Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrteční log lift vyrazy na čas :) 10 opak

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už sem nepišu muj log nyní frčí na foru ironfactor :)

je tam vice strongmanů kdyby vás zajimalo proč :D a s většinou zvás co chodite sem se stejně vidim v gymu :)

jinak pro zajimavost dnes...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska žadny vahy jenom takova rozcvička

HIIT

20 intervalů (minuta) střídání tlaky v sedě s 50kg 15op, kliky 15,přeskoky přes švihadlo celou minutu,sed lehy celou minutu,mlaceni do pytle+kopy celou minutu, jedna minuta pauza

takže nějakych 6 koleček, ty posledni 2 intervaly sem už sral :) tohle sem jel tak normalnim tempem abych to nepřepalil :D

dalších 20 intervalů

30s skakani p.š. , 30 sekund mlaceni dopytle (hlavně rukama),30s PAUZA

tentokrat brutalně intenzivně prostě co nejrychleji a přemahat se co nejviv mlatit...a hybat se...vysledek parada...

nepočitam že sem jel ještě parkrat log lift jenom tak zhecu 90 ale byl těžký dneska...nebylo odhodlani :D ale HIIT byl super

přidal sem par rozcvičovacich serek na bicak nazačatku a rozcvičení s expanderem

nejel sem těžké váhy protože v UT a ČT už netopime, takže celý trénink byl absolvován v teplotě pod bodem mrazu ;)...

zitra je středa a ja opravim plynove topeni a pujdu tam dřív...ve svém volnu a zatopím dopředu :D takže už nebude takova klemra jako v pondělí to byl nouzovy režim...netopilo se plynem ;)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 1:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska pořád cítím únavu některých svalů ze včerejška předešvím ramena trapezy a zada...

sice to nebyl silovej trenink ale i takovy mlaceni do pytlu aktivuje některý schovaný svaly

dneska zezačatku sem byl hodně ztuhlej vy kyčlích a zádech, tak jsem zvolil pro začatek nějaky prohřátí na orbitreku 5min pak strečink ruzny warmup hovadiny prostě :)

roztažení dvě serie MT se 100kg...bylo to divné a těžké ale v prubehu HIIT sem se do teho dostal...asi jenom potřebovalo tělo zahřat :)

pak HIIT

20krat 30vteřin interval
tentokrat byl drsnější...žádnej pauzovej interval totiž nebyl a taky lepši cviky
1. 5opak se 140kg na MT
2. silové přemístění a výraz 51kg 5opak (sem docela nestihal :D)
3.přeskoky přes švihadlo cely interval
4.mlaceni do pytle hlavně rukama rychle intenzivně...

celkem teda nějak 5 kol...asi nevim jistě sem to musel po třech kolech nějak přerušit na minutu došel mi zakaznik :D

celkove ale po dokončení mrtvola :D...složení bylo super jenom to příště prohážu...odjet mt a pak hned jet vyraz byl mazec :D

po nejakym menším odpočinku v řádu minut a taky nejakych dalších vyrazech a trhach (dneska sem se nezastavil...mel sem mezi setama pauzy ale dycky kdyz sem chvilku neco nedelal popadl sem něco a něco dělal :D hlavně nadhozy lehky do zblbnutí)

přišel můj upravený fran (crossfit WOD)

21-15-9
100kg deadlift
51kg thruster

děs běs hlavně thrustery...trvalo mi to 33 minut (kvůli thrusterům ktery sem dělal po 5 a mezi nima velky pauzy...nedavam to technicky moc dobře ale postupně mi to sedalo líp a líp :) (nejel sem je táááákhle dlouho :D)

pak sem valil ještě log lift exhibičku na opakování 90kg :D

pak to samy parkrat atlasy 105 a 125

105 šel jednim krasnym pohybem vysadit

125 už ne tak krasně ale taky šel krasně nahoru jen s maličkym přechytem :)...dost potěšilo

no malem sem zapoměl na 5x5 serie shybů naširoko moc moc...

nějaky skakačky přes švihadlo atd...dneska sem prostě pořád řádil :D

na závěr treninku super yoke
140 litačka
220rychle
300 po dnešnich treninkach to bylo už dost těžký ale tak s pauzama sem to ankonec odnesl 30m :D ovšem kekonci děsna přemahačka až sem myslel že se pobleju...ale donesl sem!!! :D pak me dost bolel bachor z toho...myslel sem na kýlu...

jdu spat sem totálně na sračku...něco sem snědl ...a jdu na kutě regenerovat

loučim sa jedu do alp do italie zalyžovat si pořádně :) tak hezké svátky všem

AHOJ v novém roce :)
Smile04

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska začatek trenalu...venkovni blbnuti s gumou se šwabinem

jedna otočka na ukazku...pak sem šel něco zařidit a on si hrál

pak sem si řekl že zkusim jak je na tom sila a technika a dam na čas...šwabik už byl unavenej tak to nechal na přiště, byl na gumě poprvni...ale šlo mu to pěkně

cílem bylo převrátit gumu 6krat do 60vteřin jak to byva na nekterych amaterskych zavodech...mam jenom 300stovku takže trenuju alespon takhle :D

vysledek...45vteřin...stim sem spokojen a potěšilo mě to...těžko se odhaduje jak rychle člověk převrací

na soutěži v přerově sem loni dal za 90sekund 10 opaček...když se počita unava davalo by to smysl...ale myslim si že přerovska guma je asi lehčí než ta naše nebo se alespon lip přetáčí (ta naše je docela ožmoulaná)

výkon nevýkon v lysé a to jedno opačko s 350tkou to nekomentuju to byla katastrofa :D ale na tamnějším povrchu (kostky se štěrkem*17*) to byl pro mě asi max vykon xD...guma je navic nižší což zvedá obtížnost...

no pak menší lehkej trenál

hex deadlift z deficitu do 160kg a s tim trojky...celkem pěkné

pak normal déďa 140, 180 par serek

nic moc sil nebylo sem skoro nejed...mam tedka takovej deload...nucenej z diety :D

pak nejaky cheatovany biceps se 60kg superserka s 27kg na uzko EZ na max a pak ještě rychle přehodit na rovnou nadhamt a co nejvic opaček zase...

pak ještě jakysi kraviny a jako obvykle v pauzach když se nudim tak tam prdnu jednou log lift 90tku...ale vykon byl takovej nestabilni...nohy porad jeste nejsou uplně košer...

pak nějaky cviky na biceps s jednoručkou pak něco s kettlebelem takovy kravoviny

no nic moc trenal ale guma byla fajne :) na čerstvym vzduchu :D

doma po trenalu krasny uvolnovaci cviky, planky obraceny planky atd...pak sem se citil fakt dobře...už se vrací forma...nějaky kliky s nohama na gauču...pak kliky s přitelkyni na zadech a nohama na gauču...3x10 opak. ;)

takže přeju všem pěkné svátky a zítra jdu zase...pokud by se někdo chtěl připojit at mi napíše... třeba na mail
Smile04

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novy system treninku...na začatk crossfit...pak neco těžšího...a třidat budu těžké zakl cviky, plus nadhozy, pote sem tam disciplinka...a potom těžke cviky stylem BEAR...to budu točit ruzně jak to bude vhodne...zaklad je ale jasnej crossfit a ktomu silovo objemovy cviky s cca 2/3 maxima

dneska na zacatek deadflitky s hex do deficitu kombinovane s lehkyma nadhozama takovej crossfit pomalejsi

potom zercher squat

a partial squat na nacvik super yoke a celkove zpevneni

začal sem na 120ti a šlo to nahoru postupně...tak mam pěknou fotečku ze 400kg na zadech :D...ale jako bylo to dobré na zpevnění...;)...a osa jak banan xD

Judson

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny foto, chudak osa.
Co je ten partial squat, nejakej drep mirne pokrceni kolen ? Nebo jen takove drzeni ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bazzy

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

partial squat je cvik, o kterym si mysli 90% cvičenců že je dřep a tak to taky cvičí :)

Sluší ti to Michale
Smile04

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
partial squat je cvik, o kterym si mysli 90% cvičenců že je dřep a tak to taky cvičí :)

Sluší ti to Michale

líbí se ti můj zadek co?
Smile04

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Pekny foto, chudak osa.
Co je ten partial squat, nejakej drep mirne pokrceni kolen ? Nebo jen takove drzeni ?

přeloženo častečny dřep...podřep...ale takhle je to spiše uprava co sem odkoukal od denise šindela...dal sem jistici tyce tak abych byl pod osou v podřepu a pak naložiš činku a vypališ sni nahoru...okolo 240 to už pak něšlo moc rychle ale 300 ještě šlo pěknych 6 opaček... (dolu jsem dycky šel extremně pomalu což byl taky učel a taky sem si stim dycky chvilku postál...400 skoro nešlo sem to už malem vzdal...že se stim nepostavim no ale nakonec přece jenom :D (už 370 byl masakr k nezaplacení)

fideo no kdybste chtěli vidět jak sem to pomalinky zvedl :D

madball

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2012 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkněj test racku i těla. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Pěkněj test racku i těla. :)

to rozhodne...a taky podlahy :D

cejtil sem po par hodinach jakoby mi z hrudniku a břicha vylezl alien...:D roztrhanej...ale tedka se to zahojí a zpevní ;)

jen škoda že sem to nevypálil nad hlavu
Smile04

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ode dneška novej trenal

TRÉNINK A

dřepy 8 x 3

soupažný tlak ve stoje 8 x 3

francouzský tlak vsedě s ez-činkou 8 x 3

TRÉNINK B

tlaky na šikmé lavici s velkou činkou 8 x 3

mrtvý tah 8 x 3

bicepsový zdvih s ez-činkou 8 x 3

systémem 2+1 a 2+2 treninkovy režim...

v jednoduchosti je síla takže se docela na trenink těším...začnu na poměrně lehkých příjemných váhách...a postupně budu přidávat a přidávat co to pude až na nějáky prasováhy ;)
madball

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
tak ode dneška novej trenal

TRÉNINK A

dřepy 8 x 3

soupažný tlak ve stoje 8 x 3

francouzský tlak vsedě s ez-činkou 8 x 3

TRÉNINK B

tlaky na šikmé lavici s velkou činkou 8 x 3

mrtvý tah 8 x 3

bicepsový zdvih s ez-činkou 8 x 3

systémem 2+1 a 2+2 treninkovy režim...

v jednoduchosti je síla takže se docela na trenink těším...začnu na poměrně lehkých příjemných váhách...a postupně budu přidávat a přidávat co to pude až na nějáky prasováhy ;)

Ten trénink mi něco připomíná. To je nějaká variace bulhara z IFka, že?. Trénink je to podle mě pěknej a podobnej styl mě baví, ale:
1. připadá mi jako nesmysl to jet 2+1 a 2+2, minimálně bych to jel jako 1+1, ideálně 3x týdně obden, protože jet den po sobě podobný cvik je podle mě prostě nesmysl.
2. moc se mi tam nelíbí ten styl 8x3 na doplňky, to bych si odjel podle pocitu a nálady a klidně bych tam dal i jiný dolpňky nebo bych to střídal podle chuti, aby trénink víc bavil.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to velice pro mě příjemná změna...alespon zatím to tak cítím :)

první dva cviky jsou 8x3 a třetí dycky jedu podle chuti ale končím na těžkých trojkách...včera sem jel mt 155, tlaky 85 a nakonec biceps až do 3x67

máš pravdu takové francouzy rozhodně nepojedu 8x3 to je prostě hovadina...akorát jak říkám jako ten biceps to zkusím...začnu naklasice 12 opa pak třeba 6 a pak přiložím na velice těžkou váhu a udělám pár trojek např 3serie místo 8 ...docela to bere :)

je to bulhar z IF uplne bez upravy akorat jak sem psal do logu na IF a pak se mi sprava bohužel smazala (vrrrrr) tak je to trenink pro vzpěrače a holt mi tam něco chybí...

takže volné radikály k trenálu jsou
nadhoz
výtahy
široké shyby
přítahy dynamické v předklonu k prsům (je to jakejsi vzpěračskej cvik na zlepšení nadhozu)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: