_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nejtěžší čtvrteční trénink za poslední 4 měsíce. Do pracovních sérií jsem šel s čistou myslí, věděl jsem, že to nebude problém a nebyl. Jako bonus hlavně pro příští měsíc jsem potřeboval pokořit 100kg, protože je to hranice spíš v mysli než v síle a opravdu to tak bylo. 98 jsem dal lehce 3x a 101 jsem dával na třikrát. Ale potřetí to tam lehce padlo.
Oslavná
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Díky. Přidávám jen 3kg za měsíc, takže to jde nahoru velmi pomalu a výkony z listopadu a prosince se zase tolik neliší. U tohoto cviku chci určitě pokračovat ještě minimálně měsíc.
Neviem no, aby sme len furt nechválili, tak mne to zas neprijde zas tak extra na človeka, ktorý robí premká pravidelne, práveže si myslím, že tu by mal Daymoon ešte pekne máknuť, ked to má ako jeden z hlavných cvikov, na ktoré sa zameriava, ja ked to aj necvičím, tak premiestniť stvoku pri správnom nastavení v hlave nevidím ako problém + nebol náhodou jeden z wodov dákych na cf games, 30xhang cleany so stovkou? Tam už musí mať človek trochu iné premko, tak 140+:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hlavne je ptakovina to cvicit 5/3/1 stylem, navic s tak nizkou treninkovou frekvenci. Jen si obiras o dost rychlejsi mozny pokrok.
5/3/1 cvic jen zakladni silovy cviky (squat, deadlift, press, benchpress) a pred kazdym timto trenalem 2-3x tydne si dej powerclean nebo powersnatch po jednickach v 10-15 seriich kde postupne pridavas vahu dokud je dobra technika, pokud nezvladas na velke vaze (je to pomaly, technika na prd) tak des zase dolu s vahama, a pak zase nahoru dokud nedas tech 10-20 serii s cca minutovyma pauzama. Krasne ti to nakopne CNS a bude se ti snaz drepovat a tahat.
Tot ma rada, ale samozrejme si to jed podle sebe, jak te to bavi.
No nevím, 140kg powerclean už je hodně slušnej výkon a já bych ho přirovnal tak ke 170-180kg benchpressu, takže tenhle odhad, že by to Daymoon měl dávat mi přijde trochu mimo.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Jen bych ještě doplnil, že to přirovnání k bp bylo kvůli Turakamovi, protože se bp věnuje celkem dost a tu váhu (170-180) na bp nedá a bylo to v reakci na 140kg powerclean, jinak to přirovnání je samozřejmě nesmysl.
Spíš bych to porovnával s dl a tam bych bral poměr powerclean= +- 1/2 deadliftu v závislosti na člověku, technice a zaměření tréninku. A podle mě by pro člověka, co dá pc 140kg nebylo problém zatáhnout 250+ na mrtvolu, ikdyby ji skoro netrénoval.
Jinak souhlas se způsobem tréninku, kterej napsal Magion. Do víc, jak pětek bych u pc v rámci tréninku asi taky nešel a na rozjetí CNSky je to taky super.
Strength zadní dřep 5x87kg, 5x96kg, 3x5x105kg
goblet dřep s KB 4x10
GHR na gymbalu 3x40
TRX pistole -
Cool down X2 Ab ripper
Koncem náročného týdne jsem nějaký zničený, ale trénink to byl dobrý. Nemám k němu námitky. Byl jsem línej a tak jsem zvedl váhu a snížil pro dnešek objem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru