|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ellmaki
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se nedá v ČR sehnat protein Amplified wheybolic 60, Popřípadě jestli by jste mi někdo nedoporučil protein který má nějaké podobné složení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
a co presne te na nem zaujalo, nebo k cemu by se mel podobnej produkt blizit? jestli sem to pochopil, tak ti de o rychle stravitelnej protein s minimem cukru a tuku, v tom pripade bych volil (z vlastni zkusenosti) IsoGrow od PHP
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
iso grow práve papám, ako všetko pekné, ale chuťovo bleh:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
musis dat malo vody, pak je to celkem ok  zase vzhledem ke slozeni se neda cekat zazrak..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 12, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Kde scháníte (někteří) vzorky (nejenom proteinů)? Přemýšlím o objednání pár věcí a nechce se mi kupovat naslepo něco za x stovek co mi nebude chutnat nebo to nebude šlapat (třeba různé NO). Díky _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 12, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
V kamenných obchodech, v posilkách, od dovozců, od lidí, které ta a ta značka sponzoruje....
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 12, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak třeba bude Ronnie hodne ja něco mi přisype do objednávky, protože cos napsal nevidím v mém případě úspěšně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 13, 2013 8:11 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Aha, tak třeba bude Ronnie hodne ja něco mi přisype do objednávky, protože cos napsal nevidím v mém případě úspěšně. |
Tak mi napiš, až budeš něco objednávat:).
Jinak mi tam vzorky přidáváme, jak jen to jde, jenže v tom množství objednávek to stejně vždycky vyjde jen na pár procent lidí...= (
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 13, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
Tak mi napiš, až budeš něco objednávat:).
|
Dobře, děkuji, ale bude to ještě nějakou dobu trvat, momentálně nic nepotřebuji, jen jsem si na to zrovna vzpoměl, že tu někteří psali o vzorcích zdarma. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st únor 13, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
No já právě kdesi na netu četl, že je to nejlepší příchuť pro tento protein  Tak jsem to vzal tu dvou kilovku. Ale dá se to, pil jsem už horší. Čokoládu od Ronnieho asi žádnej protein nepřekoná  To je vážně podle mého chuťově nejlepší protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so únor 16, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
Otázka na Ronnie : které vzorky proteinů máte na skladě?Udělal jsem hodně objednávek,v centrálním skladě si skoro mohu už tykat s personálem,ale žádný vzorek jsem nikdy k objednávce neopdržel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 16, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Otázka na Ronnie : které vzorky proteinů máte na skladě?Udělal jsem hodně objednávek,v centrálním skladě si skoro mohu už tykat s personálem,ale žádný vzorek jsem nikdy k objednávce neopdržel... |
Aktuální stav budu muset zjistit, ale za poslední cca rok jsme rozdali malé desítky tisíc kusů vzorků Whey Core, jednotky tisíc Optimum Whey Gold, jednotky tisíc WPC 80 Extrifitu a určitě i dalších, tzn. pokud jsi nikdy žádný nedostal, je to spíš smutná shoda náhod. Jak jsem psal výše, háček je v tom, že když nám nějaký výrobce dá pár stovek kusů, je to za den pryč a tak se dostane většinou jen na zlomek zákazníků. A výrobců, kteří nám dají kusů tisíce či více, je poskrovnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|