PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 398, 399, 400 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ellmaki

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se nedá v ČR sehnat protein Amplified wheybolic 60, Popřípadě jestli by jste mi někdo nedoporučil protein který má nějaké podobné složení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co presne te na nem zaujalo, nebo k cemu by se mel podobnej produkt blizit? jestli sem to pochopil, tak ti de o rychle stravitelnej protein s minimem cukru a tuku, v tom pripade bych volil (z vlastni zkusenosti) IsoGrow od PHP
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iso grow práve papám, ako všetko pekné, ale chuťovo bleh:)
Luster

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

musis dat malo vody, pak je to celkem ok zase vzhledem ke slozeni se neda cekat zazrak..
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
musis dat malo vody, pak je to celkem ok zase vzhledem ke slozeni se neda cekat zazrak..

dávam k nemu štipku kaseínu, potom sa to dá:), zloženie má skvelé.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde scháníte (někteří) vzorky (nejenom proteinů)? Přemýšlím o objednání pár věcí a nechce se mi kupovat naslepo něco za x stovek co mi nebude chutnat nebo to nebude šlapat (třeba různé NO). Díky
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V kamenných obchodech, v posilkách, od dovozců, od lidí, které ta a ta značka sponzoruje....
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, tak třeba bude Ronnie hodne ja něco mi přisype do objednávky, protože cos napsal nevidím v mém případě úspěšně.
Davesix

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem koupil od PHP PRO T Fusion v příchuti Cookies. Pěnivost minimální, hned se rozpouští jen po pár zatřepání a příchuť, nic moc, takovej lepší průměr, čekal sem od Cookies trochu víc. Možná časem tomu přijdu na chuť
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Aha, tak třeba bude Ronnie hodne ja něco mi přisype do objednávky, protože cos napsal nevidím v mém případě úspěšně.

Tak mi napiš, až budeš něco objednávat:).

Jinak mi tam vzorky přidáváme, jak jen to jde, jenže v tom množství objednávek to stejně vždycky vyjde jen na pár procent lidí...= (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Tak mi napiš, až budeš něco objednávat:).

Dobře, děkuji, ale bude to ještě nějakou dobu trvat, momentálně nic nepotřebuji, jen jsem si na to zrovna vzpoměl, že tu někteří psali o vzorcích zdarma. :)
Krieger

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Dnes jsem koupil od PHP PRO T Fusion v příchuti Cookies. Pěnivost minimální, hned se rozpouští jen po pár zatřepání a příchuť, nic moc, takovej lepší průměr, čekal sem od Cookies trochu víc. Možná časem tomu přijdu na chuť

tuhle příchut jsem si vzal na zkoušku taky ale naštěstí jen v menším balení. původně jako "ochcovadlo" do vloček ale chut skoro otřesná ale dalo se to vypít...
Davesix

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já právě kdesi na netu četl, že je to nejlepší příchuť pro tento protein Tak jsem to vzal tu dvou kilovku. Ale dá se to, pil jsem už horší. Čokoládu od Ronnieho asi žádnej protein nepřekoná To je vážně podle mého chuťově nejlepší protein.
vejdy

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otázka na Ronnie : které vzorky proteinů máte na skladě?Udělal jsem hodně objednávek,v centrálním skladě si skoro mohu už tykat s personálem,ale žádný vzorek jsem nikdy k objednávce neopdržel...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Otázka na Ronnie : které vzorky proteinů máte na skladě?Udělal jsem hodně objednávek,v centrálním skladě si skoro mohu už tykat s personálem,ale žádný vzorek jsem nikdy k objednávce neopdržel...

Aktuální stav budu muset zjistit, ale za poslední cca rok jsme rozdali malé desítky tisíc kusů vzorků Whey Core, jednotky tisíc Optimum Whey Gold, jednotky tisíc WPC 80 Extrifitu a určitě i dalších, tzn. pokud jsi nikdy žádný nedostal, je to spíš smutná shoda náhod. Jak jsem psal výše, háček je v tom, že když nám nějaký výrobce dá pár stovek kusů, je to za den pryč a tak se dostane většinou jen na zlomek zákazníků. A výrobců, kteří nám dají kusů tisíce či více, je poskrovnu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 398, 399, 400 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: