Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.2.2013
Gambare

21-2013
MMBP8

Benchpress
3x95
3x95
1x102
1x102
neg x115

Co dodat, to zlepšení na benchi je čím dál tím víc vidět, před začátkem MMBP sem měl maximálku totálně na krev 1x100, dneska 2x1x102, krásně pomalu položené, stopka, vytlačil a s rezervou :) Začínají mě ty tlaky bavit :-D

Tlaky v sedě na MP
8x60
8x70
4x80
3x80
shazovačka
60
30

Oproti klasickému military ve stoje je to děsně lehký cvik, 80kg na klasiku by mě zamáčklo do země o tom nepochybuju, každopádně i tady jde ta síla pěkně nahoru :)

Triceps kladka
5 sérií, jednoruč

Biceps kladka
5 sérií, jednoruč

HSS

Dneska ráno sem si říkal, jestli se na to nevykašlu, nespalo se mi dobře, nálada nic moc, ale trénink byl naprosto super :) Teď jen nevím jestli je ten silový posun tím programem, a nebo je to spíš kreatinem :) Každopádně hlavně že to funguje :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.2.2013
Gambare

22-2013
MMBP9

Benchpress
5x90
5x90
3x97,5
3x97,5
2x97,5 test selhání

Nevím čím to, ale dneska už od 80kg nahoru mi to přišlo až nechutně těžké : ( Těch 5x90 pak bylo vybojovaných dost tvrdě, no se slušnou dávkou hecování sem plánovaných 2x3x97 dal, ale byl to totální strop, pak už sem vymáčkl jen dvě opáčka, takže zůstávám v tabulce na stejném řádku :)

Tlaky JČ incline
13x30
5x34
4x34

Na těch 30 sem to přepálil, přišli mi až směšně lehké, tak sem to tam pořádně nasázel :)

Tlaky JČ v sedě
5x24
5x24
8x18

Tady už to prostě nešlo, sotva sem nahodil 24 a už nebyla síla :D Na to, že jindy sem jel 5x30 tak dneska fakt hodně špatný výkon :)

Triceps kladka podhmat jednoruč
5 sérií pumpovačka

Biceps protisměrky
5 sérií pumpovačka

Aerobka
Rotoped
10min
zátěž 4

HSS

No celý víkend jsem byl v jednom kole, měly sme na fakultě víkendový workshop, kde sem zaškoloval mladé bažanty jak se pracuje ve studentské právní poradně, jak se zakládají spisy, komunikaci s klientem apod. Tak sem toho ani moc nenaspal, ani moc nepojedl, tak snad to bude v pátek lepší s tou silou :)

BW po cvičení v oblečení 94,5kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.2.2013
Gambare

23-2013

Dnešní trénink spolu s shooterem ze sousedního logu, dobře sme si mákli, shooter je pěkné hovado (čti mohutný), ten poměr ramena/pas je dost luxusní, i když se styděl a nesundal ani mikinu

Trénink se mi psát nechce, když ho tak pěkně napsal on, tak ho sprostě okopíruju :D

shooter napsal:

Trénink:
Záda:

Supersérie přítahy s rovnýma rukama na kladce + stahování vrchní kladky na hrudník:
1x10..30kg - 1x10..50kg
1x10..30kg - 1x10..50kg
1x10..30kg - 1x8..55kg
1x10..30kg - 1x8..50kg

Shyby:
1x5 BW +2
1x4 BW + 3
1x3 BW + 3

Přítahy s T osou:
1x10..15kg
1x10..30kg
1x10..45kg
1x8..50kg

Veslování na spodní kaldce:
1x10x40kg
1x10x40kg
1x10x40kg
Trapéz:

Krčení ramen:
1x10..30kg
1x10..30kg
1x10..30kg
1x10..30kg

PowerClean:
1x8?..40kg
1x8?..40kg
1x3..50kg ee
1x6?..40kg

Biceps:
JČ:
1x10..17,5kg
1x8..20kg
1x8..22,5kg
Scottovka:
1x8..30kg
1x5+2..30kg
1x4+3..30kg

Bylo to zhruba stejně, až na ty shyby, tam mě shooter trošku víc přeshyboval :D Ale na powercleanu sem mu to vrátil

Celkově super trénink, doufejme, že ne poslední :-P
shooter

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za kompliment Přístě si tu mikinu sundám aby se neřeklo

Určitě nebude poslení na to se spolehni

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.3.2013
Fit Centrum Nivnice

24-2013
MMBP10

Benchpress
3x95
3x95
2x102
2x102 sparing musel doťuknout jedním prstem 2. opáčko
0x107
0x105

Dneska bez debat jeden velký fail, síla nebyla a nevím proč :- ( 107 těžkých jako kráva, tak sem zkusil ještě alespoň 105 a taky nic :- ( achjo, nevim co se podelalo, zatim mi to podle programu krasne vychazelo :-X

Tlaky v sedě na MP
8x50
5x60
3x65
4x65
shazovačka
50
30

Triceps uzký bench
5x60
4x70
4x70
5x70
všechno se stopkou na hrudníku

supersérie
Legpress
s
Výpony na legpressu

50x40 + 50x40
40x80 + 30x80
30x100 + 30x100
20x120 + 25x120
15x140 + 20x140

Dneska děs a bída, nevím čím to je že tento týden jde ta síla nějak dolu, strašně se na tom benchci trápim :- ( Zítra to zkusím pořádně nacukrovat a v pondělí se uvidí jak to půjde, už se docela těšim až to skončim, ještě 2 týdny a hotovo, už mě z toho tlakování pobolívají lokty slušně
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ako tak pozerám, tak ste dali pekný spoločný dievčenský tréning, začnite makať, 90kiloví chlapi a toto...

Naposledy upravil Turakam dne pá březen 01, 2013 10:28 pm, celkově upraveno 1 krát
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ke konci ten MMBP je opravdu strašně náročný a nejde dojet.Já ho jel 2x a nedojel jsem ho.Většinou jsem končil tak na tom 10. tréninku.Další tréninky jsme odjel s nížší váhou cca. o 2-4kg,než to bylo na tom rozpisu.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ako tak pozerám, tak ste dali pekný spoločný dievčenský tréning, začnite makať, 90kiloví chlapi a toto...

hele hele kolego :D jeli sme záda ve středu, je pátek a pořád mám v zádech svalovici jak blázen, tak to asi tak špatný trénink nebyl ne? v logu sice "velké" čísla vypadají na pohled hezky, hezky se to čte ale hmotu to s sebou moc nenese, alespoň ne u zad, když dám větší váhy cítím všechny svaly jen ne záda...

lukinobr napsal:
Ke konci ten MMBP je opravdu strašně náročný a nejde dojet.Já ho jel 2x a nedojel jsem ho.Většinou jsem končil tak na tom 10. tréninku.Další tréninky jsme odjel s nížší váhou cca. o 2-4kg,než to bylo na tom rozpisu.

Tos mě potěšil, já už sem se lekl že sem takový anti-talent benchový Příště zkusím o úroveň menší váhy, jak to půjde :)

Naposledy upravil Oddo dne pá březen 01, 2013 10:39 pm, celkově upraveno 2 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vzhúru ke hmote s kladkami a príťahmi spodnej kladky 40kg..good luck...:)
Oddo

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
tak vzhúru ke hmote s kladkami a príťahmi spodnej kladky 40kg..good luck...:)

90% těch sérií bylo s přidržením kontrakce, pomalé negativky - tohle přece není o tom hýbat s co nejvyšší vahou a dělat dojem na ostatní ve fitku, no ne?
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to áno, však sám držím opáčka skoro pri všetkom, ale holt tie váhy mi prijdú fakt značne podhodnotené vzhľadom na to, akí ste obaja porízci, ale už som ticho, len som chcel trochu podpichnúť a nakopnúť, alebo mi chcete tvrdiť že napríklad taký powerclean 40kg je fakt niečo...to neverím, že môžeš vôbec cítiť ako nejaký váhu...
Oddo

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
to áno, však sám držím opáčka skoro pri všetkom, ale holt tie váhy mi prijdú fakt značne podhodnotené vzhľadom na to, akí ste obaja porízci, ale už som ticho, len som chcel trochu podpichnúť a nakopnúť, alebo mi chcete tvrdiť že napríklad taký powerclean 40kg je fakt niečo...to neverím, že môžeš vôbec cítiť ako nejaký váhu...

shooter powerclean neumí, učil sem ho techniku :) proto 40kg, já sám sem ho jel v poslední sérii 8x70kg a tuším 5x70 byl hangclean, ze země až docházela síla ;-)

EDIT: ale respektuju tvůj názor, příště přitvrdíme na vahách u některých cviků
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ako jasné neiktoré cviky naozaj nie sú o váhach, vid sťahovanie kladky naširoko/s vystretými rukami/zhyby a pod., ale ked tam nemáte žiadnu veľkú činku príťahy/mrťáky a pod., tak z toho bude ťažko plastický, hmotný chrbát, nenechajte sa ošáliť xyz videami šádka a spol., tam je to o niečom inom... a najlepšie chrbty v biznise sú aj tak vydrené ťažkými mrťákmi a príťahmi, to je bez diskusie.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s Turakamem,
Veslování na spodní kladce: 3x10x40kg je na rozcvičení to i já jedu s 80kg s dobrou technikou, a to opravdu nejsem příznivce kladek
shooter

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ako jasné neiktoré cviky naozaj nie sú o váhach, vid sťahovanie kladky naširoko/s vystretými rukami/zhyby a pod., ale ked tam nemáte žiadnu veľkú činku príťahy/mrťáky a pod., tak z toho bude ťažko plastický, hmotný chrbát, nenechajte sa ošáliť xyz videami šádka a spol., tam je to o niečom inom... a najlepšie chrbty v biznise sú aj tak vydrené ťažkými mrťákmi a príťahmi, to je bez diskusie.

Ano vím, že díky mrtvolám a přítahům získám pořádnou hmotu, ale problém je v tom, že si nikdy neměl vyjetou plotýnku. To by si pak mluvil jináč. Jak se jednou pochroumají záda už to nebude nikdy na 100% funkční. Sice bych narval na mrtvolu 140kg ale co z toho když rupne v zádech...už to nechci zažít.
Edit: Trochu k tématu. Co mi říkal Jabloňák tak od 20 let necvičí dřepy, protože mu našli nějakou vrozenou vadu zad. A jak mu krásně narostli nožky i bez dřepů.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html

Naposledy upravil shooter dne so březen 02, 2013 12:33 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: