|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filip Vaško

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | Sranda by byla , kdyby to fakt natočil a ukázal že to prostě dává. To by pak všem zklaplo |
17.1.2013
Předpověděl jsem budoucnost všem zklaplo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
Kubaz me stacilo 220 foto od velmi verohodneho cloveka.. Stejne setomu věřil :D tteda hlavně doufal
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | bud sem slepej nebo sem zatim nevidel video ani 240 8x tlak za hlavou, ani 350 kilo raw benc... takze nerikej hop dokud nepreskocis filipe |
Hups :D
Čte někdo ty komentáře na fb? To je banda pak (pako 2. p. č. mn.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Moocha: ted sem to nahodou cetl  , neskutecnej prujem..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: ne únor 17, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
Tak to vypada, ze 300 na bench dneska da kde kdo. Docela se divim, co vsechno za kreteny nesleduje ronnie na facebooku... _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | bud sem slepej nebo sem zatim nevidel video ani 240 8x tlak za hlavou, ani 350 kilo raw benc... takze nerikej hop dokud nepreskocis filipe |
Přesně jak říkáš. Zatím tady nikomu nezklaplo. Ani věřícím, ani malověrným. Hlavně ať se nikdo další nedotýká činky. I dotek jednoho prstu umí někdy vytáhnout 30kg navíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: ne únor 17, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | kubaz napsal: | bud sem slepej nebo sem zatim nevidel video ani 240 8x tlak za hlavou, ani 350 kilo raw benc... takze nerikej hop dokud nepreskocis filipe |
Přesně jak říkáš. Zatím tady nikomu nezklaplo. Ani věřícím, ani malověrným. Hlavně ať se nikdo další nedotýká činky. I dotek jednoho prstu umí někdy vytáhnout 30kg navíc. |
Dělat cokoli bez účasti jiného je skoro nemožné.Vratkost činek při tlaku JR je např. schopná zničit při malé chybě kloby chlapa i podlahu.Po tom co jsem viděl a ještě uvidím už to může znevažovat jen blázen.Kdokoli tady řekne,že na to má taky,okamžitě jsme u něj s kamerou,protože to je senzace.Hlavně jsem zatím viděl jen jednoho člověka jet tak intenzivní a ojemné ztreninky a to je Draper.Pauzy cca 1-1,5 minuty.Jede jako stroj
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Johncreasy napsal: | | kubaz napsal: | bud sem slepej nebo sem zatim nevidel video ani 240 8x tlak za hlavou, ani 350 kilo raw benc... takze nerikej hop dokud nepreskocis filipe |
Přesně jak říkáš. Zatím tady nikomu nezklaplo. Ani věřícím, ani malověrným. Hlavně ať se nikdo další nedotýká činky. I dotek jednoho prstu umí někdy vytáhnout 30kg navíc. |
Dělat cokoli bez účasti jiného je skoro nemožné.Vratkost činek při tlaku JR je např. schopná zničit při malé chybě kloby chlapa i podlahu.Po tom co jsem viděl a ještě uvidím už to může znevažovat jen blázen.Kdokoli tady řekne,že na to má taky,okamžitě jsme u něj s kamerou,protože to je senzace.Hlavně jsem zatím viděl jen jednoho člověka jet tak intenzivní a ojemné ztreninky a to je Draper.Pauzy cca 1-1,5 minuty.Jede jako stroj |
A pozor,dokonce jsme ho natočili když si převlékal triko,tak uvidíte co tam tu sílu tahá
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
Aniž bych chtěla snižovat či hodnotit jeho silové výkony - ale "Dělat cokoli bez účasti jiného je skoro nemožné" - to je právě jeden z těch rozdílů mezi výkonem ve fitku a na ofiko závodech. Když teda pominu provedení cviku tak, aby bylo dle pravidel. Pár let jako pomocník trojbojaře mám odkroucených a i nejtěžší serie probíhají ve stylu podat činku a nesahat na ní až do momentu, kdy už místo nahoru jde dolů... _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Aniž bych chtěla snižovat či hodnotit jeho silové výkony - ale "Dělat cokoli bez účasti jiného je skoro nemožné" - to je právě jeden z těch rozdílů mezi výkonem ve fitku a na ofiko závodech. Když teda pominu provedení cviku tak, aby bylo dle pravidel. Pár let jako pomocník trojbojaře mám odkroucených a i nejtěžší serie probíhají ve stylu podat činku a nesahat na ní až do momentu, kdy už místo nahoru jde dolů... |
Jenže tohle není trenink trojbojaře soustředícího se na jeden cvik a dlouhé odpočinky mezi tím.Vím jak tito borci trénují.Pavel maká jako většina lidí tady.Tvrdě,rychle,intenzivně...na svaly a ne na sílu v jednom okamžiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|