Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Narcooo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Je LOL lepší jak Dota? Mě Dota bavila neskutečně....

Diamond: dik
Guru: myslel jsem "hry" typu travian a další p*čoviny, které se hrají přes prohlížeč.

Ja jsem na dote vyrustal a hral sem ji i na ceske urovni profi 6 let . Vzdycky jsem odsuzoval hry jako LOL nbo HON . Pri te dlouhe cekaci dobe na dotu 2 jsem zkusil LOL a i presto,ze jsem byl milovnik doty tak jsem u ni zoustal a momentalne je to asi nejgamingovejsi hra soucasnosti a ma hodne velkou budoucnost . Ja bych to rekl asi tak :D Dota byla prekonana .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem W3: Dota jako ta mapa, to jsem taky hrával celkem často, tak přemýšlím, zda se k tomu vrátit (hrajou to ještě CZ/SK lidi?) a nebo zkusit LoL.
kubaz

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

staci rict pricepool "mistrovstvi sveta" v LOL je 5 milionu DOLARU, na nejakych turnajich ktere jsou treba 5x rocne se to pohybuje 100-500 000 dolaru
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě minimálně zkus lol
Narcooo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Myslel jsem W3: Dota jako ta mapa, to jsem taky hrával celkem často, tak přemýšlím, zda se k tomu vrátit (hrajou to ještě CZ/SK lidi?) a nebo zkusit LoL.

Myslim ze par set oldschool playeru na Garene urcite jeste bude :) a myslim tim cechy . Jinak tam bude spoustu jeste plnejch roomek .
Study

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lolko nezkoušej pokud se nechceš stát závislým Jinak HoN je spíš taková dota, když to lolko, je taková.. lehčí verze bych řekl, hodně závisí na týmu

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Seva98

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz.: Ze vsech tech predelavek stare W3 Doty je LoL nejpopularnejsi a spolecne se StarCraftem 2 jsou na vsech svetovych turnajich/vystavach jako nejvic garantovane. Do W3 Doty bych se uz fakt asi nevracel, spis vyzkousej League of Legends, alternativa jeste je Heroes of Newerth a Dota 2 na steamu, ale ani jedna z tech her neni tak popularni jako LoL

https://www.zonetraininglog.com
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, instaluju LoL.....to bude LOL než se to naučím hrát
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm tak podle jednoho tutorial videa z YT, kde to dva amíci hezky vysvětlujou, to vypadá fakt jako "vylepšená a zmodernizovaná" W3 Dota, tak to je super to se naučím poměrně rychle :-).

Jakého hrdinu (který je dostupný) mi na začátek doporučujete picknout? Něco easy...
Narcooo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro ty lolkaře :D
Narcooo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
hmm tak podle jednoho tutorial videa z YT, kde to dva amíci hezky vysvětlujou, to vypadá fakt jako "vylepšená a zmodernizovaná" W3 Dota, tak to je super to se naučím poměrně rychle :-).

Jakého hrdinu (který je dostupný) mi na začátek doporučujete picknout? Něco easy...

Nauc se hrat AP MID hrdiny . Kup si Annie a postupem casu nakup dalsi hrdiny pro mid . Jsem nazoru ze nejlepsi hrdina do startu je asi Katarina :)
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím že kata určitě ne. Takový darius je hodně easy a dost silný, ale zase stojí 6,3k IP
Narcooo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz bys chtel resit jednoduchost tak podle ankety top hracu to je Xin Zao . Ale ja mluvim o tom,ze kdyz koupis Katarinu tak se ji hodne jednoduse naucis . Nema zadny skill shoty,nic . Nemluve o tom ze je neuveritelne OP na normal hrach . Na normalu bude nejvic tezit prave z midu kde jsi 1v1 a nejses zavislej na souperich v early game :) Hodis si farmu a rozhodnes hru .
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jakmile si nějaké nové hrdiny nakoupím, budu je mít v nabídce odemknuté furt že? Neztratí se při novém spuštění jiné hry...
Narcooo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano,Hrdina ti zustane Ze zacatku vybirej moudre !

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: