Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 662, 663, 664 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jo-jo

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Neskutečně mě vytáčí, že mám email zasraný všema možnýma reklamama na Kasu, Mall, slevové servery a podobné opruzné maily.
Proč mi to tam chodí? Nebaví mě to jak kokot rušit tím, že klikám na odkazy pro zrušení. Já nechci reklamní emaily, at mi je neposílají.

To jako tím, že tam vlezu nějak automaticky souhlsím s tím, že mi budou posílat reklamy???

Svoju adresu ktorú máš len na súkromnú poštu (na rôzne diskusné fóra... používaj nejakú zvlášť vytvorenú adresu) nevystavuj na diskusiach (roboti scanuju) a nepoužívaj ju ani na registrovanie sa na všelijakých možných free službách a serveroch,potom je množstvo spamu minimálne resp. takmer žiadne.
Vynadaj svojim známým vždy, keď ti pošľú hrozne "vtipný" mail a teba uvedú do společnej hromady príjemcov (min.10 z nich má IQ padajúceho lístia a zavirovaný PC)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hlavicze

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stupidni reklamy od extrifitu na tomto foru....
TheGhost

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavicze napsal:
stupidni reklamy od extrifitu na tomto foru....

Nojo peníze dělají zázraky:)
owar

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 4:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Neskutečně mě vytáčí, že mám email zasraný všema možnýma reklamama na Kasu, Mall, slevové servery a podobné opruzné maily.
Proč mi to tam chodí? Nebaví mě to jak kokot rušit tím, že klikám na odkazy pro zrušení. Já nechci reklamní emaily, at mi je neposílají.

To jako tím, že tam vlezu nějak automaticky souhlsím s tím, že mi budou posílat reklamy???

Vyplatí si udělat chvilku a projet všechny tyhle spamy od známých e-shopů apod. (nikoliv od jasných virů a nesmyslů typu "vyhrál jste XX peněz...) a vždy dole na konci mailu odhlásit odběr. Často to tam je opravdu malými písmeny, ale vyplatí se to najít, já si takhle zredukoval spamy o 90 %.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo se na odhlašování vykašlat a dát konkrétní adresu do spamového filtru. Ať chodí co chce, ty to ve schránce nemáš.
Bombay

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem se špatně vyjádřil.
Nechodí mi spamy na prodloužení penisu a na pževod peněz od královny z Namibie ve vyhnanství.
Chodí mi to, co uvádíš. Reklamy z Mall, AAAauto, Slevomatu,...
To na konci jsem našel, použil, odhlásil.

Já se ale vztekám nad tím, kde ti šmejdi berou mou adresu??? Jsou to třeba servery, kde se často dívám, ale nenakupuji tam ani tedy můj email nezadávám.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Já se ale vztekám nad tím, kde ti šmejdi berou mou adresu??? Jsou to třeba servery, kde se často dívám, ale nenakupuji tam ani tedy můj email nezadávám.

Dávají to třetím stranám, je to častokrát napsané v podmínkách, když se někam registruješ atd. Taky tyhle srance chodí, už jsem se od téměř všeho odhlásil.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edit - viz pravidla fóra! to jsou ale idioti
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

facebook: ronnie--> Antoine Vaillant

David Pech: a kčemu to je takhle nafoukaně vypadat..nikdo ze sportovců tskhle nevypadá protože na sobě dřou a msj drilly,zatímco tihle šašci seděj naprdely dělaj hovno a jen cvičej a žerou..jsou k smíchu..
Turakam

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skurvené horúčky a kašel...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemci si to nemuzu dovolit, po fiasku v 1. svetovej a najma po tych svinstvach v 2. svetovej musia sekat latinu, akykolvek naznak rasizmu ci xenofobie by im co sa tyka reputacie a narodneho imagu zasa strasne zavaril...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/322402/Nemecky-soud-rozhodl-ze-varovat-pred-islamem-je-zlocinem.html to jsem si myslel, ze jsou nemci lepsi

Maj tam evidentně lepší soudy, než u nás. Co se ti na tom nezdá? Nebo jsi xenofób?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 662, 663, 664 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: