|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Narcooo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Je LOL lepší jak Dota? Mě Dota bavila neskutečně....
Diamond: dik
Guru: myslel jsem "hry" typu travian a další p*čoviny, které se hrají přes prohlížeč. |
Ja jsem na dote vyrustal a hral sem ji i na ceske urovni profi 6 let . Vzdycky jsem odsuzoval hry jako LOL nbo HON . Pri te dlouhe cekaci dobe na dotu 2 jsem zkusil LOL a i presto,ze jsem byl milovnik doty tak jsem u ni zoustal a momentalne je to asi nejgamingovejsi hra soucasnosti a ma hodne velkou budoucnost . Ja bych to rekl asi tak :D Dota byla prekonana .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem W3: Dota jako ta mapa, to jsem taky hrával celkem často, tak přemýšlím, zda se k tomu vrátit (hrajou to ještě CZ/SK lidi?) a nebo zkusit LoL. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
staci rict pricepool "mistrovstvi sveta" v LOL je 5 milionu DOLARU, na nejakych turnajich ktere jsou treba 5x rocne se to pohybuje 100-500 000 dolaru
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
Určitě minimálně zkus lol
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Myslel jsem W3: Dota jako ta mapa, to jsem taky hrával celkem často, tak přemýšlím, zda se k tomu vrátit (hrajou to ještě CZ/SK lidi?) a nebo zkusit LoL. |
Myslim ze par set oldschool playeru na Garene urcite jeste bude :) a myslim tim cechy . Jinak tam bude spoustu jeste plnejch roomek .
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
Lolko nezkoušej pokud se nechceš stát závislým  Jinak HoN je spíš taková dota, když to lolko, je taková.. lehčí verze bych řekl, hodně závisí na týmu
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
Frozz.: Ze vsech tech predelavek stare W3 Doty je LoL nejpopularnejsi a spolecne se StarCraftem 2 jsou na vsech svetovych turnajich/vystavach jako nejvic garantovane. Do W3 Doty bych se uz fakt asi nevracel, spis vyzkousej League of Legends, alternativa jeste je Heroes of Newerth a Dota 2 na steamu, ale ani jedna z tech her neni tak popularni jako LoL
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:02 pm Předmět: |
|
|
hmm tak podle jednoho tutorial videa z YT, kde to dva amíci hezky vysvětlujou, to vypadá fakt jako "vylepšená a zmodernizovaná" W3 Dota, tak to je super to se naučím poměrně rychle :-).
Jakého hrdinu (který je dostupný) mi na začátek doporučujete picknout? Něco easy... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | hmm tak podle jednoho tutorial videa z YT, kde to dva amíci hezky vysvětlujou, to vypadá fakt jako "vylepšená a zmodernizovaná" W3 Dota, tak to je super to se naučím poměrně rychle :-).
Jakého hrdinu (který je dostupný) mi na začátek doporučujete picknout? Něco easy... |
Nauc se hrat AP MID hrdiny . Kup si Annie a postupem casu nakup dalsi hrdiny pro mid . Jsem nazoru ze nejlepsi hrdina do startu je asi Katarina :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
Já myslím že kata určitě ne. Takový darius je hodně easy a dost silný, ale zase stojí 6,3k IP
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:22 pm Předmět: |
|
|
Kdyz bys chtel resit jednoduchost tak podle ankety top hracu to je Xin Zao . Ale ja mluvim o tom,ze kdyz koupis Katarinu tak se ji hodne jednoduse naucis . Nema zadny skill shoty,nic . Nemluve o tom ze je neuveritelne OP na normal hrach . Na normalu bude nejvic tezit prave z midu kde jsi 1v1 a nejses zavislej na souperich v early game :) Hodis si farmu a rozhodnes hru .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:38 pm Předmět: |
|
|
A jakmile si nějaké nové hrdiny nakoupím, budu je mít v nabídce odemknuté furt že? Neztratí se při novém spuštění jiné hry... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|