|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
Já taky, v MS nakupuju rád a to jejich máslo je prostě nejlepší. Jen by mohli dát akci za 45kč jako minule  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mirin

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
Kupoval jsem v Lidlu o americkej týden nvm asi to není to pravé, ale zdá se mi to takový suchý. Co se chutě týče tak to není špatné, ale blbě se to polyká bo celkově jí mi přijde. _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
V jednoduchosti je krása  . Dík to mě nějak nedocvaklo. _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Zítra zkusím poprvé domácí mandlové máslo:
150g mandlí
90ml oliv.oleje (jsem přepočetl poměr díky příspěvkl od Lustera)
špetka soli
trochu medu
Tak jsem zvědavej, jak moc se mi to nepovede _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 12, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
Nechci nijak machrovat, ale povedlo se mi máslo chuťově lepší, než mají u Spencera (i když tam je z arašídů)  :
200g mandlí
50ml oliv. oleje (možná stačí 40ml, žádných 100+ jak se někde uvádí)
špetka soli, lžička medu
kokos (dal jsem ho tam hl. kvůli hustší konzistenci a tuku navíc)
lněná seminka
Mandle vysypat na olejem vymazaný plech. Pražil jsem je na 200° po dobu 15min (10min by ale stačilo, možná jsem je malinko přepálil). Pak hodit do mixéru, rozmixovat, přidat ingredience, mixovat mixovat mixovat. 10min čistého času se mi zdá moc, stačí cca 3-5min.
Teď jsem dal máslo do lednice a uvidím, jestli trochu ztuhne. Ale chuťově je EXCELENTNÍ!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 12, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
Není. Tak to nedělej, já jsem to psal pro ty co by si to chtěli zkusit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: so leden 12, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
Aji bych to zkusil , ale vypadá to jak rozmixované hovna :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so leden 12, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
Jak je ta webova stranka kde jsou fotky jidel co vypadaj jak peceny prujmy apod. ? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: so leden 12, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
Kdybych ti to udělal zacpal nos , tak bys ty ho*na mohl aji jest a nic bys nepoznal :DDD
|
|
| nahoru |
|
 |
Marvq
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | cukry tuky, nech sa pači |
Já vidím banán, arašídové máslo a celozrnný toast, nic proti nemám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|