|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
Tak technika je taková,kterou mu dovoluje jeho mírně  vyvinuté svalstvo...
Hezký hezký... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | BTW: u zdejších videologů se mi líbí jak je do tréninku vložen rozhovor.. rád bych slyšel od p. Butora nějaké komentáře, rady a to tady nebylo : ( |
On na to moc prostor nebyl, protože Pavel jel v dost rychlém tempu. Jen vydýchal po sérii a šel znovu na věc. Příště ho ale zkusíme k několika komentářům přemluvit :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
Sila je brutálna, aj keď pri tých najťažších sériách tam nejaká dopomoc bola a teda avizované výkony boli prehnané, čo je škoda.
Dosť ma zaujalo ako v jednej ruke mierne ohnutej v lakti rutinne niesol 90 kg jednoručku  Také hovädo by som od zeme jednou rukou ani neodlepil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
Mě by zajímal jídelníček ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
Kolik měří a váží netušíte?
Už nic, už jsem si to přečetl _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne pá únor 22, 2013 11:46 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Moocha napsal: | | BTW: u zdejších videologů se mi líbí jak je do tréninku vložen rozhovor.. rád bych slyšel od p. Butora nějaké komentáře, rady a to tady nebylo : ( |
On na to moc prostor nebyl, protože Pavel jel v dost rychlém tempu. Jen vydýchal po sérii a šel znovu na věc. Příště ho ale zkusíme k několika komentářům přemluvit :) |
Já myslel ten rozhovor mimo trénink a střihem ho zanést do něj. Bylo to tak třeba u p. Vaniše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
OT: Hlavne pro Ronnieho:
Neuvazoval si udelat oficialni youtube ronnie.cz kanal a davat videa ve Full HD tam? Techniku na to urcite mate podle toho co slo videt na videu a myslim, ze je docela skoda, ze ty videa jsou maximalne jen v te HQ co je na serveru. Ten video stream server tady na serveru byl celkem dobry projekt, jen mi pripada, ze nejak zaspal dobu. A myslim, ze s tim obratem co je na MW, by vynesly i pekne penize google adwords. Verim, ze tohle video byt v 1080p tak to dostane novy rozmer :-)
A ty vahy na tom videu jsou brutalni, dopomoci tam jsou, ale je to kultik, Branch ma taky podobnou techniku a jak vypada  . Hlavne se mi libi jak pri pozovani je vic siroky jak vysoky
Naposledy upravil Seva98 dne pá únor 22, 2013 12:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
Díky všem kdo se na tom podílel, neskutečné. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 22, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
edit... tak to prý mám smazat, lol
Naposledy upravil guruhonza dne pá únor 22, 2013 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
Tak uz jsem take proklikal video a pridam svuj jednoduchej nazor.
Vahy skoro neuveritelny.
Dopomoc a malej rozsah se me vubec nelibil, ALE o to prece nejde, jde o vysledky a ten vysledek na konci, v satne, je podle me super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | OT: Hlavne pro Ronnieho:
Neuvazoval si udelat oficialni youtube ronnie.cz kanal a davat videa ve Full HD tam? Techniku na to urcite mate podle toho co slo videt na videu a myslim, ze je docela skoda, ze ty videa jsou maximalne jen v te HQ co je na serveru. Ten video stream server tady na serveru byl celkem dobry projekt, jen mi pripada, ze nejak zaspal dobu. A myslim, ze s tim obratem co je na MW, by vynesly i pekne penize google adwords. Verim, ze tohle video byt v 1080p tak to dostane novy rozmer :-)
|
Kanál na Youtube nelze pro naše potřeby dlouhodobě spolehlivě používat (protože mj. je dost snadné např. případnému konkurentovi jeho kanál zrušit a stejného se bojím vůči nám). Každopádně v těchto dnech se už konečně nový videosystém u nás řeší, tzn. je to otázka týdnů a bude to vyřešeno.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
Ronnie, proč třeba eastlabs.biz youtube serverům věří? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
daymoon - eastlabs by som zrovna ako priklad profesionality nebral  niekedy sa mi zda,ze sa tam zastavil cas co sa technologii tyka _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
Petey, já jsem nemluvil o profesionalitě ale o důvěře. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|