ty cvičíš téměř každý den cleany a pressy? sice s malou váhou to vidím ale i tak je to podle mě moc...měl bys to jezdit alespon obden ne?
Čau,
trénink mam rozdělenej na 2x spodek, 2x vršek ... ke spodku dávam dynamický cviky - aktuálně přemístění ... do teď jsem tam měl i trh, ale ten jsem teď nahradil přemístěním s klasickou osou, hlavně protože mi to baví ... takže mám tréninky 2+1 ... tlaková síla (overhead) + tahy + tlaková síla (bench) + dřepy ..., takhle mi to vyhovuje nejvíc, to už mám odzkoušené a malé váhy mám proto, že posupuju pomalu a postupně po zranění (operaci) ... navíc trénink různě cykluju, teď aktuálně jsem ve fázi strategického zhoršení (který trochu kompenzuju vyšším počtem opakování)
Edit: pokud jsi měl na mysli pauzy mezi tréninkama - tak vzhledem k tomu, že to byl deload týden, tak jsem je různě zkrátil, navíc nesnažím se to dodržet za každou cenu striktně 2+1 ... cvičit jdu podle časových možností a taky podle pocitu a chuti
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
cvičit pořád nadhozy, tlaky a bench press tolikrat v jednom tydnu mi přijde kontraproduktivni ale tak pokud necitiš bolesti svalů a únavu tak ok :)... mě sedí na sílu osobně jinej system...strategic deload není špatna věc...tak makej makej ;)
dneska asi zkusím posunout rekord v military jel sem 100 minule a bylo to jak papir chtěl bych 110-120
cvičit pořád nadhozy, tlaky a bench press tolikrat v jednom tydnu mi přijde kontraproduktivni ale tak pokud necitiš bolesti svalů a únavu tak ok :)... mě sedí na sílu osobně jinej system...strategic deload není špatna věc...tak makej makej ;)
dneska asi zkusím posunout rekord v military jel sem 100 minule a bylo to jak papir chtěl bych 110-120
Ale já necvičim nadhozy ... cvičim samotné přemístění 2x týdně, tlak (military) 1x týdně a bench 1x týdně z toho jsou jenom 2 tlakové cviky týdně
100 je teď můj cíl, 110 - 120 čistým tlakem je už slušnej masakr ! tak držim palce
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
to víš...život je krátkej a dotáhnout zydrunase nebo katonu bude ještě dlooouha cesta :D
To víš, katona je vynikající, co se statický síly týče!
Zercher dřep do sedu s tlustou osou:
☞ 10x32,5kg
☞ 10x37,5kg
☞ 10x45kg
- perfektně to bralo střed, možná to časem zkusim proti bandům
Obrácené hyperextenze na míči + Zdvihy nohou ve visu s dopomocí bandu:
☞ 12x + 10x + monster-mini (black)
Strečing, Foam Roller
Nemám ve zvyku psát do logu nic, co se netýká tréninku .. dnes si dovolím udělat malou výjimku, a to proto, že se mi dnes po dlouhém a útrpném boji podařilo dokončit vysokou školu a získat titul Bc. Morico :-) Dneska si dávam pauzu, mam akorát v plánu to oslavit mega přežíračkou bio hovězím angus steakem a od zejtra se začne makat! Nemůžu to sice napálit tak naplno jak bych chtěl, ale rozhodně se teď bude cvičit mnohem líp, když nebudu mít pořád v hlavě školu! Btw, skoro víc než na titul jsem pyšněj na to, že jsem ani před státnicema nevynechal tréninky ;)
Děkuji :) titul je sice jen papír a až pořádná praxe mě naučí, ale v našich podmínkách se na to hold kouká, takže to muselo být :-)
Děkuji. Školy jsou u nás hlavně o trpělivosti a vůli, když "vydržíš", tak to přijde. Držim palce :)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru