|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
A ja si rikal ze neni skoro nikde na netu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Zanedlouho chci zaradit kteatin mezzi suplementaci (jiz po 4.) ...a mam dotaz, kdyz jsem ho suplementoval poprve, mel sem kreattin od scitecu (500g snad za 250kcc) a gainer taky od scitecu, ten levny, jmeno nevim, ...ale vysledky byly ok, kdyz sem mel kreatin po 2. Mel sem reflex kapsle ale kvuli malym davkam neucinkoval, potreti ucinkoval celkkem ok....poprve teda fungoval nejlip...ale ted se rozmyslim zda koupit Scitec Trans X nebo gainer od scitec, kreatin mamm doma jeste +- 300g (zase scitec)
tak se teda ptam, jaky nazor mate na trans x? Chut je mi volna, tu nejak nehrotim, zvladnu vypit ledasco, ale libi se mi 80g sachru a 12g kreatinu v 1 davce a dalsi latky....nebo doporucily by ste normalne gainer a kreos ? Dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: st leden 16, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Má někdo bližší zkušenosti CON-CRET? _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
Ahojte , chtěl bych se zeptat jestli má cenu kupovat creatin monohydrát patří mezi ty levnější složení :
Creatin Použití pro začínající: první týden 3x 5g denně ( rovná čajová lžička = 2g )
následující 4 týdny 3x1g, nebo maximálně 5g denně
ke každé porci 30g Dextrozy nebo Maltodextrinu a 30g Palatinosy
Creatin Rozpustnost : okamžitá
Chuť Creatinu : neutrální
Složení Creatinu: Creatin500g čistota 99.9 % HPLC
Sledované normy pro Creatin:
Sírany 0,03% max odpovídá
Kreatinin 50 ppm max odpovídá
Kyanidy 1 ppm Max odpovídá
Di- kyanamidy 20 ppm max odpovídá
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Chci koupit nějaká kreoš a zajímaly by mě vaše doporučení. Procházel sem pár stran zpět, ale vždycky se vyjádřil jeden člověk ke konkrétnímu produktu, chtěl bych investovat do něčeho, s čím má pozitivní zkušenost vícero lidí.
Děkuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: st leden 23, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
Mě perfektně fungoval Creatin Mono. od Aminostar, ale jen ta "chuť" tak všude možně koukám na recenze con-cret který ve světě docela frčí a na bodybuilding.com je v top, nebo cell tech _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 23, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Mirin napsal: | | koukám na recenze con-cret který ve světě docela frčí a na bodybuilding.com je v top, nebo cell tech | con-cret aka creatine HCl pouzivaj uz celkem dlouho renomovany firmy, jako MP, BSN apod., dalsim zajimavym typem, o kterym se docela mluvi je creatine magnesium chelat, samozrejme zustava i klasika monohydrat.. no kazdopadne bych volil nejakou smes, kde sou vyse jmenovany typy obsazeny
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: st leden 23, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
Ja ted dobiram https://obchod.ronnie.cz/s-95-pure-creatine.html a nemuzu si ho vynachvalit, sila sla nahoru, par kilo jsem pribral taky, regenerace bezvadna, ty treningy ted stoji opravdu za to. Jsem zvedavy co se bude dit po vysazeni. Nicmene zrovna kreatin je takova loterie, ne kazdymu to funguje tak jak ceka.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 26, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si konecne poridil monohydrat pure od weidru. Zatim jen to male baleni na zkousku. Jak to je teda dobre brat? Chci to brat dlouhodobe bez nasycovaci faze. Kdesi jsem narazil, ze pred treninkem to neni dobre, protoze udajne zhorsuje kvalitu krve. Taky neni dobra kombinace s kofeinem, ale toto presne obsahuje NO doplnky. Co jsem videl treba u Milana Sadka, tak ho daval s beta alaninem k NO C4 tusim, ma to smysl? Obe tyto latky jsou v no zastoupeny a urcite to nema obycejny monohydrat, ale neco jineho. Tak jak, v kreatinu se vubec nevyznam
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmicz1
|
Zaslal: út leden 29, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
Kamarad si ted koupil kreatin cvicime nekdy spolu a co vim,tak pravidelne kouri marihuanu,vetsinou vecer,muze to nejak ovlivnit telo?..nebo jak muze alkohol-pivo,slivovice ovlivnit telo spolu s kreatinem..cvicime spise pro radost,ale chceme mit vysledky..diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: út leden 29, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
Myslím si, že stejně jako se kreatin nedoporučuje pít spolu s kafem, které odvodňuje, protože se kreatin na vodu váže, tak stejně tak to může být u alkoholu (který také odvodňuje). Ale že by tě to společně v kombinaci zabilo, to asi ne (alkohol tě ale sám pořád zabít může). Tráva na to snad nijak nevadí.
Jestli to ovlivňuje tělo, to je věc jiná. Ovlivňuje a přináší horší výsledky. Jsou to v podstatě jedy, se kterými se tvoje tělo musí vypořádat. A víme, že svaly nerostou v posilce, ale v posteli. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út leden 29, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
| kosmicz1 napsal: | | Kamarad si ted koupil kreatin cvicime nekdy spolu a co vim,tak pravidelne kouri marihuanu,vetsinou vecer,muze to nejak ovlivnit telo?..nebo jak muze alkohol-pivo,slivovice ovlivnit telo spolu s kreatinem..cvicime spise pro radost,ale chceme mit vysledky..diky |
Kamarád by si měl uvědomit,že marihuana ovlivňuje tělo s kreatinem i bez!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: út leden 29, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
Při vašem life stylu bych se jednoduše na to vysral a když ne to tak alespoň nedával kreatin, naprosto zbytečný jak pro začátek tak pro tuhle životosprávu. _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: út leden 29, 2013 10:20 pm Předmět: |
|
|
Tady je najednou odborníků na mariuhanu... "Mariuhana ovlivňuje tělo." Fakt, jak to funguje? A teď beru fakt, že se bavíme o trvalých/dlouhodobějších následcích. Takže prodloužená reakční doba a koordinace není to o čem se tu bavíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|