|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
To je všem jasný johne, tvoje posedlost tlakama na ramena je obecně známá
| Bara napsal: | | Zatím nevím jak to vyladím,ale viděl bych tam určitě BP,tlak na ramena velká činka nebo JR,tlaky prsa JR a možná nějaká parádička.Ještě musím sehnat skřítky pomocníky se silou jeřábu aby měl kdo podávat činky. |
Co Cizo, to je slušnej jeřáb ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 10:46 pm Předmět: |
|
|
Mě je docela jedno, kolik cviků tam bude, ale ať tam je, prosím, aspoň jeden cvik s olympijskou osou v plném rozsahu. Mluvilo se tu o benchci, nebo tlacích na ramena, tak aspoň to. Jednoručky prosím ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 12:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 2:11 am Předmět: |
|
|
Ak to budú filmovať v jeden deň, tak ťažko môže podať plnohodnotný výkon na všetkých týchto tlakových záležitostiach. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 4:09 am Předmět: |
|
|
Tak to je snad každýmu jasný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 4:46 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | ted budu za idiota, ale co znamena to RAW |
RAW - čistý / slang pro trojboj bez dresů, bandů, apod pičovin...detaily se u různých asociací liší ale všeobecně je povoleno a bráno jako RAW použití pouze pásku a zápěstních bandáží... (pro bench press konkretně)
ten bench press je naprosto šilenej...ale klidně tomu věřím...že je to teoreticky možné...kulturisti často cvičí šílené váhy a že by mohli vyhrát rekord v liftu je většinou vůbec nezajimá (proč taky nic za to není)
ja došel do blbyho bluegymu nedávno a malem mě spadla čelist když tam týpek jel série od 160- neco odhadem přes 200kg...ale těch sérii jel tak 15 (opravdu tam byl snad dvě hodiny) a z 90% to je BEZ JIŠTĚNÍ SPARINGEM , bezpalcově a uplně ladné tlaky...žádné leg dip...odrážení...nic...myslim že dokonce taky bezpalcově...ale v plném rozsahu...padala mi huba na stranu :D
jo ten tlak na ramena to už mi připadá jako docela jiná písnička...je sice pravda že pokud má dobrý bench press a dobré predispozice...tak může dát hodně...ovšem 240kg??? no tak to se mi nezdá to je docela kravovina no že by strčil zydrunase do kapsy :D
to bude nejspíš obojí přitažené trošku za vlásky nemyslíte???
i když těm výkonům fandím, tak myslím že to nebude uplna realita...
PS na fotce - už jen timto uchopem mu ubírá tak 10-20 kg podle toho jak moc pevně to drží...a dotyčný se pod tou váhou brutálně kroutí...divím se že se nechá jistit takou chciplinou :D
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá únor 08, 2013 6:55 am Předmět: |
|
|
Tlak za hlavou s 240kg? Tomu neverim ani nahodou. To by mohl v klidu jet na olympiadu a vyhrat tam zlato ve vzpirani.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 7:07 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Tlak za hlavou s 240kg? Tomu neverim ani nahodou. To by mohl v klidu jet na olympiadu a vyhrat tam zlato ve vzpirani..... |
Nikoliv tlak, ale prej tlaky
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
A nenapadlo vas ze ty tlaky za hlavou jsou v multipressu? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: pá únor 08, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
a já zas vůbec nechápu jaký má smysl domáhat se důkazu po někom, kdo evidentně netoužil po prezentaci na nějakém diskuzním fóru, a nerozumím drzosti lidí, kteří si dovolí tohoto člověka takto obtěžovat... a teď tento člověk má ještě něco někomu dokazovat?! proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 08, 2013 9:41 am Předmět: |
|
|
| hoju napsal: | | a já zas vůbec nechápu jaký má smysl domáhat se důkazu po někom, kdo evidentně netoužil po prezentaci na nějakém diskuzním fóru, a nerozumím drzosti lidí, kteří si dovolí tohoto člověka takto obtěžovat... a teď tento člověk má ještě něco někomu dokazovat?! proč? |
"pokud to je pravda, máme v ČR opravdu největšího RAW benčaře světa. "
no a jsme na fóru, kde tohle lidi zajímá. Kdyby ten člověk nechtěl, tak může říct NE.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|