Objemovka nebo hubnutí a rýsovačka ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemovka nebo hubnutí a rýsovačka ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Objemovka nebo hubnutí a rýsovačka ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavel95

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 11:05 am    Předmět: Objemovka nebo hubnutí a rýsovačka ? Odpovědět s citátem

Zdarec, je mi 17 a měřím 180 cm a vážím 83 kilo. Posiluji asi 5 měsíců v posilovně a tak rok jsem posiloval jen tak nějak doma. Do posilovny chodím 3x týdně a občas 4x. Moje tréningy vypadají tak, že v pondělí jedu prsa, biceps (vše 4 serie po 6-8) ve středu záda, triceps (4x6-8) v pátek nohy,ramena a trapéz (4x6-8). V doplňkovém dnu jezdívám buď full body nebo běhám a posiluji předloktí.Samozřejmě břicho jezdím 3x týdně při každém tréningu.Někteří kamarádi mi říkají ať už začnu rýsovat, ale mě se to zdá brzy a navíc mě rýsovací tréningy ani moc nebaví. Chtěl bych jet pořád objemový tréning, ale zase bych rád pořádné břicho bez tuku. Existuje pro tohle nějaký kompromis ? A je lepší teď tedy rýsovat a hubnout a pak jet objemovku a nebo jet pořád objemovku a začít rýsovat třeba za rok ?
Zapy

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebo treba shodit ten spek a pak pribirat rozumne a hlavne pomalu? to te nikdy nenapadlo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavel95

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

¨no, o to mě právě jde, jestli mám nejdřív hubnout a nebo přibírat a pak hubnout naráz
8Shade

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výhodnější je rozhodně teď rýsovat a pak přibírat kvalitněji. Mimochodem by možná stačilo nechat stávající trénink, ale přidat tam 3x týdně HIIT 20 minut hned po tréninku. Rýsování je primárně o jídelníčku, rozhodně neplatí, že bys musel jet nějaké rýsovací tréninky. Cardio se tam ale objevit musí, protože hubnout jídlem jde jen do určité míry.
Pavel95

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře, tak díky moc za radu, já právě nevěděl co bude lepší ;)
Conan

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je vec ciste osobnich preferenci a priorit. Za sebe bych volil nejdrive nabrat, protoze 83kg na 180cm neni moc, ale jak rikam, zalezi jake jsou tve cile. Co poslat nejaky fotky ?
Takhle tezko urcit jake mas slozeni tela, a jestli je potreba neco shodit, pribrat, zmenit trenink, stravu, pridat kardio... moznosti je mnoho.
Doporucuji precist si na mainwebu neco o treninku a strave.
A urcite bych neposlouchal rady "odborniku" kteri ti tady z fleku napisou co je nejlepsi.
Pavel95

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dvě fotky na profilu. A posiluju cca půl roku no. a já právě chci být větší ale zároven chci pořádný břicho
8Shade

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavel95 napsal:
Mám dvě fotky na profilu. A posiluju cca půl roku no. a já právě chci být větší ale zároven chci pořádný břicho

Tak podle fotek můžeš ještě klidně nabírat... teda záleží jestli jsi tam nezatahoval břicho :D
Pavel95

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatahovat břicho nemám zapotřebí :D Není jako až zase tak velký ale prostě není ani plochý :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: