Kdyby PTN,... ono to bylo i v průběhu toho posledního WOD u teamů a na baby jsem už byla totál...:D A to v množství větším, než malém... neměli jsme analgetika ani anestetika a tak posloužila Plznička...:D
BTW jsem netušila, že něco takového existuje...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
pěkný výsledek v Ústí nad Orlicí univerzální špičková těžká atletka
Dík a dík...
Jinak nějaký reportík na mém blogu...:)
už jsem dohledal... a ještě k tomu docela čtivá bloggerka taky jsem skrze fb objevil nějaká videa... ty série thrusterů a "shybů" to byla moc pěkná práce ale abych pořád nechválil... to, co je pak na některých fotkách, to má být úsměv?
pěkný výsledek v Ústí nad Orlicí univerzální špičková těžká atletka
Dík a dík...
Jinak nějaký reportík na mém blogu...:)
už jsem dohledal... a ještě k tomu docela čtivá bloggerka taky jsem skrze fb objevil nějaká videa... ty série thrusterů a "shybů" to byla moc pěkná práce ale abych pořád nechválil... to, co je pak na některých fotkách, to má být úsměv?
Sice nejsem Pavla, ale stejně nechápu, jakej "úsměv" máš na mysli...
Úterý 29.1.2013
Vše lehké....
_________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru