Podle mě neexistuje nikdo, kdo by dával ve stoje 90kg jednoručky. Jestliže takový superman jako Poundstone dá v sedě před hlavou 12x140kg velkou činku, nebo další Ervin Katona dá ve stoje 6x150kg..... (A to jsou ti z nejsilnějších)...Tak z toho vyplývá vcelku jasně, že třeba 5x90kg jednoručky ve stoje je nereálně i pro tyhle roboty. Myslím, že by často měli velkej problém i s těmi 80kg. Ikdyž by mě fakt zajímal výkon Zydrunase.....
Však i ty, kdyby si jel úplně čistě v kompletním rozsahu, tak bych to viděl na 6-7x55kg a to seš v tomhle fakt talent.
Za 1)Zydrunas je výjimka. Za2)I malé pohoupnutí mění vše. Za3)S jednoručkami je to prostě težší, než s ekvivalentem velké osy, či klády. Za4) Jestli bych ten výkon někomu věřil, pak Zydrunasovi....je to borec.
Habartovi, když mi to video na youtube načítalo tak sem si říkal no 3x240 není nic moc na tebe, ale pak sem zjistil, že to není mrtvola ale bench neskutečná tlaková síla, fakt bomba!
Habartovi, když mi to video na youtube načítalo tak sem si říkal no 3x240 není nic moc na tebe, ale pak sem zjistil, že to není mrtvola ale bench neskutečná tlaková síla, fakt bomba!
Dik a to jsem se na to dneska chtěl vykašlat. Už ted citim,že to zitra bude bolet .
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Dakujem. Odkedy cvicim tlaky nad hlavu pravidelne, tak mam o dost zdravsie ramena. Pochopil som, ze je to NUTNOST pre vsetkych, ktori cvicia bench silovo. A je to cvik, pri ktorom ked nalozim poriadnu vahu, tak sa cela posilka jednym okom pozera
_________________ EDIT: viz pravidla fora
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru