Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 656, 657, 658 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hanis

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To, že se po roce dokopu do posilky a po týdnu cvičení mě zkolí chřipka, takže zase vynucená pauza :- (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
aptor

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanis napsal:
To, že se po roce dokopu do posilky a po týdnu cvičení mě zkolí chřipka, takže zase vynucená pauza :- (

Takový jako seš ty. Všichni si na jednou po novým roce vzpomenou, že chtějí mít svaly a pak se tu nedá hnout a vzduch je taky v prdeli. Ještě, že je to po čase zase přejde.
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aptor napsal:
Hanis napsal:

Takový jako seš ty. Všichni si na jednou po novým roce vzpomenou, že chtějí mít svaly a pak se tu nedá hnout a vzduch je taky v prdeli. Ještě, že je to po čase zase přejde.

Choď cvičit ráno. To je v posilkách volno každé roční období ;-)
Hanis

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aptor napsal:
Hanis napsal:

Kdybych bych citlivka, tak se snad normálně urazím Nemám zapotřebí se ti tu obhajovat, že se mě tyhle tvoje slova netýkají. Vím jak to v posilce chodí, že leden je vždycky v posilce přecpáno. Pak už je klid, spousta pumpovačů bicepsů odpadne a je klid. Příště si přirovnávání někoho koho vůbec neznáš nech pro sebe...
Foresten

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz nevim co s tema zadama, zase je to horsi, i pres pravidelne rehabilitacni cvika a protahovani a pekne me to s*re.
Judson

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baumax !

Zniceho nic si zavedli 15kc za rez za hranu. Takze ceny lamin a desek atd, uz nejdou vystaveny vcetne rezu, jako driv.

Potreboval jsem sololit na prepazku v supleti, 38cm x 30cm = 0,11 m ctverecnich.

Misto 8kc, jsem na pokladne zjistil, ze mam plati 68kc , 4 strany x 15kc rez

Peca

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stve me ze kazdy druhy kultik se sere do profi http://kulturistika.ronnie.cz/c-14408-jan-kubik-se-stal-novym-ceskym-profesionalem-ifbb.html nic proti kubikovi je dobrej,ale mozna tak na MCR nebo Evropu,na arnoldu pravem propadl i mezi amatery a vymetal posledni mista,nechapu co chce v profi delat,tyhle a podobne prestupy uplne degraduji profi uroven
jari

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
stve me ze kazdy druhy kultik se sere do profi http://kulturistika.ronnie.cz/c-14408-jan-kubik-se-stal-novym-ceskym-profesionalem-ifbb.html nic proti kubikovi je dobrej,ale mozna tak na MCR nebo Evropu,na arnoldu pravem propadl i mezi amatery a vymetal posledni mista,nechapu co chce v profi delat,tyhle a podobne prestupy uplne degraduji profi uroven

A to ti leze na nervi? Prosimtě?

Zkus se na to podívat z jiný stránky. Je mu 40, je to mistr Evropy? Je. Nevidim, sebemenší důvod, proč by nemohl závodit v profi (když pominu že se i vyhne pár problémům) Právo na to má, tak o co jde??? Určitě si nemyslí, že tam někde bude vyhrávat ale třeba zrovna ty bys mohl chápat, že pro někoho má smysl , se jenom na to profesionální podium postavit a předvést ty roky práce na sobě. Proč ne?
Peca

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari me prave stve ten prehrsel profiku hlavne posledni dobou,podle me by mel profi uroven od amateru oddelovat znatelny vykonostni odstup,ale kubik ktery pred x lety vyhral evropu a na arnoldu byl snad dvacatej nebo kolikatej,tam proste nema co delat,i kdyz jeho kulturisticke kvality mu nelze uprit -na amaterske urovnií ovsem a prave jak pises ze se postavit je sen,tak to nechapu uz vubec,pokud na neco nekdo nema,tak tam nema co delat a ne se tam vecpat a pak vymetat posledni mista absolutne bez sance
MAST3R

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě, že jsem mámě koupil knihu: "jak snadno přestat kouřit", kterou tu někdo doporučoval (omlouvám se, že si nepamatuji jméno) a ona není schopná si jí ani přečíst. to jsem jjí mohl koupit blbou voňavku.

I když to není moje věc, tak to stejně nepochopim, kámoš a jeho rodinu. Jsou 4 a všichni kouřej, když někdo z nich bere, tak ten den jdou třeba 4x i klidně 6x nakoupit a pak před další výplatou namaj co jíst a prý i měli několikrát odstřiženou elektriku, jak někdo může být tak blbej a takhle "hospodařit"?
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tupa prezidentska kampan v cechach (a dokonca uz aj na ronnie)....ako keby to nebolo uplne uplne jedno
000000

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

furt ne
Seva98

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

111 napsal:
furt ne

7 let a par mesicu cekat na takovy prispevek

https://www.zonetraininglog.com
cipinek

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Štve mě, že jsem mámě koupil knihu: "jak snadno přestat kouřit", kterou tu někdo doporučoval (omlouvám se, že si nepamatuji jméno) a ona není schopná si jí ani přečíst. to jsem jjí mohl koupit blbou voňavku.

I když to není moje věc, tak to stejně nepochopim, kámoš a jeho rodinu. Jsou 4 a všichni kouřej, když někdo z nich bere, tak ten den jdou třeba 4x i klidně 6x nakoupit a pak před další výplatou namaj co jíst a prý i měli několikrát odstřiženou elektriku, jak někdo může být tak blbej a takhle "hospodařit"?

tvoje matka přestat kouřit nechce, protože kdyby chtěla, tak už by dávno přestala, je to stejný jako když je někdo tlustej nebo slabej, kdyby opravdu chtěl, už by byl dávno hubený nebo silný!!!

protože tyto lidi jejich rodiče hospodařit nenaučily a ve škole se hospodaření neučí a neučilo, snad teď v nových osnovách, takže děti zaostalých rodičů se snad díky tomu naučí ve škole hospodařit...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 656, 657, 658 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: