KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 181, 182, 183 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
rizecek.se.salatem

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 11:14 pm    Předmět: dotaz. Odpovědět s citátem

Zdravím, mám dotaz. Je chyba, pokud po tréninku namýchám kreatin a protein dohromady se studenou vodou do jednoho drinku? Někde jsem četl, že je lepší namýchat kreatin s horkým mlékem. A další věc, co jsem četl, tak je ta, že je dobrý si dát protein nejméně půl hodiny po kreatinu. Fakt jsem z toho už jelen. :D Předem děkuji za rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze chybu vylozene nedelas. Ona existuje cela rada zpusobu jak brat kreatin a kazdy si musi najit ten zpusob, ktery mu osobne nejlepe vyhovuje. Dulezitejsi je, abys udrzoval dostatecny přijem tekutin a nejak extremne to neprehanel s alkoholem a kofeinem (i kdyz to s tim kofeinem uz taky podle nekterych nemusi platit, pokud dost pijes). Zalezi take, co od uzivani kreatinu cekas a proc ho beres ( zvyseni hmotnosti x zlepseni sily a vykonu x lepsi regenerace x atd atd....).
Ajs

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, ma nekdo zkusenosti s kreatinem od muscletechu?
rizecek.se.salatem

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 11:59 am    Předmět: jasný Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Myslim, ze chybu vylozene nedelas. Ona existuje cela rada zpusobu jak brat kreatin a kazdy si musi najit ten zpusob, ktery mu osobne nejlepe vyhovuje. Dulezitejsi je, abys udrzoval dostatecny přijem tekutin a nejak extremne to neprehanel s alkoholem a kofeinem (i kdyz to s tim kofeinem uz taky podle nekterych nemusi platit, pokud dost pijes). Zalezi take, co od uzivani kreatinu cekas a proc ho beres ( zvyseni hmotnosti x zlepseni sily a vykonu x lepsi regenerace x atd atd....).

OK... a ještě 2 věci.

1) Gainer.... vždycky mám dávat po tréninku, nikdy v jeho průběhu ani před, že? :)

2) A jaká by byla kombinace gainer+krea+protein
po tréninku? Nebyla by to až moc divoká kombinace?
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) osobne si myslim, ze gainer patri hlavne po treninku (a k tomu pridat ten kreatin), pripadne obcas i jako nahrada svaciny. Ale zalezi jaky jsi somatotyp. Ja jako endomorf se bez gaineru obejdu uplne, i kdyz treba gainer zalozeny na palatinose by mohl byt ok i pro me.

2) michat protein a ganier najednou nema moc smysl. Chces-li uzivat i ganier, tak bezprostredne po treninku si dej ganier+kreatin a pak s nejakym casovym odstupem ten protein. Ale tech moznosti jak to vse kombinovat je samozrejme vic.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin.. "Není vhodné užívat ho smíchaný se sacharidy, které zakyselují žaludek a není vhodné dávat si ho krátce před tréninkem, protože dočasně zhoršuje kvalitu krve. "
Co je na tom pravdy?
Pájín4

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasel sem doma kreatin se spotrebou do 2014 byl pul roku nacaty ale uzavreny a dobre skladovany. Ovsem kdyz sem pixlu otevrel kreatin je mirne hrudkovany bude podle vas vadit kdyz ho zacnu brat?
MuMy

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pájín4 napsal:
Nasel sem doma kreatin se spotrebou do 2014 byl pul roku nacaty ale uzavreny a dobre skladovany. Ovsem kdyz sem pixlu otevrel kreatin je mirne hrudkovany bude podle vas vadit kdyz ho zacnu brat?

Určitě ne. Tohle se stává běžně že sachariďáky proteiny
i kreatin atd začnou časem hrudkovatět. Blběji se to rozpouští ale šejkr řeší vše
Alak1234

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

berem kreatin us asi dva a pol tyzdna ale zatial som necvicil a posilku budem mat k dispozici as 7dmeho ale od zajtra zacinam hrazdu a bradla zo zatazou a boxerske treningi ale zaujima ma ci brat dalej kreatin a jak dlho ucinkuje je v pohode ho davat aj dve mesiace mam totiz este jednu pixlu 400g ta prva je us cez polka vyzrata dik
Tentonon

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli bych bral měsíc kreatin udělám více shybu,protože mám větší sílu a udělám je i přes to,že mám více kg než kdybych měsíc jen cvičil ? Kde bych taky nabral sílu ale ne hmotnost.Díky
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, ale musis ho brat jen ve forme analnich cipku...

Jak se proboha muze nekdo takhle debilne ptat?

PS: Pokud tvuj dotaz byla ironicka reakce na dotaz nad tebou, tak se omlouvam za to ze jsem to nepochopil hned.
Ajs

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
Jasne, ale musis ho brat jen ve forme analnich cipku...

Jak se proboha muze nekdo takhle debilne ptat?

PS: Pokud tvuj dotaz byla ironicka reakce na dotaz nad tebou, tak se omlouvam za to ze jsem to nepochopil hned.

Můžu je sehnat na internetu?
Alak1234

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vobec tam neslo o zhyby to bol len nepodstatny dotaz ale o dlzku brania a ci sa to oplati aj tka dlho alebo lepsie dat pauza a dalej brat abo brat dalej dlho a potom dat pauzu ...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosim neberte to jako reklamu na jiny obchod, ale u vas jsem ten vyrobek nenasel a chci se zeotat jaky na nej mate nazor. Kamarad ho vystrachal nekde ve skrini, prej mu to kdysi dali v posilovne za par kacek kdyz zacinal,...

--
edit, viz pravidla fóra
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin s glutaminem (odkaz jsem odstranil) je dobrá kombinace.
Jen podívej, jakou to má expiračku, protože tenhle suplement se přestal vyrábět už před řadou let (proto ho v shopu už nemáme).
Na druhou stranu pokud byl v té kamarádově skříni originálně zabalený a doposud neotevřený, bude zřejmě použitelný, i kdyby byl prošlý.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 181, 182, 183 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: