|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ezra

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
V posilce se zase zkratila delka svihadla tedka na tym muze skakat jen hobiti
Prijdu z posilky a cca po hodce si chci pustit songy a nejdnou mi nejde pravy sluchatko mam sennheiser a nosil jsem je jak v bavlnce
Vysranej den.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Ezra napsal: | V posilce se zase zkratila delka svihadla tedka na tym muze skakat jen hobiti
Prijdu z posilky a cca po hodce si chci pustit songy a nejdnou mi nejde pravy sluchatko mam sennheiser a nosil jsem je jak v bavlnce
Vysranej den. |
Dobře dobře.....Kdyby se ti zítra ráno zlomil kartáček v hubě a nebo ti zůstalo na vytření zadku posledních 7m papíru tak nám to napiš....Vyhlásíme "vysranej den" hromadně. Nevěřím že by si měl dnes špatnej den akorát ty človíčku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
7m papiru mam tak na tri srani  koukam, ze jsi podobnej jako moji spolubydlici na intru, ktery jsou schopny vyrolovat hajzlak za dva dny a ja se divim kam to mizi _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
leze mi na nervy, že jsem před týdnem dal auto do servisu, ať mi ho daj do pucu, stálo mi to 10K, udělali mi s ním technickou a dneska, když jsem po 10ti hodinách práce přišel k autu a nastartoval, jsem zjistil, že mam urezlej utrhlej vejfuk v přední části. Takže řev motoru jak prase, přitom ráno, když jsem zaparkoval, tak s tím nic nebylo. Takže na dalších x dní auto nepojízdný a další pálka za výměnu/svaření... týden po technické... By mi zajímalo, co tam teda kontrolujou a to jsem to tomu mechanikovi ještě řikal, ať omrkne vejfuk....
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
Sakra co je s tim youtube! Vsechna dobra videa nebo tak jsou kvuli autorskym pravum v nasi zemi zablokovana. Jak nam mohou neco blokovat ty svine. Za tohle bych vazne nekoho zabil.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
8Shade: Klasika nekteri jsou vychcani jak prase a pekne cloveka jen ojebou. I v origo autorizovanem serviru se deji kolikrat nevidane veci.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
Youtube mě sere celkově už pěknou dobu! Reklamy, reklamy, reklamy, miliony fake videí, schovávání dolní lišty při posouvání videa a jak říkáš, furt nějaký sorry, že tam video není
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Sakra co je s tim youtube! Vsechna dobra videa nebo tak jsou kvuli autorskym pravum v nasi zemi zablokovana. Jak nam mohou neco blokovat ty svine. Za tohle bych vazne nekoho zabil. |
Oficiální vyjádření serveru youtube:
Někteří partneři YouTube se rozhodli svá videa zveřejnit pouze v některých zemích. Mohou mít například licenční práva pouze pro určitou oblast. YouTube také někdy blokuje jednotlivá videa podle adres IP, aby byly dodrženy místní zákony. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Youtube mě sere celkově už pěknou dobu! Reklamy, reklamy, reklamy, miliony fake videí, schovávání dolní lišty při posouvání videa a jak říkáš, furt nějaký sorry, že tam video není |
Zkus nainstalovat AdBlock (pro Chrome nebo Firefox) a veškeré reklamy, včetně těch na youtube zmizí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Neskutečně mě vytáčí, že mám email zasraný všema možnýma reklamama na Kasu, Mall, slevové servery a podobné opruzné maily.
Proč mi to tam chodí? Nebaví mě to jak kokot rušit tím, že klikám na odkazy pro zrušení. Já nechci reklamní emaily, at mi je neposílají.
To jako tím, že tam vlezu nějak automaticky souhlsím s tím, že mi budou posílat reklamy??? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|