|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so leden 05, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
super, že si tu Keba, nemusím furt chodiť fandiť na IF, filozofiu, čo sa týka cvikov ako rozpažky a pod. mám úplne rovnakú, na váhy sú iné cviky, tu to nemá zmysel hrotiť. Držím päste, nech padajú počas roka PRká. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dovidos
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
Krásný výkony.Já střídavej hmat necvičím,mám z toho divnej pocit v páteři mezi lopatkama.Musím makat na gripu.Maxka ale jedu střídavě.Hodně zdaru.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po leden 07, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
Hoši moc děkuju, Zrovna logy Turakama i Morica pečlivě pročítám
Dovidos : díky, jinak moje dysbalance je akumulovaný problém, není to jen střídavým úchopem ale na to se nabalily další problémy, který jsem ignoroval a teď se to musí napravovat.
Dnes training
Dřep
6x120kg
6x130kg
6x140kg
6x150kg
- tak dřepy už pohoda, nový tepláky zakoupeny  jinak ještě nejsem 100% spokojen s technikou, dokážu udržet techniku aniž bych šel do většího předklonu jen tak 2-3 opakování, to se musí změnit.
Hip thrusts (pánevní výpady s činkou?)
6x60kg
6x70kg
3x6x80kg
- tenhle cvik budu jezdit na aktivování svalů potřebných při širším postoji v dřepu, uvidíme co to udělá
Přítahy v předklonu
6x90kg
2x6x100kg
2x6x110kg
Krčení ramen
3x10x110kg
Výpony lýtka
3x10x110kg
Břicho - cizoprase cvik
3x12
strečink vršku
tak pohoda, mikrocyklus jsem zopakoval bez pátečního tréninku, takže ode dneška se začíná na novo, budu na hlavní cviky asi střídat objemy, pyramidu vs pevné série. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st leden 09, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes bench day
Bench press
6x110kg
4x6x125kg
- šlo to pěkně, technicky spokojenost, občas zas hlava uhýbá ale o 80% lepší
Upažování v stoji
6x8x13kg
Extenze v sedě j.č.
3x15x30kg
Biceps osa
6x40kg
5x6x50kg
gut, bench padnul zbytek v tempu a na pohodu, v pátek jedu pracovně na dva týdny do Prahy tak nevim jak to udělam se cvičením nějak za boje se to vymyslí _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st leden 09, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar Kebič,
Nevim, kde budeš v Praze makat, ale můžeme se domluvit a dojít si na společnej trénink buď k nám na Zahraďák do Kentoya Fitness nebo na Prosek do Bomba gymu.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st leden 09, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Hoj, makat budeme na Ruzyni a nejspíš budem cvičit ve fitku ve vězení Ruzyně, kdyby to ale nevyšlo tak bych tě kontaktoval a můžem dát training, neb to vězeňský fitko samo neni veřejný  ani nevim v jaký části Prahy budem ubytovaný _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
Spekoune nebudeš odepisovat na PMka?
dnes páteční training
Mrtvý tah klasika
6x150kg
6x160kg
2x6x170kg
- tfuuuuj, tak dlouhá dráha, ale šlo to pěkně a nadhmatem, jinak když nepíšu jinak tak jedu vždy no belt, no wraps a prostě bez vybavení
čelní dosedy na low box
5x60kg
5x70kg
2x5x80kg
- jen tak na kvadry
Military press se stopkama
6x50kg
6x60Kg
2x6x70kg
- pěkný, lehký ale už začínal tahat ten úpon, tyhle tři cviky za sebou na něj asi nedělají dobře
Přítahy j.č. s oporou hrudníku, s kontrakcí
3x6-8x30kg
Přítahy expanderů aka kladka za hlavu
3x8xblue band
Rozpažky na rovný
5x10x18kg
Biceps und triceps s expanderem
3x10-12
rehabilitace
šlo to pěkně, tenhle trénink bych nejraději rozdělil do dvou ale časově to nejde, možná po práci a zkouškovým, jinak na klasiku si snad zvyknu, chci to drtit nadhmatem co to půjde. Military se stopkama pro mě nejlepší cvik na ramena vůbec _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Spekoune nebudeš odepisovat na PMka?
|
sorry, ale já se sem dostanu jen občas. Máš odpověď v PM
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út leden 15, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
Tak pondělní trénink se SpekounemP. Dobré to bylo, je to takový správný bulldok do cvičení. Bohužel tu v Prahe je docela dost práce, venku na mrazu a jídlo stojí za prd, takže pocity špatnostní, ale odcvičeno alespoň něco
Dřep
4x6x145kg
- dalo se, některý op. hezčí, některý hnus
Hip thrusts
3x6x70kg
Přítahy
up to 3x6x110kg
Úchop s axlem
3s.
Břicho přednožování
3x10 _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:45 pm Předmět: |
|
|
tak trošku víc jídla dnes a hned to šlo
Bench press
6x90kg
6x110kg
6x130kg
6x135kg
- pěkný, svižný, u poslední série rezerva tak 10kg
Tlaky jednoruček
4x8
- váhy bohužel psát nemůžu neb jsem cvičil na Ruzyni a nevím to přesně, odhadem tak 45
Upažování
4x8
Bradla
3x8xTV
Triceps kladka
3x12
Biceps jednoruč
4x8
Biceps kladka
3x12
AB roller
2x5
kompenzace
dobré to bolo, bench trošku užší neb lavička nebyla zrovna soutěžní, až takhle při cvičení v jiných gymech si uvědomuju jak mi to u nás vyhovuje co se týče vybavení. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po leden 21, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Tak v Praze už jsem se do fitka nedostal neb sem dělal i noční, V sobotu byla ukončovací párty a večer jsem po 2 měsících hrál neregistrovanou ligu v hokeji, kterou jsem předtím hrával pravidělně, ale teď mi nevycházel čas. Takže třísla unavenost veliká, dnes tedy okřesán objem.
Dřep
6x100kg
6x120kg
6x140kg
6x160kg
- šlo to
Hip thrusts
4x5x80kg
CG bench (o 1,5 dlaně užší než soutěžní)
4x5x100kg
Přítahy v předklonu
4x6x110kg
alespoň něco odšmrdláno, teď zkoušky a na cvičení by mělo být víc času, trošku zvýšim frekvenci cvičení benche a dřepu ať vypiluju techniku. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
Trénink měl být ve středu ale učim se celý dny jak pako, tak jsem šel na hockey trénink pročistit si hlavu a vypotit se, trénink až dnes, rychlovka
Bench press
4x6x130kg
- překvapivě pohodový, gut
Upažování
4x8x13kg
Francie
4x8x45kg
Biceps
4x6x45kg
a dom, zítra snad mrtvola, mam zkoušku a pak práci, od příštího týdne najedu na new tréning trošku navýšim frekvenci cviků trojboje _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem stihnul něco odšmrdlat i dnes
Mrtvý tah nadhmat, klasika
6x120kg
6x140kg
6x160kg
6x180kg
6x190kg
Přítahy s oporou, j.č.
4x6x30kg
Přítahy expanderu s kontrakcí
3x10xblue band
Cizo cvik na břicho
3x12
pohoda, nadhmat 190 už jen tak tak, ale silově lehký, od pondělí přitvrdíme a bude se makat víc! _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po leden 28, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes nešla v oddílovém fitku elektřina, takže mega mráz a to mě dost nevyhovuje
Dřep
5x3x165kg
- nebyl jsem zahřátej, tři vrstvy oblečení takže činka lítala nahoru dolu, na prd
GM
3x5x100kg
Bench proti bandům
12x2x80kg - blue band
- tady dynamicky, pauzy 15-20s.
Rozpažky
3x15x15kg
Zadní delty s expanderem
3s.
Zadní delty s kotouči
2s.
Rehabilitace ramen
no už aby bylo jaro, toto mě vadí, zejména u dřepů, celková ztuhlost _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st leden 30, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes lepší teplota a lepší tréninková energie
Mrtvý tah
5x3x200kg
Dotahy z menších špalků
3x3x210kg - opasek
- menší špalky jsou 8cm a větší 20cm
Military press
4x5x70kg
- bez stopek kvůli úponu, který byl trošku rozezlen z mrtvol
CG bench se slingshotem
up to 5x140kg
- tak slingshot paráda, ale je mi malej a narvat se do něj bylo hrozně krutý, z těch 140ti jen jeden touch a musel jsem to sundat, necejtil jsem ruce
CG bench (o 1,5 dlaň užší než normál)
5x5x110kg
Triceps s expanderem
3x10x green
Biceps s bandem
3x10x green
gut training konečně mě to zase začíná bavit, mrtvoly ještě no belt a docela pohoda, jel jsem už střídavým gripem, bude se přihazovat
EDIT : večer ještě zápas nerege hokej, tak snad bude energy a vypotim se _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|