|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ibm
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
Moje hlav. otázka byla hodí se předkop. VÝPADY do objemov.tréninku?
A zazněla odpověď že ano tak snad s tím souhlasí více lidí.
To moje pořadí je tedy blbě? Výpad-zahřátí,prokrvení,předůnava, předkopav-prokrven.únava a dřep? Po výpadech i předkopu dávám dřep docela v pohodě jelikož těch serií je málo
a jedu to 2x týdně.Pokud to chce prohodit budu rád za názor.
Co říkáte schématu kdybyc tam dal ještě legpress po dřepu viz vzor z koneč.mohutný?
Naložím těžkou váhu a dodělám nohy po dřepu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Palec077
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
Objemová fáze je hlavně o stravě, takže se dá říct, že HODÍ. Ovšem pokud si cvičil dřepy ve 4 seriích tak to nebyly plnohodnotné dřepy, Já obvykle zařazuji 6-8 serií. Takže hodí, ale se vetším objemem práce na dřepech budou ve většíně případů lepší výsledky než když zařadíš předkopávání a výpady před dřepy. Pořád platí pravidlo že silový trénink je úzce spjatý s objemovým a s předunavenýma nohama toho moc silově na dřepech nepředvedeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | sám píše, že je u něj cílem hmota a síla, ale doporučujte mu do tréninku nohou jenom dřepy, to je přece zázračný cvik kterým procvičí úplně všechny partie a svalový skupiny krásně rovnoměrně |
To snad nikdo neřekl, ne? Ale rozhodně zázračnější než předkopávání a legpress..
|
|
| nahoru |
|
 |
ibm
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Chápu jak to myslíš a to zcela, hodně serií jsem jezdil v různých rutinách až u
5x5 3x týdně dřep nebo třeba i 7-8 serií dřepu 2-3x týdně s těžkou váhou.
Já si odjedu s těžkou váhou dřepy a jelikož jsem předtím trošku nohám zavařil výpady a předkopem totálně nohy odrovnám pár seriemi dřepů a za X dní jdu na novo.
Jestli je to o hov.. tak to změním podle rad co tady dostanu ale nechtěl jsem už prostě jen dřepovat nebo viset na legpressu. Na výpad nejsem navyklý tak to cítím na nohách i zadku
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem řekl, zařaď přední dřep např. 5x5 k tomu rumunský mrtvý tak 5x10 a je to jsou to samozdřejmě pracovní série, u dřepů je to většinou 3-4 rozcvičovací ještě, u mrtvých tahů taky. Pokud je odjedeš s dostatečnou intenzitou zaručuju, že nebudeš mít chuť na nic další.
|
|
| nahoru |
|
 |
ibm
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
jj jak myslíš to už pojedu něco podobného co dřív.
Výpad dám tedy dopryč když myslíš že mě k ničemu nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
Ano myslím, že v objemu ti to bude k ničemu, ale je to můj názor. Každý nějáký máme..
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st leden 30, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | IBM, výpady Tě akorát zbytečně unaví (stejně jako legpress, předkopávání a zakopávání). Pokud umíš dřepovat, dřepuj. |
OMG .. dobra rada nad zlato .. Predpokladam mila koule, ze stejne pristupujes i k ostatnim cvikum .. hadam ze delas drep, MT a bench .. nac taky zarazovat jine cviky, ze ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st leden 30, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | OMG .. dobra rada nad zlato .. Predpokladam mila koule, ze stejne pristupujes i k ostatnim cvikum .. hadam ze delas drep, MT a bench .. nac taky zarazovat jine cviky, ze ? |
Hádáš špatně. MT, pistole, 1R klik, přítah na hrazdě (pracuju na 1R přítahu, zdaleka tam nejsem), kettlebell swing, momentálně v tréninku, korekce, mobilita, TGU a mosty v rozcvičce.
Nač zařazovat legpress, předkopávání a zakopávání? Souhlasím s otázkou, odpověď neznám.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
@koule .. spis narazim na to, ze vetsina lidi poradne drepovat neumi vc. me .. pokud si chci ty nohy rozsekat, tak me osobne to bez vypadu a vystupu nejde ani nahodu .. ten drep je u me lichej ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 10:51 am Předmět: |
|
|
A nebylo by v tom případě lepší/efektivnější naučit se správně dřepovat? Kór když jde o zcela základní lidský pohybový vzorec? To, že neumím dřepovat, zpravidla neznamená, že nevím jak na to, ale že mám nějaký problém: nemobilní kotníky, kyčle, T-páteř, špatné fajrování jádra apod, takže dělat výpady proto, že mám špatný dřep, je krátkozraké řešení.
Pokud si chceš nohy rozsekat, stačí jít na trénink Muay Thai. Pokud je chceš ale posílit, dřepuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
sak viz muj log, drepuju .. ale mam nejakej asi psychickej blok si nalozit moc .. treba tedka po pauze jsem dal +10 kilo nez delam normalne a v poho .. odfunel jsem si svejch 8 serii, cejtil jsem se u toho "rozsekane", ale druhej den tam nic moc necejtim, pokud nezaradim vyse zminene vystupy a vypady, ktere mi asi z povahy - proste s tou cinkou na zadech se bojim - dovoli jit vic na hranu (na krev)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
V tom případě jsou pistole to, co hledáš ;) Plný rozsah pohybu, dostatečný odpor, bez nutnosti komprese páteře velkou zátěží.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | V tom případě jsou pistole to, co hledáš ;) Plný rozsah pohybu, dostatečný odpor, bez nutnosti komprese páteře velkou zátěží. |
i kdybys me mucil tak *netusim, co to je pistole .. jdu to guglit ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil ZeleznaKoule dne čt leden 31, 2013 11:43 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|