|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
Cítím zlepšování, měl bych to už začít cvičit jak se má. Mobilitě kotníků se věnuju každý den. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
Jillian Michaels - yoga meltdown level 1 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 18, 2013 4:33 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1012 - 18.2.2013
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
supersérie : push press/jerk 3x63kg, 3x72kg, 5x81kg + shyby 10,10,10
výrazy s JČ 3x30kg, 9x3x40kg
bicepsový zdvih s VČ 3x10x47kg
supersérie : upažování s JČ 3x10x6kg + zapažování s JČ 3x10x6kg
WOD
klik tabata
sed-leh tabata
Cool down
protažení
Dnes jsem trochu šetřil nohy, je to sice trénink na vršek, ale nohy se zapojují a v kondiční části jsem je nezatěžoval. V pátek nebo spíš někdy minulý týden jsem si nějak pochroumal pravé koleno, snad to bude brzo dobrý. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 19, 2013 4:24 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1013 - 19.2.2013
Warm-up
foam roller + ROM
burpee 40x
Strength
trh s VČ 2x3x47kg, 3x3x51kg, 5x3x56kg
mrtvý tah 8x5x136kg
good morning -
rumunský dřep na gymballu -
Cool down
X2 Ab ripper
Dobrý trénink, vynechal jsem doplňky a nalil jsem veškerou energii do hlavních cviků. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 4:30 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1014 - 21.2.2013
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
supersérie: power clean 3x74kg, 3x85kg, 4x95kg + shyby 10,10,10
floor press s VČ 8x74kg, 8x83kg, 2x8x92kg
supersérie: TRX přítahy vleže 5x12 + TRX tricepsové extenze 5x24
Conditioning
21-15-9:
burpee
shyb
Hodně povedený trénink. Koleno ani nezlobilo, ale musím to svědomitě šetřit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 3:59 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1015 - 22.2.2013
Warm-up
foam roller + ROM
burpee 40x
Strength
trh s VČ 10x3x do 60kg
GHR na gymbalu 4x30
TRX biceps 4xmax
Cool down
X2 Ab ripper
Fajn to bylo, trénink šlapal pěkně. Nebyla to žádná zabíjačka, ale pěkný trénink na pořádnou stimulaci :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 24, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
Jillian Michaels - yoga meltdown level 2 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 25, 2013 4:04 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1014 - 25.2.2013
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
supersérie : push press/jerk 5x67kg, 3x76kg, 3x86kg + shyby 10,10,10
bicepsový zdvih s VČ 3x10x47kg
supersérie : upažování s JČ 3x10x6kg + zapažování s JČ 3x10x6kg
WOD
klik tabata
sed-leh tabata
Cool down
protažení
Trénink rychlejší, intenzivnější a parádní. Push-press šel líp, než jsem čekal. Možná bych dal i 4, ale u třetího jsem se začal převažovat a bral jsem to jako známku toho, že střed těla už nemá na to pokračovat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 02, 2013 7:34 am Předmět: |
|
|
Tento týden jsem log nepsal, dal jsem si takový hodně deload týden. TRX, vlastní váha, trochu gymnastiky. Koleno se odměnilo zlepšením, ale pořád to není dobrý. Od pondělí se chci vrátit k tréninku, ale opět budu maximálně šetřit to koleno. Nasadil jsem Alavis MSM v dávkách pro 250kg koně a rybí tuk v dávkách pro 100kg psa :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | ...
Nasadil jsem Alavis MSM v dávkách pro 250kg koně
... |
Čau, proč jsi vybral jen čisté MSM a nešáhl třeba po Triple Blendu nebo Dualu. Ptám se, protože asi taky zkusím Alavis a nějak se nemůžu rozhodnout, co vzít. Dík. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | daymoon napsal: | ...
Nasadil jsem Alavis MSM v dávkách pro 250kg koně
... |
Čau, proč jsi vybral jen čisté MSM a nešáhl třeba po Triple Blendu nebo Dualu. Ptám se, protože asi taky zkusím Alavis a nějak se nemůžu rozhodnout, co vzít. Dík. |
ja mám ten triple blender, a je to dobré :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
Jednak kvůli pozitivním referencím na MSM a druhak, protože si myslím, že mám v tom kloubu zánět a nepotřebuji se zaměřovat na chrupavku. Nemám ale samozřejme nic ani proti Dualu ani Triple blendu. Měl jsem jen obavu z prášku ale dávám přímo do tlamy :-) a je to lepší. Cena je taky výhodnější. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
Dík oboum za odpověď, asi vezmu triple, ale dávku budu dávat max. pro 200kg koně. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|