|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TTeDy

|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
CZEBLADE: Ty musíš být hroznej retard. Nad tvýma příspěvkama už 5 let kroutím hlavou a dnes jsem nevydržel a musel jsem ti to napsat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Nestvou vas ti smejdi muslimove? Skoda, ze neni nikdo tak dobry jak byli Nemci... ti by to vyhladili a s usmevem. |
Není muslim jako muslim. Máš to jako s cigánama, něktšří jsou v pohodě, zbytek tady nemá co dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po únor 04, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Nestvou vas ti smejdi muslimove? Skoda, ze neni nikdo tak dobry jak byli Nemci... ti by to vyhladili a s usmevem. |
Není muslim jako muslim. Máš to jako s cigánama, něktšří jsou v pohodě, zbytek tady nemá co dělat. |
A není bílý jako bílý. Jeden je v pohodě a druhý by všechny vyhlazoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po únor 04, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | Gohan napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Nestvou vas ti smejdi muslimove? Skoda, ze neni nikdo tak dobry jak byli Nemci... ti by to vyhladili a s usmevem. |
Není muslim jako muslim. Máš to jako s cigánama, něktšří jsou v pohodě, zbytek tady nemá co dělat. |
A není bílý jako bílý. Jeden je v pohodě a druhý by všechny vyhlazoval... |
Je rozdíl když čech dělá bordel v česku a když muslim dělá bordel v česku (ano, i muslim může být čech, ale počítám že všichni pochopí o co se jedná a nebudeme se popotahovat za slovíčka)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 04, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Nestvou vas ti smejdi muslimove? Skoda, ze neni nikdo tak dobry jak byli Nemci... ti by to vyhladili a s usmevem. |
Ne
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po únor 04, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
Hm no ano, ale vetsina jsou fanatici do toho jejich stupidniho nabozenstvi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po únor 04, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | | CZEBLADE: Ty musíš být hroznej retard. Nad tvýma příspěvkama už 5 let kroutím hlavou a dnes jsem nevydržel a musel jsem ti to napsat. |
ty si zabavny... jen nesnasim smejdy, tem preju tu nejkrutejsi smrt v bolestech
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po únor 04, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
Mě by docela zajímalo jak dokázali zfanatizovat tolik lidí a tolik lidí přivést k islámu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 04, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Hm no ano, ale vetsina jsou fanatici do toho jejich stupidniho nabozenstvi. |
Přijde mi divný takhle kritizovat lidi s jinou mentalitou, které my nerozumíme
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po únor 04, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
Jo to je pravda, ale je to nejvice spojovane se zabijenim nevinnych lidi. A vsechny pobourilo tehda ta karikatura toho jejich proroka. Proste nejsou to klidni a civilizovani lide, zkratka barbari.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | A vsechny pobourilo tehda ta karikatura toho jejich proroka. |
Všechny, které ti ukázali v televizi...
V televizi nemusíš nutně vidět pravdu, někdy tam hold vidíme, to co chtějí abychom viděli. Přemýšlej o tom...
Ostatně kdyby třeba v Polsku (a nejen tam) odvysílali zprávu o tom jak muslimové spalují obrázky Ježíše, tak by spousta lidí taky byla nasraná.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
No ani ten jejich slavny Koran neni nic extra dobreho. Ani krestane nejsou nic dobreho. A nejhorsi co je je multikulturni spolecnost. Svet jde stejne do haje s timemito i bez techto drobnosti... na co mame civilizaci, kdyz se civilizovane nechovame?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | No ani ten jejich slavny Koran neni nic extra dobreho. Ani krestane nejsou nic dobreho. A nejhorsi co je je multikulturni spolecnost. Svet jde stejne do haje s timemito i bez techto drobnosti... na co mame civilizaci, kdyz se civilizovane nechovame?! |
Četl jsi Korán, že ho hodnotíš?
Pro přemýšlivé hlavy:
http://dotsub.com/view/0f7148e2-78f7-46de-841f-f4727be28a99
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
Ja som ho cital,rovnaky odpad ako biblia  Len bibliu uz nikto neberie doslovne/az tak vazne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po únor 04, 2013 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Mě by docela zajímalo jak dokázali zfanatizovat tolik lidí a tolik lidí přivést k islámu |
To myslíš staré nebo nové?
Pro staré muslimy je náboženství součást života. Je to jako miliardová sekta a z tohodle vlaku se blbě vystupuje.
Pro nové konvertity, náboženství je kotva. Dává ti odpovědi, jistotu, bližní a naději. Zatímco křesťanství je teď v rozkladu, Islám žádné pochyby nepřipouští.
Co se vzniku týče, byla to klasika. My jsme obec. Kdo je proti nám, je nevěřící pes. Kdo je s námi, musí bojovat proti nevěřícím. Hm, a z těch x náboženství se přirozenou evolucí vyvinulo pár které přežily a zbytek zanikl. A jedno z těch které přežili byl i Islám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|