|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: so únor 16, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
Trochu dynamiky
Dosedy na low box, proti double bandům
10x2x80kg + blue, green bands
- pauzy 30s., různé postoje
Glute bridges
4x8x100kg
Přítahy s oporou j.č.
3x6x40kg
Krčení ramen
3x8x130kg
Přítahy expanderů z vrchu
3x12xblue
Přítahy expanderů v sedě
3x10xgreen
Ab roller
3x8
dobré, po noční ale dalo se, zítra bench a v pondělí rozjedu dřepy poslední týden, potom bude Hell´s on Earth sheiko. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
Dnes zas obří nestíhačka, takže koncentrace na nule, ale odcvičeno
Bench press
5x3x150kg
- dalo se, ale lehký to nebylo
Tlaky v sedě j.č.
4x5x40kg
Rozpažování j.č.
4x8x20kg
zítra dřepy _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 18, 2013 5:05 am Předmět: |
|
|
Já jsem ke zmínce o videích nic nepsal, ale pořád se na ně těším :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po únor 18, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po únor 18, 2013 4:43 pm Předmět: |
|
|
 Chlapci, neuplyne den kdy bych na to nemyslel, i jsem se pokoušel je sem nějak dostat, ale nepovedlo se mi to  dnes zabojuju a hodim je sem!
dnešní leg day
Dřep
5x3x180kg
- parádní, konečně jsem se vydřepoval, akorát mam nějak ztuhlý záda, snad to bude ok
GHR
3x5xTV
CG bench proti bandům
10x2x90kg + blue band
- pauzy 30s.
Biceps EZ
4x8x45kg
Břicho
3s.
dobré, záda se snad do střeedy umoudří, telefon se snad umoudří do večera a vše bude ok _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po únor 18, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 18, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
GM dělám asi tak stejně, jen s poloviční vahou, jsem holt polovičně silnej :-)
Dík _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
Daymoon : mě to bere hamstringy velmi dobře, fyzioterapeutka ale tvrdila, že to přetěžuje spodní záda, který už tak u mě dostávají zabrat tak babo raď, Pomane kde si?
Jinak budu točit víc věcí, ale až v peaku kde budou snad zajímavější váhy než tenhle šmrdling _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po únor 18, 2013 10:30 pm Předmět: |
|
|
tomu že to přetěžuje spodní záda věřím, páč já bych se takhle nepředklonil ani s koštětem a už by mě zas vezli do špitálu.
Ty dřepy zatím taháš taky dost zádama co?
a kolik máš TH na tom videu? Jseš tam fakt nějakej divně pavoukoidní. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po únor 18, 2013 10:38 pm Předmět: |
|
|
Poman má v píči ramena z rehabilitačního cvičení nemuže psát na klávesnici
Jojo GM je na spodek zad pěknej hnus,ale spíš se mi nelíběj ty dřepy, ve spodu ti to šíleně ustřelí. Pánev ti strašně ustřelí. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po únor 18, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
Tomec : ono to trošku zkresluje, mam asi 115-116kg now, jinak přes záda to taham ale je to lepší jak dřív, furt se na tom musí pracovat, dřep je na techniku nejtěžší cvik a takhle jsem aspoň odboural kolena dopředu, který chodily fakt fest
Poman : kam mi střílí pánev herr Doctor? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út únor 19, 2013 5:36 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Tomec : ono to trošku zkresluje, mam asi 115-116kg now, jinak přes záda to taham ale je to lepší jak dřív, furt se na tom musí pracovat, dřep je na techniku nejtěžší cvik a takhle jsem aspoň odboural kolena dopředu, který chodily fakt fest
Poman : kam mi střílí pánev herr Doctor? |
Jde ti do retrovezre-moooc se ti kyfotizuje od paralelu dolu bederní páteř. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út únor 19, 2013 8:27 am Předmět: |
|
|
To máme stejný problém. Dlouhý nohy jsou svině... a zkrácený hamy jakbysmet. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út únor 19, 2013 8:44 am Předmět: |
|
|
Esko : tak tak, nějak se do toho musíme poskládat, ty hamy jsou problém, ale dokopat se k nějakýmu serioznímu strečinku je problém
Poman : nemluv na mě sprostě!  prostě se mi kulatí bederka dole, obdobnej problém co si měl u čelňáků tušim, je to ono? Vím o tom, snažím se na tom pracovat a dřív to bylo daleko horší
Jinak budu točit dál a snad to bude lepší _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st únor 20, 2013 4:52 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes jen šmrdling, trochu mě bolí záda a hlavně mam nějaký žaludeční problémy tak dam volno nebo deload a od pondělí se do toho zase opřu . Poman na mě přivolal nějakej zádobol  jinak další nemilá zpráva je, že se budem muset vystěhovat a změnit fitko, takže po x letech asi zavítám do komerčního fitka
CG bench s bandou ala slingshot
3x135kg
3x145kg
3x155kg
3x165kg
3x175kg
- easy
Přítahy s oporou j.č.
5x6x40kg
rehab. cvičení
mobilizace _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|