|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út leden 08, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
Neber to jako útok, ale rovnou si spolu s tím zákonem přečti i pravidla českého pravopisu. Jak chceš vést pořádnou diskuzi na citlivé téma, když se Tvé psané vyjádření nedá číst? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 08, 2013 1:13 pm Předmět: Re: PavelV |
|
|
Mates-daoc napsal: | Ronnie ten zákon už vyšel ale málo lidi o něm vi a jsou tam nějake data k tomu atd,
nečetl jsem ho celý , ještě jsem se k tomu nedostal , |
O tom zákonu neví "málo lidí", vědí o něm naprosto všichni, kdo se problematice sportovní výživy hlouběji věnují. Řada z nich byla i na nemálo seminářích v ČR i v zahraničí. Jen nepochybuji, že "důvěryhodné zdroje" pisatelů zde na fóru mnohdy s jen pár desítkami příspěvků jsou mnohem relevantnější... Ach jo.
|
|
nahoru |
|
 |
PavelV

|
Zaslal: út leden 08, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
citace: | pokud máš ten rozbor se všemi látkami steroidních saponinů, alkaloidy, flavonoidy, pryskyřice, třísloviny [td tak bys mohl postnout !!!
rád změním názor, ale asi pochybuji | [/quote]
To o čem mluvíš, nezveřejňuje (neplést si s nedáním k dispozici) žádná firma, neboť by to byl přesný návod na jejich výrobek. Jinými slovy, s každým výrobkem je dost práce na to, aby se pak někde vystrčil papír a konkurenci se řeklo: Hele, ono to funguje, tak si to udělejte podle tohodle rozboru taky, kluci.
Dočetl jsem se, že pracuješ pro vývoj škodovky (o čemž pochybuji zrovna tak, jako ty o extrifitu), tak se ti to pokusím přiblížit. Když Škodovka potřebuje prozkoumat jaký šroubky jsou v motoru Hyundaie, tak jde, koupí auto od Hyundai a rozebere ho do toho šroubku, který potřebuje prozkoumat.
Pokud ty potřebuješ prozkoumat tříslovinu v Tribulusu, tak není nic jednoduššího, než jít, koupit si Tribu, nechat si udělat rozbor a s tím rozborem pak argumentovat po fórech. Zatím jenom argumentuješ slovy, nevím, někde jsem viděl, možná apod.
A jen tak na závěr. Tribu není zrovna látka, která MUSÍ zabrat každému. Ať je z plodu, nebo ne. Je to přesně ten typ doplňku, který má na někoho obrovský účinek, na někoho méně a na někoho vůbec. To prostě není protein. Takže, tohle se prostě musí vyzkoušet. Když to funguje, fajn. Když ne, nedá se nic dělat. V tom ti nějaké rozbory nepomůžou. Ty mají smysl třeba u produktů typu Hydro, Long, BCAA Instant apod...
|
|
nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út leden 08, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
přesně, není úplně fér srovnávat amina s tribulusem a ohánět se tím, že "to nefunguje"
a těžko tady jakákoli ze stran dá jasný a nevyvratitelný důkaz o složení doplňku výživy, takže tu maximálně můžete dál plácat výrazy jako "slyšel jsem, že...", "myslím/možná/nejspíš", "četl jsem studii, ale nemůžu si vzpomenout kde" apod.
|
|
nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út leden 08, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
I když dáš rozbory a výsledky testů,tak ti odpůrci napíší,že sis to vymyslel nebo podstrčil pár silných a potom prodáváš hnůj atd.Prostě buď věřit chceš nebo nechceš a to je v každé branži.
|
|
nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út leden 08, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
ups, je obrovský rozdíl jestli je z květu nebo plodu apod, , proto že se využívá cela rostlina ,
ale rozdil je že v kořenech se nachází zejména saponin diosgenin natož v květech je steriny, stigmasterin, campestrin, beta-sitosterin, steroidy diosgenin, flavonoidy campherol, alkaloidy, rutin a quercetin ,
nepotřebuji prozkoumat jen třislovinu ale taky další latky v tom obsaženy ,
ukončíme tuto debatu , a udělám jeden krok, nechám udělat komp. rozbor tribulusu od, ex.it, zakoupen v kamennem obchodě ,
a pokud to dovolí Ronnie tak to tady mužu zveřejnit datra . souhlasíš ??
PS: ve vyvojáku pod škodovkou jsem pracoval. osobně sám sem se podílel na vyvoji a výrobě přední masky a kol na rapida , do prototypu , to jen tak pro zajímavast,
|
|
nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 08, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
OT: ve vývoji ve Škoda auto jsem pracoval taky, to není zase tak něco extra a vůbec ne neuvěřitelného.
Ring volný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
nahoru |
|
 |
PavelV

|
Zaslal: út leden 08, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
Mates-daoc napsal: | ups, je obrovský rozdíl jestli je z květu nebo plodu apod, , proto že se využívá cela rostlina ,
ale rozdil je že v kořenech se nachází zejména saponin diosgenin natož v květech je steriny, stigmasterin, campestrin, beta-sitosterin, steroidy diosgenin, flavonoidy campherol, alkaloidy, rutin a quercetin ,
nepotřebuji prozkoumat jen třislovinu ale taky další latky v tom obsaženy ,
ukončíme tuto debatu , a udělám jeden krok, nechám udělat komp. rozbor tribulusu od, ex.it, zakoupen v kamennem obchodě ,
a pokud to dovolí Ronnie tak to tady mužu zveřejnit datra . souhlasíš ??
PS: ve vyvojáku pod škodovkou jsem pracoval. osobně sám sem se podílel na vyvoji a výrobě přední masky a kol na rapida , do prototypu , to jen tak pro zajímavast, |
Mě je to srdečně jedno. Klidně.
|
|
nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: út leden 08, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz je to u tech rozboru. Ronnie, psal jsi tady ze jste delali rozbor na Amino-X od BSN a ze dopadl spatne, jak to vypada s oficialnim zverejnenim?
|
|
nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 08, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
Michoo napsal: | Kdyz uz je to u tech rozboru. Ronnie, psal jsi tady ze jste delali rozbor na Amino-X od BSN a ze dopadl spatne, jak to vypada s oficialnim zverejnenim? |
Na to už čekám taky nějakej pátek, i když tyto amina osobně nekupuji, zajíma mě to do budoucna. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:51 am Předmět: |
|
|
"Oficiálně" ho na web dávat nejspíš nebudu, protože naprosto upřímně, na vzájemné dělání ramen a vyhrožování si právníky s protistranou nemám čas a aktuálně mi to za to nestojí (ne že bychom to s největší pravděpodobností neustáli, protože papír s kulatým razítkem je papír s kulatým razítkem - ale ten čas je pro mě osobně prostě teď cennější).
...každopádně už jsem ho viděl kolovat po netu, tzn. nebude zas takový problém se k němu dostat.
|
|
nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
A nechtěl bys to poslat jenom mě do PM?  Já bych to klidně rozeslal dál. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
Tak to zřejmě napovídá,že bsn v testu propadlo?Tak je otázka co je kvalita na dnešním trhu,každý slibuje že ten,onen suplement je skvělej a že šlape,ale pravda asi bude trochu jinde...
|
|
nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|