|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jo-jo

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Neskutečně mě vytáčí, že mám email zasraný všema možnýma reklamama na Kasu, Mall, slevové servery a podobné opruzné maily.
Proč mi to tam chodí? Nebaví mě to jak kokot rušit tím, že klikám na odkazy pro zrušení. Já nechci reklamní emaily, at mi je neposílají.
To jako tím, že tam vlezu nějak automaticky souhlsím s tím, že mi budou posílat reklamy??? |
Svoju adresu ktorú máš len na súkromnú poštu (na rôzne diskusné fóra... používaj nejakú zvlášť vytvorenú adresu) nevystavuj na diskusiach (roboti scanuju) a nepoužívaj ju ani na registrovanie sa na všelijakých možných free službách a serveroch,potom je množstvo spamu minimálne resp. takmer žiadne.
Vynadaj svojim známým vždy, keď ti pošľú hrozne "vtipný" mail a teba uvedú do společnej hromady príjemcov (min.10 z nich má IQ padajúceho lístia a zavirovaný PC)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hlavicze
|
Zaslal: ne únor 17, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
stupidni reklamy od extrifitu na tomto foru....
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Hlavicze napsal: | | stupidni reklamy od extrifitu na tomto foru.... |
Nojo peníze dělají zázraky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po únor 18, 2013 4:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Neskutečně mě vytáčí, že mám email zasraný všema možnýma reklamama na Kasu, Mall, slevové servery a podobné opruzné maily.
Proč mi to tam chodí? Nebaví mě to jak kokot rušit tím, že klikám na odkazy pro zrušení. Já nechci reklamní emaily, at mi je neposílají.
To jako tím, že tam vlezu nějak automaticky souhlsím s tím, že mi budou posílat reklamy??? |
Vyplatí si udělat chvilku a projet všechny tyhle spamy od známých e-shopů apod. (nikoliv od jasných virů a nesmyslů typu "vyhrál jste XX peněz...) a vždy dole na konci mailu odhlásit odběr. Často to tam je opravdu malými písmeny, ale vyplatí se to najít, já si takhle zredukoval spamy o 90 %. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
Nebo se na odhlašování vykašlat a dát konkrétní adresu do spamového filtru. Ať chodí co chce, ty to ve schránce nemáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
Já jsem se špatně vyjádřil.
Nechodí mi spamy na prodloužení penisu a na pževod peněz od královny z Namibie ve vyhnanství.
Chodí mi to, co uvádíš. Reklamy z Mall, AAAauto, Slevomatu,...
To na konci jsem našel, použil, odhlásil.
Já se ale vztekám nad tím, kde ti šmejdi berou mou adresu??? Jsou to třeba servery, kde se často dívám, ale nenakupuji tam ani tedy můj email nezadávám. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 18, 2013 9:47 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Já se ale vztekám nad tím, kde ti šmejdi berou mou adresu??? Jsou to třeba servery, kde se často dívám, ale nenakupuji tam ani tedy můj email nezadávám. |
Dávají to třetím stranám, je to častokrát napsané v podmínkách, když se někam registruješ atd. Taky tyhle srance chodí, už jsem se od téměř všeho odhlásil. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po únor 18, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 19, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
skurvené horúčky a kašel... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út únor 19, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st únor 20, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
Nemci si to nemuzu dovolit, po fiasku v 1. svetovej a najma po tych svinstvach v 2. svetovej musia sekat latinu, akykolvek naznak rasizmu ci xenofobie by im co sa tyka reputacie a narodneho imagu zasa strasne zavaril... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 20, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/322402/Nemecky-soud-rozhodl-ze-varovat-pred-islamem-je-zlocinem.html to jsem si myslel, ze jsou nemci lepsi |
Maj tam evidentně lepší soudy, než u nás. Co se ti na tom nezdá? Nebo jsi xenofób?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|