|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hanis
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
To, že se po roce dokopu do posilky a po týdnu cvičení mě zkolí chřipka, takže zase vynucená pauza :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
aptor
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
| Hanis napsal: | | To, že se po roce dokopu do posilky a po týdnu cvičení mě zkolí chřipka, takže zase vynucená pauza :- ( |
Takový jako seš ty. Všichni si na jednou po novým roce vzpomenou, že chtějí mít svaly a pak se tu nedá hnout a vzduch je taky v prdeli. Ještě, že je to po čase zase přejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
| aptor napsal: | | Hanis napsal: | | To, že se po roce dokopu do posilky a po týdnu cvičení mě zkolí chřipka, takže zase vynucená pauza :- ( |
Takový jako seš ty. Všichni si na jednou po novým roce vzpomenou, že chtějí mít svaly a pak se tu nedá hnout a vzduch je taky v prdeli. Ještě, že je to po čase zase přejde. |
Choď cvičit ráno. To je v posilkách volno každé roční období ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: út leden 15, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
| aptor napsal: | | Hanis napsal: | | To, že se po roce dokopu do posilky a po týdnu cvičení mě zkolí chřipka, takže zase vynucená pauza :- ( |
Takový jako seš ty. Všichni si na jednou po novým roce vzpomenou, že chtějí mít svaly a pak se tu nedá hnout a vzduch je taky v prdeli. Ještě, že je to po čase zase přejde. |
Kdybych bych citlivka, tak se snad normálně urazím Nemám zapotřebí se ti tu obhajovat, že se mě tyhle tvoje slova netýkají. Vím jak to v posilce chodí, že leden je vždycky v posilce přecpáno. Pak už je klid, spousta pumpovačů bicepsů odpadne a je klid. Příště si přirovnávání někoho koho vůbec neznáš nech pro sebe...
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po leden 21, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
Baumax !
Zniceho nic si zavedli 15kc za rez za hranu. Takze ceny lamin a desek atd, uz nejdou vystaveny vcetne rezu, jako driv.
Potreboval jsem sololit na prepazku v supleti, 38cm x 30cm = 0,11 m ctverecnich.
Misto 8kc, jsem na pokladne zjistil, ze mam plati 68kc , 4 strany x 15kc rez
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po leden 21, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po leden 21, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
A to ti leze na nervi? Prosimtě?
Zkus se na to podívat z jiný stránky. Je mu 40, je to mistr Evropy? Je. Nevidim, sebemenší důvod, proč by nemohl závodit v profi (když pominu že se i vyhne pár problémům) Právo na to má, tak o co jde??? Určitě si nemyslí, že tam někde bude vyhrávat ale třeba zrovna ty bys mohl chápat, že pro někoho má smysl , se jenom na to profesionální podium postavit a předvést ty roky práce na sobě. Proč ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
Štve mě, že jsem mámě koupil knihu: "jak snadno přestat kouřit", kterou tu někdo doporučoval (omlouvám se, že si nepamatuji jméno) a ona není schopná si jí ani přečíst. to jsem jjí mohl koupit blbou voňavku.
I když to není moje věc, tak to stejně nepochopim, kámoš a jeho rodinu. Jsou 4 a všichni kouřej, když někdo z nich bere, tak ten den jdou třeba 4x i klidně 6x nakoupit a pak před další výplatou namaj co jíst a prý i měli několikrát odstřiženou elektriku, jak někdo může být tak blbej a takhle "hospodařit"? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
tupa prezidentska kampan v cechach (a dokonca uz aj na ronnie)....ako keby to nebolo uplne uplne jedno _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
000000
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
| 111 napsal: | furt ne |
7 let a par mesicu cekat na takovy prispevek
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 10:34 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Štve mě, že jsem mámě koupil knihu: "jak snadno přestat kouřit", kterou tu někdo doporučoval (omlouvám se, že si nepamatuji jméno) a ona není schopná si jí ani přečíst. to jsem jjí mohl koupit blbou voňavku.
I když to není moje věc, tak to stejně nepochopim, kámoš a jeho rodinu. Jsou 4 a všichni kouřej, když někdo z nich bere, tak ten den jdou třeba 4x i klidně 6x nakoupit a pak před další výplatou namaj co jíst a prý i měli několikrát odstřiženou elektriku, jak někdo může být tak blbej a takhle "hospodařit"? |
tvoje matka přestat kouřit nechce, protože kdyby chtěla, tak už by dávno přestala, je to stejný jako když je někdo tlustej nebo slabej, kdyby opravdu chtěl, už by byl dávno hubený nebo silný!!!
protože tyto lidi jejich rodiče hospodařit nenaučily a ve škole se hospodaření neučí a neučilo, snad teď v nových osnovách, takže děti zaostalých rodičů se snad díky tomu naučí ve škole hospodařit... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|