|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavel95

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:05 am Předmět: Objemovka nebo hubnutí a rýsovačka ? |
|
|
Zdarec, je mi 17 a měřím 180 cm a vážím 83 kilo. Posiluji asi 5 měsíců v posilovně a tak rok jsem posiloval jen tak nějak doma. Do posilovny chodím 3x týdně a občas 4x. Moje tréningy vypadají tak, že v pondělí jedu prsa, biceps (vše 4 serie po 6-8) ve středu záda, triceps (4x6-8) v pátek nohy,ramena a trapéz (4x6-8). V doplňkovém dnu jezdívám buď full body nebo běhám a posiluji předloktí.Samozřejmě břicho jezdím 3x týdně při každém tréningu.Někteří kamarádi mi říkají ať už začnu rýsovat, ale mě se to zdá brzy a navíc mě rýsovací tréningy ani moc nebaví. Chtěl bych jet pořád objemový tréning, ale zase bych rád pořádné břicho bez tuku. Existuje pro tohle nějaký kompromis ? A je lepší teď tedy rýsovat a hubnout a pak jet objemovku a nebo jet pořád objemovku a začít rýsovat třeba za rok ? _________________ Pavel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zapy
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
a nebo treba shodit ten spek a pak pribirat rozumne a hlavne pomalu? to te nikdy nenapadlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel95

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
¨no, o to mě právě jde, jestli mám nejdřív hubnout a nebo přibírat a pak hubnout naráz _________________ Pavel
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
Výhodnější je rozhodně teď rýsovat a pak přibírat kvalitněji. Mimochodem by možná stačilo nechat stávající trénink, ale přidat tam 3x týdně HIIT 20 minut hned po tréninku. Rýsování je primárně o jídelníčku, rozhodně neplatí, že bys musel jet nějaké rýsovací tréninky. Cardio se tam ale objevit musí, protože hubnout jídlem jde jen do určité míry.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel95

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
dobře, tak díky moc za radu, já právě nevěděl co bude lepší ;) _________________ Pavel
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Tohle je vec ciste osobnich preferenci a priorit. Za sebe bych volil nejdrive nabrat, protoze 83kg na 180cm neni moc, ale jak rikam, zalezi jake jsou tve cile. Co poslat nejaky fotky ?
Takhle tezko urcit jake mas slozeni tela, a jestli je potreba neco shodit, pribrat, zmenit trenink, stravu, pridat kardio... moznosti je mnoho.
Doporucuji precist si na mainwebu neco o treninku a strave.
A urcite bych neposlouchal rady "odborniku" kteri ti tady z fleku napisou co je nejlepsi. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel95

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Mám dvě fotky na profilu. A posiluju cca půl roku no. a já právě chci být větší ale zároven chci pořádný břicho _________________ Pavel
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Pavel95 napsal: | | Mám dvě fotky na profilu. A posiluju cca půl roku no. a já právě chci být větší ale zároven chci pořádný břicho |
Tak podle fotek můžeš ještě klidně nabírat... teda záleží jestli jsi tam nezatahoval břicho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel95

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
zatahovat břicho nemám zapotřebí :D Není jako až zase tak velký ale prostě není ani plochý :D _________________ Pavel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|