Jeste jednou diky vsem :-), 3 dny nic nedelani za mnou a stale ukrutna svalovka, dnesni WOD, byl fakt jen na protazeni, ani jsem se u nej nezadychal, protoze mam stale svalovku po celem tele, takze byl problem to vubec odjet, silove jsem proste nemohl Je to trosku modifikovany ten dnesni z crossfit.com, swingy jsem dal pryc, nechci si jeste rozervat ty utrzene mozoly.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Daymoon: Ja se smeju porad pri cviceni :-), ale tady jsem mel zrovna radost, protoze pri rozcvcicce se mi nepodarilo dat vic jak 65 kg a tu jsem si rekl, ze v prvnim kole zkusim 70 kg a ono to vyslo.
Dnesni trening jen strasne lehce, nechtelo se mi jeste.
Ajaj ty jo chlape, mě úplně bolí spodní záda když vidím, v jaké pozici jsou ty tvoje, já myslím že takhle by to nemělo vypadat, vždyť jsou úplně poukroucený . Snažíš se mít zpevněný střed těla - resp. jestli nad tím při každém op. přemýšlíš.
Uvidíš, co ti řeknou ostatní....
Nepremyslim, ale vim o tom. Podle me to ma koreny, v tom jak jsem se kdysi sam ucil mrtvoly a jak jsem opakovani koncival hlubokym zaklonem nahore a treba i u benche jak jsem mostoval, tak to bylo taky poradne prohnuti. A pak uz mi to proste prislo prirozene, ten stred takhle citim pevnejsi v takove prohle poloze, nez v rovne. Me se to taky nelibi, ale na druhou stranu, vypada to takhle u vetsiny cviku, kde neco takoveho zpozorovat jde. A spodni zada me naposled bolela asi pred 4ma rokama a to jen par dnu a od te doby nastesti nic a to i treba po takovem 3tim tydnu wendelera s tezkyma mrtvolama a hi reps u nich.
Taky se mi to nelibi, ale kdyz telo na to nic nerika a jeste se do takove polohy da samo, tak mu nebranim, zatim s tim problem nebyl.
ty vole, to je brutus, to som ešte nevidel veru, ale tak, ked sa cíti ok, tak to bude asi, ehm, ok...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru