|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Oddo - díky, za chvíli pro to jedu.
Seva - super, vyzkouším to. Jen pořád nevím, jestli to má vůbec cenu, ale zase je to docela levný zdroj kvalitních tuků a při té nízké hladině sachrů budu tuky nahánět... Ty ji používáš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes je to o trochu lepší.
suplementy za den  :
- vitamín B5 (4 tablety)
- rutin (8 tablet)
- vitamín C (3 odměrky/hodina)
- Imures (6 tablet)
Připadám si jak důchodce  , nesnáším prášky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 12:01 am Předmět: |
|
|
Jj, upekl jsem si tedkom kilo a tyden mi to vydrzelo v lednicce, vzdycky jsem si pridal bud k masu, k vajecine a nebo do salatu. Ja prave jsem vzdycky strasne zavodneny/nafoukly z uzenarskych vyrobku, tak ta "domaci" se mi zda lepsi. Urcite si ju budu delat zas. A na to ze jsem nepouzil zadne dusicnany/pragendu, tak to vydrzelo tyden v lednicce bez problemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
Vánoční """trénink""":
- totálně bez síly, zpocený, ale odhodlal jsem se, pořád se cítím na hovno, ale to hovno je menší jak včera.
Vše s 10kg vestou: (kromě tric.)
24 pushup
24 squat
24 abwheel
24 oh lunge
24 goodmorning
24 crunch
24 tric. pushup _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 11:58 am Předmět: |
|
|
...tak už se cítím celkem dobře, tak na 90% procent, docela rychle jsem se z toho dostal, spíš by mě zajímalo, kdybych "nesuplementoval", jak dlouho bych se léčil  .
Zajímavost: je to divné, ale v posledních x dnech si fakt jídelák nehlídám (snad jako každý), ale přitom se mi zdá, že mi vylézá 6pack a jsem nějaký rýsnutější, wtf?  Tak u mě asi platí, čím víc cukrů, tím lepší vyrýsování  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
Deadlift: 70-100-120-140-150- 160 -140-120-100
Bench close grip: up to 6x90kg
Poster. deltoid + scapula pushup: 3s
Goblet squat: 3s
Situp: 3x20
- po nemoci, takže to mělo být zlehka, ale moc zlehka to nebylo
- bez magnéska se MT tahá dost blbě (snažil jsem se o způsob "tlačit chodidla od země, né zvedat činku)
- radost z close grip bench, ta síla tricepsu tam prostě je a šlo to moc dobře a dynamicky
- zítra nějaký powerclean, press, HSPU a asi metcon, supersérky, uvidíme _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
Press:
up to 70kg PR!!
0x75kg FAIL
0x75kg FAIL
Hang power clean: 60kg
Poster. deltoid + row:
+ HSPU
- radost z pressu, za 2 měsíce zlepšení o rovných 7,5kg
- myslím, že kdybych si mohl naložit 72,5kg namísto 75, vytlačil bych to
- hang power clean lítalo parádně _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
Tak to je paráda, gratuluju. 70kg už je docela číslo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Tak to je paráda, gratuluju. 70kg už je docela číslo. |
Děkuju, ale bohužel není. Pro mě je číslo 80kg. Doufám, že ho v roce 2013 zatáhnu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Trénink v lese:
WOD:
50m hill sprint
walk
50m hill sprint
walk
50m hill sprint
walk
50m hill sprint
walk
50m hill sprint
walk
50m hill sprint
walk
50m hill sprint
walk
50m hill sprint
walk
Squat:
each minute +2
2
4
6
.
.
30 + 23
Score: 263 squats
- dobrý rychlý trénink
- další středu či čtvrtek CF Total , tak snad mi to vyjde už se na to těším! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
SILVESTROVSKÝ BEACH-BOY PUMPING TRÉNINK:
- HSPU video do soutěže
a pak to začlo  , vše v supersériích:
biceps velká činka + triceps EZ v leže: 5 + 5 sérií
biceps scotovka + triceps diam. kliky: 5 + 5 sérií
kladiva JČ + triceps býčí koule: 4 + 4 série
- ruce na prasknutí, takový pocit jsem neměl tak 2 roky
Večer se jde pařit, takže se nemusíte ptát. proč jsem jel jen ruce  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
Udělal si velkou chybu, u nás ve fitku jsem vypozoroval, že když chceš ohromit rukama, tak je musíš napumpovat těsně před, né x hodin dopředu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
Neboj, i na tohle mám fintu. Na záchodcích si dám 50 kliků a 50 bicepsových zdvihů s něčím, co bude po ruce ...
(pro ty pomalejší, dělám si z toho prdel a fakt mi je jedno, jak napumpovaný budu mít biceps) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|