Touha je zázrak by Grimley

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 132, 133, 134  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Touha je zázrak by Grimley
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Tak to půjdu v sobotu asi :D Ještě zkusím zjistit u Martule kdy půjde :D

Ta jde prej v sobotu, jestli jsem teď nevyzradil nějaký tajemství ... tak já teď nevím, mohl bych si na sobotu hodit ty záda, aspoň by mi Drejprd pomohl s mrtvolou a vlastně bys to zkontroloval i ty :D ... sakra, to se budu asi stydět
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
guruhonza napsal:

Ta jde prej v sobotu, jestli jsem teď nevyzradil nějaký tajemství ... tak já teď nevím, mohl bych si na sobotu hodit ty záda, aspoň by mi Drejprd pomohl s mrtvolou a vlastně bys to zkontroloval i ty :D ... sakra, to se budu asi stydět

Tak on v sobotu chodí i madball (toho už jsi potkal? Je to takovej sympatickej pán s velkejma zádama a punčoškama na nohách) ... třeba přijde i Míša z SPC a nikdo si tam nezacvičí :D
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Grimley napsal:
guruhonza napsal:

Tak on v sobotu chodí i madball (toho už jsi potkal? Je to takovej sympatickej pán s velkejma zádama a punčoškama na nohách) ... třeba přijde i Míša z SPC a nikdo si tam nezacvičí :D

To už skoro zavání mini ronnie srazem, kterej bysme mohli podtrhnout nějakým dobrým stejčkem (v sobotu nemám jídlo, tak bych zabil dvě mouchy jednou ranou:D)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D já sem bez prachů, já nikam nejdu... zatrénuju si dám si sojový "maso" podle balbiho a budu spokojenej

Ale ne, mám teď do 6.ho čas si nějak vydělat, tak to chci využít, pak zas do konce měsíce busy. Pozvi Martuli ale ;)
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Sem rád, že vám to konečně vyšlo kluci, přeju vám to

No jak se to vezme :D

Drejpr mel dnes asi nejkratsi trenink ve svem zivote (strucne receno: Rameno lehce v pi*i ... . Pak si to napisu do logu, az se mne bude chtit, kdyz to teda Grimley nenapsal za me )

Jinak co se tyka Grimleyho, tak beru zpet hodne veci, co jsem tu o nem napsal. Myslel jsem, ze je to flakac, ale maka jako malo kdo v BG. Kdyz pominu to, ze me pri mem prichodu malem sejmul dverma od satny z nej docela pekne lilo, coz mne prislo divne, ale kdyz jsem videl, v jakem tempu jede, tak mne to bylo hned jasne. Kratke pauzy, zadne vykecavani, pekna technika cviku (alespon tech tlakovych, co jsem videl) a proste ten jeho trenink mel naboj a tak to ma byt, takze v tomhle me opravdu mile prekvapil. A jak jsem mu rikal, na zivo vypada i vetsi nez na fotkach.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Oddo napsal:
Sem rád, že vám to konečně vyšlo kluci, přeju vám to

No jak se to vezme :D

Drejpr mel dnes asi nejkratsi trenink ve svem zivote (strucne receno: Rameno lehce v pi*i ... . Pak si to napisu do logu, az se mne bude chtit, kdyz to teda Grimley nenapsal za me )

Jinak co se tyka Grimleyho, tak beru zpet hodne veci, co jsem tu o nem napsal. Myslel jsem, ze je to flakac, ale maka jako malo kdo v BG. Kdyz pominu to, ze me pri mem prichodu malem sejmul dverma od satny z nej docela pekne lilo, coz mne prislo divne, ale kdyz jsem videl, v jakem tempu jede, tak mne to bylo hned jasne. Kratke pauzy, zadne vykecavani, pekna technika cviku (alespon tech tlakovych, co jsem videl) a proste ten jeho trenink mel naboj a tak to ma byt, takze v tomhle me opravdu mile prekvapil. A jak jsem mu rikal, na zivo vypada i vetsi nez na fotkach.

Sakra díkec Drejprde, takový chvály, to je hned větší motivace, škoda že ti nemůžu napsat něco na to tvý rameno, aby se vyléčilo Snad bude na sobotu už líp :))
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru prosimte hled si svyho a neorganizuj tu zadne srazy, kdyz o to nikdo nestoji to za prve a za druhe prestan tu mlet sracky na me konto. dik

Naposledy upravil Draper dne čt leden 03, 2013 12:58 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Guru prosimte hled si svyho a neorganizuj tu zadne srazy, kdyz o to nikdo nestoji.

Dej si kolo a buď v klidu
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.1.2013

Běh

Čas: 0:21´51
Vzdálenost: 4.75 km
Avg HR: 158
Avg speed: 13.24 km/h
kCal: 385
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.1.2013

Posilka - Záda, Tricáky + břišáky

Mrtvý tah
8x100kg (asi 8x, koukal na mě Drejprd, tak jsem z toho byl celý hyn a nepočítal jsem :D)
5x120kg
5x120kg
5x120kg
5x120kg
5x120kg

Shyby
5x5xjá

Přítahy naširoko na stroji vsedě
10x30kg
8x35kg
8x40kg
8x40kg

Přítahy JČ na lavičce na záda
8x25kg
8x27.5kg
8x30kg
6x32.5kg

Benchpress naúzko
8x50kg
8x70kg
8x70kg
8x70kg
6x70kg

Kliky na pradlech
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá

Břišáky
3x40 Zkracovačky
3x60sec Side plank

Dneska jsem byl nějakej rozlámanej a to jsem spal 9 hodin, nevím, asi jsem neměl chodit spát ve čtvrt na jednu

Jinak Drejprd opět jako sluníčko nechápu, kde vznikla ta pomluva, že je na tréninku protivnej . Taky asi dneska pochopil, že já a mrtvej tah, to bude takovej nekonečnej boj ...Jo a jak se tu furt vytahoval, že je nejspocenější člověk v BG, tak myslím, že jsem ho úspěšně pokořil, i když teda ještě nebudu říkat hop, ptz jsem ho neviděl po veslování nebo rotopedu

Marťule vypadá super a pěkně makala, to se mi líbilo (teda ne že bych na ni furt čuměl )

No a aby toho potkávání známejch lidí nebylo málo, tak jsem se taky konečně potkal s panem guruhonzou :)) Taky sympaťák... asi jsme všichni sympaťáci nebo co

A na závěr, když jsem dneska zas viděl Drejprda, do toho Marťuli a na závěr ještě Guruhonzu, tak mám novou motivaci makat :)) Od příštího tejdne na to vlítnu ještě víc než teď :D ... sice v pondělí to bude asi trénink o ničem, ptz mě zejtra od sedmi do pondělí do devíti čeká službička, ale od úterý to vypukne

A na úplnej závěr :D .... mám nutkání vzít si příště do BG osobní váhu a převážit si jednoručky a kotouče a osy, protože třeba ty jednoručky mi v Pardubkách přijdou taky těžší, tlaky na ramena jsem v BG odjel celkem v pohodě s 30kama a v Pardubkách mám problém s 27.5kg a (Drejprde sorry ) , ale nevím jestli to bylo tím, že jsem v Pardubkách měl sváteční atmosféru a byl rozežranej jak dobytek, tak jsem neměl formu, ale když jsem jel MT v Pardubkách se 100kg, bylo to těžký jak prdel a dneska jsem se stovkou odjel osm opakování (možná taky proto, že Drejprd to měl naložený už a pořádně jsme si neprohlídnul kotouče a myslel jsem, že to jsou 15ky a ne 20ky, takže jsem zvedal 100kg v domnění, že zvedám 80 )

A na úplnej úplnej závěr, sorry, že jsem se tak rozepsal :D
MAST3R

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po té "aféře" s Blue Gymem, jsem si schválně vzal váhu do "našeho" fitka a naštěstí vše sedělo, nevážil jsem uplně vše, ale jen osy, najěké kotouče a JČ co se nám nezdáli.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prej ses strasnej sympatak, jsem tam zaslechl :D a to rikala jen te spatrila

Jinak MT tech 100kg bylo dobry, pak jsem se na tebe moc nedival, samotnyho me to sere, kdyz na me nekdo u cviceni vejra . Jen jsem teda tak jednim okem pokukoval a ta prvni serie se 120 se mne moc nelibila, tam ti sly ramena moc dopredu, zada jsi trochu kulatil a chtelo to trochu vic jit z nohou a tahat po sobe, ale ty dalsi (opet jen tak co jsem zahledl) tam uz ses pekne srovnal a byly lepsi. Hlavni je to pocatecni srovani se a nevlitnout do toho bezmyslenkovite, coz nerikam, ze delas

Co se tyka tech vah v BG , tak na*rat, nic tam neni podvazeny, maximalne je tam slabsi gravitace, jinak je vse jak ma byt A uz vubec ne jednorucky, ty naopak vazi jeste vic, protoze do nich neni zapocitana vaha osy, coz je tak 1,5-2kg Proste jsi mel dneska svuj den, kdyz tam bylo tolik celebrit najednou

A posledni vec, musim te zklamat, ale tve poceni se je asi 1/3 toho, jak jsem schopnej se zpotit ja pri aerobce, proto ji uz v posilovne delat nemuzu. Doma mam pod rotopedem nekolik vrstev igelitu a saci podlozky a stejne je tam stojata vrsta meho potu :)

Kua se*ete me, ze vam to ted vsem tak jde a ja jsem aktualne v prdeli
madball

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapci, chlapci, u vás už ta psychika dělá tolik, že jsou už podvážený i JČ?
Jak píše Drejp, ty budou spíš těžší, protože tam není započítaná osa.
Kotouče budou mít o nějakej gram míň, ale to může vyřešit počítání osy za 10 a najednou třeba zjistíte, že v BG už nezvedáte tolik jako jinde.
Já třeba za poslední 2 měsíce nezvedl v BG, to co v SPC. Sice to ani nebylo v plánu, ale to už je jiná.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Grimley

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.1.2013

Posilka - Nohy,Ramena + břišáky (Pardubice)

JČ výpady
8x15kg
8x15kg
8x15kg
8x15kg
8x17.5kg
8x17.5kg

Legpress
12x100kg
12x140kg
8x180kg
8x180kg
8x180kg
8x180kg
8x210kg

Hacken dřepy
10x40kg
8x80kg
8x80kg
8x80kg

Výpony na lýtka vsedě
10x20kg
10x40kg
10x40kg
10x40kg

JČ tlaky na ramena
8x15kg
8x17.5kg
8x20kg
6x27.5kg
4x27.5kg

Rozpažování na zadní delty na stroji
10x17.5kg
10x27.5kg
10x27.5kg
10x27.5kg
8x32.5kg

Přítahy VČ k bradě
10x20kg
8x40kg
8x40kg
8x40kg

Břišáky
3x40 Zkracovačky
3x60sec Side plank
3x10 Úklony na lavici

Dneska super trénink, vůbec se mi nechtělo, ale nakonec jsem to rozjel a cejtím celý tělo :)
Grimley

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9.1.2013

Běh

Dneska docela zabijárna, pořád to podkluzávalo a jednou jsem se už málem natáhnul

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 132, 133, 134  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: