z tasky. Na tohle bych vsadil klidne kybl proteinu, ze to tam neni
Takze sraz zitra v 6:55 pred BG?
A k tomu, co jsem ti psal v predchozim postu, ses nevyjadtril, takze to beru jako souhlas. dik
Kdyztak to pak nech u Martule v kanclu
Mno.. jedinej problem je cas, kteryho volnyho mam dost malo, takze kdyz uz bych ho obetoval, tak bych si nauctoval aspon 200. Ono narezat, opracovat, svarit a natrit 7 kousku zeleza zabere vic casu nez se zda. Material odhaduju tak do 100.
Takze celkem 300 neni nejak extra min nez necelich 500 za nove, na pohled daleko hezci a i kvalitnejsi.
Martina to pry zacvaka, tak to je ok
Ne v poho, domluvime se, to nejak nehori :)
Tak to ten borec mel svuj vlastni, videl jsem, jak si to vyndaval z tasky. Na tohle bych vsadil klidne kybl proteinu, ze to tam neni
Takze sraz zitra v 6:55 pred BG?
Nemám tvoje chuťový buňky. Z kýblu proteinu bych se akorát tak pozvracel, ale nějakej flák masa, to by bylo něco jinýho.
Ty si myslíš, že mě tak brzo cvičit nedostaneš, že? :))
Ale vzledem k tomu, že by mě žena zabila, kdyby zjistila, že jsem byl cvičit, když tady zkuhrám kvůli zádům, tak je tohle ideální čas, aby mi to prošlo a zítra se i bude hodit nějakej čas navíc, takže nic není nemožný.
Ty si myslíš, že mě tak brzo cvičit nedostaneš, že? :))
Ale vzledem k tomu, že by mě žena zabila, kdyby zjistila, že jsem byl cvičit, když tady zkuhrám kvůli zádům, tak je tohle ideální čas, aby mi to prošlo a zítra se i bude hodit nějakej čas navíc, takže nic není nemožný.
Jezis to byl vtip No tak si to tam jeste se zalepenejma ocima uzij
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru