Ahoj Přátelé, vytvořil jsem videopozvánku na naše společné Místrovství Česka a Slovenska, pokud chcete sdílejte a pokud budete chtít, můžete ji použít podle potřeby, Mějte se pěkně, Pavlis
Pozvánka na 1. Mezinárodní Mistrovství Česka a Slovenska v ST, 2013 - Šamorín, Slovakia
ww.youtube.com
_________________ Swaglift - motivace není nikdy dost !
První část čtvrtého videoblog fajn. V druhé části tréninkové váhy opravdu skvělé, ale nechutný slovník Moniky mně naprosto zkazil dojem z výkonů.
Díky za podporu, monča je nadžena :) co se slovníku týče, neznám sport kde by se takto nemluvilo ;-) patří k tomu emoce.. ukazujeme to takové, jaké to je :) Omlouvám se tedy, jestli jsme někoho pohoršili, nebyl to záměr
Čau lidi, zdravím Vás všechny.
Přinášíme Vám další tentokrát 5. Metalpower videoblog s EXKLUZIVNÍM HOSTEM a EXTRA vystřihovánkami, podle mě povedený díl. Doufám, že se Vám bude líbit a budete se bavit jako doposud a třeba ještě lépe :)
Mějte se pěkně,
Pavlis
Metalpower Powerliftng 5. videoblog
Zdar Pavlis, hned na začátku jsi mě natěšil na Košnyho a když už se teda chystá trénink tak oznámí, že trénovat nepřijel. První mínus tohodle logu, příště ho chci vidět zvedat!
Druhý obrovský mínus je podle mě to, že třičtvrtě logu zabíraj dřepy, ze kterých je kromě činky a hlavy dřepujícího vidět z prominutím úplný hovno.
Příště prosím kameru postavit nějak rozumějc.
Za mě se mi dnes líbilo víceméně jen roztržení trenek a Jardovo 260, což je balík a super zlepšení (pamatuju si jak jsme se s Jardou přetahovali o to, kdo třetím pokusem opět nedotlačí 200 ) , ale absolutně nechápu tu dráhu skoro na pásek.
Zdar Pavlis, hned na začátku jsi mě natěšil na Košnyho a když už se teda chystá trénink tak oznámí, že trénovat nepřijel. První mínus tohodle logu, příště ho chci vidět zvedat!
Druhý obrovský mínus je podle mě to, že třičtvrtě logu zabíraj dřepy, ze kterých je kromě činky a hlavy dřepujícího vidět z prominutím úplný hovno.
Za mě se mi dnes líbilo víceméně jen roztržení trenek a Jardovo 260, což je balík a super zlepšení (pamatuju si jak jsme se s Jardou přetahovali o to, kdo třetím pokusem opět nedotlačí 200 ) , ale absolutně nechápu tu dráhu skoro na pásek.
Čau Tome Za to, že Košny nepřijel trénovat nemůžu, jsem rád za rozhovor :)
Víš dobře, že je z ústí, a není moc reálné tam jet v pracovní týden, když on trénuje a natočit ho, ale mám v plánu.
Z dřepů je vidět vše, nevím co jiného by si chtěl snímat, vím, že je kamera blízko čince, ale není místo aby byla dál, stativ je docela velký, z druhé strany to dát nemůžu protože je to proti světlu a je to blbě vidět, a ze zadu to snímat nejde, to by byli vidět jenom záda a lidi co jistěj, tak snad chápeš... to mě mrzí, že ve videu není více pasáží, které by se líbili :)
JJ, Jára je kanec, čágo, Pavlis
Ty jsi hroznej Steven Spielberg, když jsi to takhle rozcupoval :-) :-)
Netrénoval jsem Tome, protože jsem prosně neměl v plánu trénovat. Ale potěšil jsi mě, že jsi se na mě těšil :-)
Ty jsi hroznej Steven Spielberg, když jsi to takhle rozcupoval :-) :-)
Netrénoval jsem Tome, protože jsem prosně neměl v plánu trénovat. Ale potěšil jsi mě, že jsi se na mě těšil :-)
To víš, objektivní kritika musí být, to aby si Pavlis už nebrousil zuby na Oscara!
Doufám, že příště nám něco předvedeš.
Teď jsem narazil na Harlem shake kluků a děvčat z Metalpoweru! To sem musím dát! Povedenýýý!
vyjmečně nepostuji video, ale zasílám pozvánku na OPEN MČR V BENCHPRESSU asociace WUAP.
Start není podmíněný žádným členstvím, poplatky, jenom startovné, zůčastnit se tedy může každý. Kdo máte chuť se s někým poměřit a zazvedat si, doražte, pozvánka na facebook zde :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru