ale k tomu tlaku.. to je opravdu straslivy provedeni, navic od zacatku do konce je fajn, ze te zatim nic neboli, ale to se muze hezky rychle zmenit a pride mi zbytecny tomu jit timhle zpusobem naproti
Zkusim se nad tim jeste zamyslet pri treningu, me se to taky vubec nelibi. Ale zase pocit pri tlaku je normalni a spis si ani nedovedu predstavit, ze bych se u tezsich vah proste nezaklonil. Je pekne teoreticky jezdit jako na tomhle videu, ale prakticky mi to u tezsich vah proste neprijde prirozene, protoze je treba i trosku posunout teziste, at me cinka neprevrati dopredu, zvlast kdyz tam drzim skoro stejne co vazim.
Napriklad tady, neni to ukazkova technika, ja se prohybam vice, ale taky je prohly docela radne
Luster: Pekne video, ale z naprosto blbeho uhlu, pro ohodnoceni toho o cem se bavime + natoceno o 90°. Ale ze tam je stabilni tomu verim :-)
Mel jsem sraz s kamosema v posilce, pry zaciname v 11 a oni prisli ve 12:15 , takze trening proste same blbosti nez dorazi, akorat s nima kratky WOD ke konci (aspon pro me kratky, oni meli jiny nazor :D)
A k tomu prohnutí. Něco s tím dělej chlape. Teď to třeba nebolí, ale pokud to necháš, může se to zhoršit, třeba i do nevratneho stadia. Jako je to jeden cvik, zdaleka nemůžu kompletně posoudit. Ale vypadá to že špatně dýcháš. Nadechuješ se do hrudníku, a proto ti správně nepracuje střed těla- a od toho se odvíjí vše. Zdánlivě ti může připadat, že je to ok, ale díky tomu svaly nepracují rovnoměrně, některé jsou přetěžovány, a další se zase vůbec nezapojí. Jde především o to, že tělo pak pracuje neekonomicky tzv. Sval který by měl při cviku nejvíce pracovat je nahrazen svalem jiným, který to nějak zvládne, ale je to pro tělo mnohem namáhavější.
Třeba to tak nemusí být, ale pokud ano, a zraníš se, je škoda nemoct dělat to co máš rád-sport. Vlastní zkušenost (:
Oddo: Kvalitni osvetleni k tomu patri :-), zkousel jsem prave svou prvou a novou zrcadlovku, tak jsem si trosku hral se svetly, samozrejme by to slo nasvitit jeste lepe :D
Paleo drzim stale, akorat se na me docela podepsaly vanocni svatky, tak jsem pred 20 dny mel jeste trvale 75-76 kg, ale ted uz se to vraci zpatky a uz se drzim pod 73 kg. Ale striktnim paleem ta vaha jde pekne zpatky na tu moji oblibenou hodnotu 72 kg.
Master: Na horach je horko + jsem nemohl najit cepku vsude okolo smog, jen nahore slunko
Takovy trening bez vybavy, jsem az do patku v Brne. Uvazuju, ze si jeden den zajdu na CF do Elite Gym Brno, at vidim jak probihaji lekce, kdyz se cvici ve vice lidech.
Crossfit #285
5 rounds
100m Sprint do kopce
Vyklus zpatky
10 Pull ups
10 rounds
50m Sprint do kopce
Vyklus zpatky
Death by burpees
Complete one Burpee on the start of the first minute, two Burpees on the second minute, three Burpees on the third minute, and so on until you can no longer complete Burpees for the number of minutes on the timer.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru