Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo....celkově jsem radši na rangery :-)
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, "rangeri" v tehle hre nepatri mezi nejlehci roli. Musis mit dobrou mechaniku lasthitovani a vedet kde stat v teamfightu, at hned neumres.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Umim lasthitovat, to nebude problém. Nejtěžší je teď asi to vybírání/kupování itemů, co skoro vůbec nevím :-). Nejchytřejší bude si vybrat hrdinu a toho drtit, abych věděl, co a kdy nakoupit.
kubaz

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na to jake itemy na koho kupovat se podivej na buildy na www.lolking.net , do zacatku bude uplne stacit, postupem casu se naucis kupovat to, co bude potreba podle situace
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem si koupil Malphite a vůbec nelituju, už mám na něj kompletní runy. Jinak kluci, sice už moc často nehraju, ale nick CrazyLom, hoďte sem nicky a napište že jste z ronnie, někdy můžem dát hru fanoušci kulturistiky vs rest of the world
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád bych s váma zapařil, se nás tu v pohodě sejde 4-5..

Já mám nick: NosimTeplaky ( ) a "hraju" east, dnes si dám pár cvičných zápasů a vyberu si hrdinu s kterým bych chtěl hrát.

PS: ta grafika je hrozně pěkná a zajímavá, taková kreslená, klobouk dolu a i HW požadavky asi nebudou velký.
DaHoop

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Umim lasthitovat, to nebude problém. Nejtěžší je teď asi to vybírání/kupování itemů, co skoro vůbec nevím :-). Nejchytřejší bude si vybrat hrdinu a toho drtit, abych věděl, co a kdy nakoupit.

Souhlas, to je pro me hlavni bariera proc se mi nechce opoustet HoN, tam uz jsem na to zvyklej. Jinak pokud vim tak itemy se pak muzou hodne lisit podle toho, kdo je v tymu proti tobe, takze tohle chce proste hrat hrat hrat :-/ Nebo (co me bavi vic) sledovat komentovany zapasy na streamech, tam toho pochytis snad nejvic a procvicis anglictinu
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Pozor, je docela drsný rozdíl v lasthitování v dotě , na kterou jsi zvyklý a v lolku. Kor když hraješ AD carry a jsi na lajně 2v2. Tam kromě toho, že musíš umět lasthitovat taky musíš umět tradovat damage s enemy a snažit se schytat co nejmíň damage. A jako bonus když hraješ soloQ tak taky dávat bacha na junglera, protože na supporta se často nedá spolehnout.

A návody na runy/itemy/masteries a pořadí skillů bych ti spíš doporučil http://www.solomid.net/guides.php , lolking má momentálně docela slabou úroveň, protože vyhlásili soutěž kdo napíše guide má šanci něco vyhrát, takže se tam nahnalo XYZ hráčů a ty guidy často stojí za vyliž prdel. Akorát si dávej pozor, aby ten návod bylo updatovaný pro Season 3
Narcooo

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si myslim ze pokud ma micro z doty tak LOL je hracka . V dote se jeste zabijely vlastni creepy + harras takze to bylo podle mne vic hard .
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohane, co říkáš na mobafire? myslíš že jsou tam guidy dobré?
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Narcooo

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:

Dej si vysoké hodnocení 85% a vic a budou tam dobré .
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:

Mobafire je taky slabý. Solomid je momentálně nejlepší stránka na guidy. Píšou tam i pros.
Chuckis

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakej je pro vás momentálně top champ ? Pro mne jednoznačně Darius, hraju ho už asi tři týdny v kuse a nepřestává mě bavit, jinak mám rád Jaxe a Miss Fortune.
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si koupil Dariuse, párkrát jsem ho zahrál a už ho nehraju. To je tak stupidně lehký a nezábavný champ že to není možné.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já koupil Ashe a jdu ji trenovat :-D ale chci rozhodně zkusit tanka-healera Tarica, ten mi připomíná Omniknighta z DOTY, kterýho jsem si dával pořád.

PS: odečtou se mi body nebo skore, když prohraju zápas 5on5 (lidi x lidi)??
Já zatím furt hraju lidi x boti, abych si to natrénoval.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: