Na to jsem trochu malý pán Ale nápad je to rozhodně dobrý a bude důkladně zvážen :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Na to jsem trochu malý pán Ale nápad je to rozhodně dobrý a bude důkladně zvážen :)
musíš použít všechny dostupné přesvědčovací metody, což mě přivádí na myšlenku kdo by to vyhrál:
Strongman vs. Vzpěrač - koho tipujete ?
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
doporucili by jste mi nejaky cviky, kterymi bych mohl dosahnout vetsi flexibility? v ramenou, zapestich...
pri premisteni nemuzu polozit cinku na ramena, nedokazu dat lokty dostatecne vysoko a prohnout zapesti coz dost limituje vahy... pri nejakych 70-ti to je na zapesti uz hodne neprijemne, celni drep neumim jinak nez s prekrizenyma rukama...
pri trhu dela problem taky drep, kdyz jdu dolu tak jdou soucasne paze dopredu.. a cinka leti dolu...
Zadej si na youtube pojem "band shoulder mobility". Jen si asi budeš muset koupit tu gumu. Jinak mě třeba ze začátku také nešlo položit činku na ramena, ale cvičil jsem a postupně se to nějak srovnalo samo.
_________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
K tomu trhu - najdi si na youtube "shoulder mobility" nebo "overhead squat mobility", tam jsou ukázané pěkné protahovací cviky na ramena-hrudník (proto ti jdou ty ruce dopředu, taky s tím mám problém).
K přemístění - mě pomáhá, když si kleknu na 4, ale prsty nesměřují rovně vpřed, ale zápěstí obrátím dovnitř, tzn. prsty směřují ke kolenům. Krásně cítím, jak se mi protahuje předloktí a když chci, tak zápěstí. To mi dost pomohlo k tomu, abych si činku dokázal pohodlně položit na ramena.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru