Nevím jak je to v jiných státech, ale obecně povinnost přecházet pouze na zelenou a to i v případech, že široko daleko na silnici nejede žádné auto, je podle mě naprosto iracionální. Hlavně že o 50m vedle v naprosto stejné situaci (také nic nejede) člověk přejít smí.
judsone - buď rád za potomstvo a uvedom si, že první půlrok nastanou nejen Tobě krušné časy:o) Budeš tak nevyspanej, že Ti bude nějaký jaro úplně ukradený:o))
K těm přechodům: většina lidí bohužel neví to, co tam říkal ten multikulti mluvčí: zelená na přechodu signalizuje možnost vstoupit, nikoliv limit na přejití přechodu. A k tomu slibovanýmu prodloužení intervalu: to nevidím moc dobře, protože každá vteřina navíc by narušila cyklus dalších světel a většinou to prostě nejde. Od Nováckých "novinářů" ani neočekávám, že by věděli, že naprogramovat světla na křižovatce není žádná prdel a že záleží na každý vteřině.
BTW, sledování zpráv na Nově je podle mě už na psychiatra, nic než debilizace národa. Naštestí např. v této reportáži "plní Nova svůj vzdělávácí účel", neboť kmotr Železný kdysi dostal licenci právě na vzdělávací kanál. Tak jsem se ve čtyřiceti letech konečně dověděl, co udělá s vodou mráz:
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
ad svetla a tlacitka: cast tech tlacitek funguje ve skutecnosti jenom v noci (+/- v dobe, kdy jezdi nocni hromadna doprava), kdy to zmacknuti fakt znamena uspiseni. A na starosti to vetsinou nema ŘSD, ale prislusna mestska sprava (o vsechny komunikace a semafory uvnitr prahy se napr. stara Technicka sprava komunikaci Praha (TSK))
"Dobry den, Vase objednavka z Ronnie.cz bude odeslana o nekolik dni pozdeji z duvodu chvilkove nedostupnosti zboží." .. v žádném případě se nezlobím na Ronnie obchod, to se stává, ale spíš mě nasírá, že já mám na takové věci pech
No jelikoz ty komentare u tohoto filmu napsali (podle svych slov) fanousci serie Die Hard - ke kterym se take hlasim - tak se obavam, ze to bude skutecne tak spatne a z Ackoveho kultu se jiste stava Beckovy prumer, ktery se muze radit po bok filmum s Van Dammem, Lundgrenem, Segalem... no ale hodnotit budu radsi az po skouknuti...
Proč si tolik idiotů dává tu práci dávat fake videa na youtube????
Chci se podívat na sestřihy včerejšího zápasu manu s realem a z dvaceti videí je jich dvacet nějaký píčoviny.
Takhle jsem zuřil když jsem bych chvíli z neznámýho důvodu přesvědčenej, že už je venku trailer na Avengers 2
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Dnešní den blbec. Se vším všudy, nejde NIC. Kdybych se na hlavu postavila. Ještě že aspoň nemán trénink, to bych si pustila činku na ksicht, nebo tak něco.
Proč si tolik idiotů dává tu práci dávat fake videa na youtube????
Chci se podívat na sestřihy včerejšího zápasu manu s realem a z dvaceti videí je jich dvacet nějaký píčoviny.
:D To jsi už dostahoval všechny fotky, že máš čas na kopačky?
Abych si postěžoval... tak mi dnes po třech letech odešly kraťasy. Kdybych v nich neměl síťku, tak budu v posilce hodinu ukazovat koule. Přes sluchátka v uších jsem neslyšel, jak se trhají = (
Včera i dneska mi volali z O2, furt mi něco nabízej, přitom já nevolám, smskuji fakt výjmečně, když si dobiju kredit za 200,- tak mi vydrží 2-3 měsíce. Dá se to nějak zrušit?
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru