|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:48 pm Předmět: |
|
|
Jojo....celkově jsem radši na rangery :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:07 am Předmět: |
|
|
Nevím, "rangeri" v tehle hre nepatri mezi nejlehci roli. Musis mit dobrou mechaniku lasthitovani a vedet kde stat v teamfightu, at hned neumres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 1:03 am Předmět: |
|
|
Umim lasthitovat, to nebude problém. Nejtěžší je teď asi to vybírání/kupování itemů, co skoro vůbec nevím :-). Nejchytřejší bude si vybrat hrdinu a toho drtit, abych věděl, co a kdy nakoupit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st leden 16, 2013 7:25 am Předmět: |
|
|
na to jake itemy na koho kupovat se podivej na buildy na www.lolking.net , do zacatku bude uplne stacit, postupem casu se naucis kupovat to, co bude potreba podle situace
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st leden 16, 2013 8:31 am Předmět: |
|
|
já jsem si koupil Malphite a vůbec nelituju, už mám na něj kompletní runy. Jinak kluci, sice už moc často nehraju, ale nick CrazyLom, hoďte sem nicky a napište že jste z ronnie, někdy můžem dát hru fanoušci kulturistiky vs rest of the world _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
Rád bych s váma zapařil, se nás tu v pohodě sejde 4-5..
Já mám nick: NosimTeplaky (  ) a "hraju" east, dnes si dám pár cvičných zápasů a vyberu si hrdinu s kterým bych chtěl hrát.
PS: ta grafika je hrozně pěkná a zajímavá, taková kreslená, klobouk dolu a i HW požadavky asi nebudou velký. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Umim lasthitovat, to nebude problém. Nejtěžší je teď asi to vybírání/kupování itemů, co skoro vůbec nevím :-). Nejchytřejší bude si vybrat hrdinu a toho drtit, abych věděl, co a kdy nakoupit. |
Souhlas, to je pro me hlavni bariera proc se mi nechce opoustet HoN, tam uz jsem na to zvyklej. Jinak pokud vim tak itemy se pak muzou hodne lisit podle toho, kdo je v tymu proti tobe, takze tohle chce proste hrat hrat hrat :-/ Nebo (co me bavi vic) sledovat komentovany zapasy na streamech, tam toho pochytis snad nejvic a procvicis anglictinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 16, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Umim lasthitovat, to nebude problém. Nejtěžší je teď asi to vybírání/kupování itemů, co skoro vůbec nevím :-). Nejchytřejší bude si vybrat hrdinu a toho drtit, abych věděl, co a kdy nakoupit. |
Pozor, je docela drsný rozdíl v lasthitování v dotě , na kterou jsi zvyklý a v lolku. Kor když hraješ AD carry a jsi na lajně 2v2. Tam kromě toho, že musíš umět lasthitovat taky musíš umět tradovat damage s enemy a snažit se schytat co nejmíň damage. A jako bonus když hraješ soloQ tak taky dávat bacha na junglera, protože na supporta se často nedá spolehnout.
A návody na runy/itemy/masteries a pořadí skillů bych ti spíš doporučil http://www.solomid.net/guides.php , lolking má momentálně docela slabou úroveň, protože vyhlásili soutěž kdo napíše guide má šanci něco vyhrát, takže se tam nahnalo XYZ hráčů a ty guidy často stojí za vyliž prdel. Akorát si dávej pozor, aby ten návod bylo updatovaný pro Season 3
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: st leden 16, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
Ja si myslim ze pokud ma micro z doty tak LOL je hracka . V dote se jeste zabijely vlastni creepy + harras takze to bylo podle mne vic hard .
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st leden 16, 2013 5:32 pm Předmět: |
|
|
Gohane, co říkáš na mobafire? myslíš že jsou tam guidy dobré? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: st leden 16, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Gohane, co říkáš na mobafire? myslíš že jsou tam guidy dobré? |
Dej si vysoké hodnocení 85% a vic a budou tam dobré .
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 16, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Gohane, co říkáš na mobafire? myslíš že jsou tam guidy dobré? |
Mobafire je taky slabý. Solomid je momentálně nejlepší stránka na guidy. Píšou tam i pros.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st leden 16, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Jakej je pro vás momentálně top champ ? Pro mne jednoznačně Darius, hraju ho už asi tři týdny v kuse a nepřestává mě bavit, jinak mám rád Jaxe a Miss Fortune.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 16, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si koupil Dariuse, párkrát jsem ho zahrál a už ho nehraju. To je tak stupidně lehký a nezábavný champ že to není možné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
Já koupil Ashe a jdu ji trenovat :-D ale chci rozhodně zkusit tanka-healera Tarica, ten mi připomíná Omniknighta z DOTY, kterýho jsem si dával pořád.
PS: odečtou se mi body nebo skore, když prohraju zápas 5on5 (lidi x lidi)??
Já zatím furt hraju lidi x boti, abych si to natrénoval. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|