|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Amen
|
Zaslal: po únor 25, 2013 2:56 pm Předmět: Re: protein 95% alebo 70%? |
|
|
Stavíš dům - potřebuješ něco z čeho to budeš stavět (malta, cihly atd...) a pak potřebuješ někoho, kdo ti to postaví - zedníky. "Stavíš svaly" - potřebuješ něco z čeho to budeš stavět (bílkoviny) a pak potřebuješ někoho, kdo ti to postaví - sacharidy. Ehm?[/quote]
A keby kúpim ten 90% a budem to davkovat 2 odmerky proteinu + 2 odmerky maltodextrinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po únor 25, 2013 2:58 pm Předmět: Re: protein 95% alebo 70%? |
|
|
| Amen napsal: | | Stavíš dům - potřebuješ něco z čeho to budeš stavět (malta, cihly atd...) a pak potřebuješ někoho, kdo ti to postaví - zedníky. "Stavíš svaly" - potřebuješ něco z čeho to budeš stavět (bílkoviny) a pak potřebuješ někoho, kdo ti to postaví - sacharidy. Ehm? |
A keby kúpim ten 90% a budem to davkovat 2 odmerky proteinu + 2 odmerky maltodextrinu?[/quote]
A když koupíš 10kg masa a několik pytlů rýže a budeš jíst 1kg masa + 5sáčků rýže denně... ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Amen
|
Zaslal: po únor 25, 2013 3:03 pm Předmět: |
|
|
cvičil som toto bodybuilding.com/fun/kris-gethin-dtp-training.html
Predtym som si robil rok treningy sam. Doteraz som pribral 5 kilo. Najviac som pribral ked som bral protein + maltodextrin. Ibaze som si nechal poradit a nezaujimal som sa o to aky ten protein je.
Teraz s tym mesacnym planom som bral gainer a pribral som kilo. A to som sa popritom naucil aj viacej jest.
Teraz idem do tohoto bodybuilding.com/fun/hrt-animal-hellraiser-trainer-series-overview.html
a chcem k tomu poriadny protein, pretoze viem, ze zase ta moja strava bude slabsia. Este mi robi problem aj pitie. Malo pijem, asi liter vody za den..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Amen
|
Zaslal: po únor 25, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vis jak sou v posilovne kluci, co treba cvici dva, tri ctyri roky apod. a nemaji svaly a vypadaj hrozne ? tak to budes presne ty jestli si nenechas poradit , protoze oni delaji uplne tu samou chybu jako ty |
A co si stihol zistit ze robim zle? Tie programy nie su zle, moja strava trochu hej
Naposledy upravil Amen dne po únor 25, 2013 3:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po únor 25, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Amen napsal: | | kubaz napsal: | vis jak sou v posilovne kluci, co treba cvici dva, tri ctyri roky apod. a nemaji svaly a vypadaj hrozne ? tak to budes presne ty jestli si nenechas poradit , protoze oni delaji uplne tu samou chybu jako ty |
bodyspace.bodybuilding.com/Amensvk/more.php?section=progresspics
A co si stihol zistit ze robim zle? Tie programy nie su zle, moja strava trochu hej |
70% strava... Můžeš cvičit jako profík, ale pokud nebudeš jíst aspoň z poloviny jak oni tak nic neporoste, spíš naopak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Amen
|
Zaslal: po únor 25, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
No ja si to aj uvedomujem, preto som sem napisal a stale som sa nedopracoval k nicomu konkretnemu. Ked som bol tu v Brne v jednom obchode odporucala mi niektore z tohto protein.sk/v-166-1-php-edge
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 25, 2013 3:30 pm Předmět: |
|
|
Sjednej si schůzku s osobním trenérem
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: út únor 26, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
čáute :) potřebuju váš názor dávám hned gainer po cvičení po 45 min protein a po 60min od cvičení dávám pevné jidlo..má smysl tam dávat ten protein? Snažím se využít co nejvíce inzulínové okno a nevím jestli toho není moc najednou pro to tělo.. díky za rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út únor 26, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
Moc nemá, dej gainer, pak si tu hoďku klidně počkej (do doby, než dostaneš chuť na jídlo/hlad) a pak si dej kvalitní jídlo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
kde berete vzorky z proteinů? taky bych jich pár zkusil
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
měl z vás už někdo ten 100% Beef od Fitca?.. zajímalo by mě, jak může chutnat 97% protein a ještě k tomu hovězí.. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
No já mám doma 100% hydro kolagen a ten chutná hnusně :D 97% kolagen bude asi chutnat podobně
|
|
| nahoru |
|
 |
NoxArt
|
Zaslal: po březen 04, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Přibírání není o proteinu. Naopak gainer byla dobrá volba. To, že si nepřibral, nesváděj na suplement, chyba byla někde jinde. |
Myslel jsem, že sacharidy jsou čistě pro znovdoplnění energie, ještě jsem našel
| body-test.cz napsal: | | Inzulin jako širokoúčinný anabolický hormon podporuje přeměnu glukózy na glykogen a podkožní tuk a má anabolické účinky i na tvorbu svalové hmoty. |
myslel jsi tím toto, nebo je to ještě o něčem jiném? Přiznám se, že jsem taky myslel že pro nabírání je primární protein...
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|