|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mirin

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:36 pm Předmět: |
|
|
Čistě dle mého názoru. Na každého platí trošku něco jiného, ale v těch "top" určitě Assault & jack3d... Navíc si myslím že s těmito přípravky to chce čas, osobně tyto přípravky neužívám. Ačkoli do budoucna to nezavrhuji jelikož za pár měsíců plánuji náročný cvičební plán.
Stejně tak vím že "začínajícímu" člověku se těžko něco vyvrací, ale i tak bych se třeba být tebou na to vyprdl investoval bych chyřeji a hledal nakopnutí v motivačních věcech (myslím že nejen na mě to skvěle působí).
Abych to shrnul, když nakopávač tak bych volil mít vše od suplementace/jídelníček/trenink dobře zpracované a se záměrem na opravdu vysilující trenink. _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:36 pm Předmět: |
|
|
Ano a tahle vyspělá rada koresponduje s tou minulou-> třeba to prochlastej,...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
ty ses stejne neuveritelne zabednenej jako byl balbi. nechces radu ale souhlas, aby te nekdo poplacal po zadech ze je to tak spravne a nejlip tak jak to delas
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Zkusil jsem to nove NO od Ronnieho Myoblitz, docela jsem mel chut cvivit, slo to pekne a ani z toho nebyly ty neprijemne efekty jako u jinych NO.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:44 pm Předmět: |
|
|
Fajn fajn, koupim si jacka, assalut, budu to mixovat dohromady do piva, zalivat slivovici a urcite vyrostu......ach jo, chapu tvuj nick
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
to bude mit uplne stejny efekt jako kdyz si koupis jen nakopavac samotny
kdyz nechapes ironii tak na ni nereaguj, delas ze sebe hlupaka.
a ty rady, co jsem ti psal jako prvni by ti prospely, z NO ted vazne nic nevytezis ale chapu, ze mas psychickou potrebu si to zkusit. jen jsem ti psal, ze ty prachy muzes vyuzit smysluplneji
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:56 pm Předmět: |
|
|
Že se mezi vás pletu, ale co takhle jedna rada nadevše a obě strany budou mít klid a to.
Zkrátka si to kup a uvidíš, popřípadě se poděl o zkušenost. Není-li rady, získají se z vlastní zkušenosti :) _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
Ironie je to ze ja nic kupovat nechci. Pouze jsem chtel obektivni nazorr.....pak se do me blazen obul a tema je zajebane srackama....
mmimochodem, blazne...ne, opravdu nechapu ironii (y)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 28, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
Mirin: on psal, ze ted dostal nejaky nakopavac nebo co a uz se poohlizi po dalsim.
nejde o to, jestli to bude ucinkovat nebo ne. v tuto chvili jde o to, ze kluk chce pribrat, nema nejlepsi jidelnicek a misto aby se jej snazil zkvalitnit tak cpe prachy do neceho, co mu da dobrej pocit pred treninkem ale nic vic. v jeho pripade z toho proste zatim nic nevytezi
micus: tak proc jsi psal, ze 800 za to nedas a chtel jsi vedet info o konkretnich produktech? urcite jen tak, pro nic za nic to je logicky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: po leden 28, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
Objektivní názor = prozatím srát na to! :-D
btw. blazen: jsou to jeho peníze ať dělá jak myslí a názory na to nejspíš už našel.
Jinak je toho plnej net. Já třeba vždy než si něco koupím zabruslím na heureku/ronnie a tak podobně. Blíže je lepší forum se zeptat, informace máš. Tak Good luck šefe :) _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
stanik84
|
Zaslal: pá únor 22, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, chtěl bych Vás poprosit, zda by jste mi neporadili s doplňkama výživy od BSN (od nikoho jiného) - jsem na druhém konci zeměkoule a k ničemu jinému tady nemám přístup :-). Myslím co a jak lze kombinovat atd. Pár let už cvičím a chtěl bych to trochu podpořit do objemu. Jen se v tolika produktech na dnešním trhu trochu ztrácím. Děkuji za pomoc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
dobrej pre-workout je No-xplode 2 a nebo Hyper FX, pred/pri/po treninku je vyborny Amino-X, behem dne, na vecer (nebo i po treninku) je vyborna Syntha6.. tolik z moji zkusenosti
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
No-X a Hyper-FX sou dobry nakopavace, samozrejme je potreba si individualne upravit davkovani  a s Amino-X mam taky super zkusenost, lepsi regenerace, prokrveni pred treninkem.. to je proste fakt
se synthou sem byl taky vdzycky spokojenej, tady ale tezko popsat nejakej ucinek  no a CHUT ta je skvela, to mas pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|