co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
madball
Zaslal: čt leden 24, 2013 6:08 pm Předmět:
Včera jsem si ho schválně na IFku našel a celkem jsem koukal, že je to tam doopravdy 2+1 a 2+2. Mně se to teda moc nelíbí, ale co jsem četl, tak si to tam hodně lidí chválilo.
A trénink pro vzpěrače to určitě není, když tam není žádná vzpěračská disciplína. :) Jenom ten objem a intezita je inspirovaná tím, jak bulharští vzpěrači trénovali. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
...jinak jako to je fakt docela easy trenink nevím co naděláš :D je to 2+1 2+2...
To víš no, "basketbalista".
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
dosedy na lavici 45cm
rozehřívačka
pracovní 8*3 150 (rozdřepovavam bolave koleno)
military s axlem
55kg rozehřivačka
75kg pracovni serky 8*3 od pulky už to bylo zahřate takže dynamicky
biceps s EZ těžce
rozehřivačka
8*3 60kg
kolečko, sed lehy, vznosy, rychle za sebou kombinovane s přeskoky přes švihadlo na čas a rychlost
ufff...udychanej
dneska zase trenal s ondrou
mrtvy tahy
rozehřivaci serie 60,100,140kg
pracovní série 180*3*8serii
jen tak pro ten pocit a jestli to pujde
200*3 (ondra 200*1)
tlaky na šikmé lavici (vice zvedlá než jezdí kultíci
roz.ser. 50-80
prac serie 100*3*8ser
nevydržel sem a uprostřed sem udělal test síly pro jedno opakování
výsledek 110*1 - 120*1 - 130*1
lavička byla obsazená, tak misto francouzu s EZ sme jeli 8*3 klasicky na bradlech
já sem jel 6 serii s 20kg na pásku a dvě se 40kg na pasku ondra to jel cely se 40 několikrat u toho selhal...a ja myslim že jezdim vice do hloubky ...taky sem to dlouho nejel tak mě bolely z toho upony na kozach...
na zaver bicak lehce s EZ na pumping
to bylo patek ten posledni trenal ...maly pumping byl v sobotku...dneska sem skoro 12hodin spal :)...zitra pěkně SPCgym s fotbalistama ;)
nepichej si ten rustak rovnou do palice vole pak zapominas, ze ja sem to netocil
Jsem si rikal, ze ten borec s kamerou, co se na tom videu mihl v zrcadle, mel vlasy. A taky vic chlapskej hlas
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
dnes jsem byl navštívit crossfitackej gym a pokecat s majitelem...těžkej pohodař věřím že budeme v budoucnu spolupracovat na některych projektech a taky si sem tam zajdu zlepšit techniku ve vzpírání ke klukům :)
nadhoz 120, 130 nešlo : (
military 100 easy :)
ovearheady 60kg na zlepšení techniky
trhy 60-80 na zlepšení techniky
myslim že se podařilo něco noveho mě naučit maličko :)
no a na zavěr tak trochu exhibičně deadlift
na každe staně 5 širokych bumperů :D 220kg x 3 opakovaní...FUN :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru