Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 667, 668, 669 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, jelikož jsou oni p*či a nabízí ti předražený věci, tak buď taky p*ča a vůbec jim neodpovídej a po představení to zavěs... dělám to už 5 let, aby mě obrali o minimum času
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Včera i dneska mi volali z O2, furt mi něco nabízej, přitom já nevolám, smskuji fakt výjmečně, když si dobiju kredit za 200,- tak mi vydrží 2-3 měsíce. Dá se to nějak zrušit?

Nemam zajem, dekuji nashle....

V zivote jsem jim nevenoval ani 5 vterin sveho zivota :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekni... co mate na sobe?
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guruhonza:
No nějak tak to dělám, stačí poslouchat ty lži, včera mi ten maník říkal, že má pro mě super tarif, nějaké volné minuty, sms a já nevím a asi za 280/měsíc, přitom mě opravdu ten kredit vydrží tak 2-3 měsíce (i když možná i déle).

Draper:
Jo to dělá moje máma, vždycky: "nemám zájem, nashle" a típne to. Já to vlastně dělám podobně.
Judson

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prejdi na vodafon, je mam taky kredit, pravidelne me chodi sms jednou za 10 mesicu, ze si mam dobit, jinak me propadne zustatek (volam z prace, takze 200kc kredit me staci skoro celej rok), a to je vse cim me otravuji.
kubaz

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja pridam perlicku z mych poslednich dnu

vola cislo, klasicky zacina Dobry den, sms finance.. zacnou placat neco o tom, ze mate u nich zivotni pojistku, a ze bude nejaka zmena zneni apod. ze dalsi den u vas v meste bude pan a bude chodit po lidech a vysvetlovat ( takhle volali moji mati ) , tak sem se ji prohrabal v papirech zadnou pojistku nema, zadal cislo do googlu a uz tam lidi psali uplne to samy, lidi nevi ani co maj nebo nemaj doma, tak jim prisel nejaky typek dalsi den domu a nabizel jim uvery , zadnou pojistku u dane spolecnosti nemaji, to byl jen trik jak nalakat lidi aby si nekoho pustili do baraku

dnes , mi vola cislo, dobry den sms finance, uz sem dobre vedel o co go, tak mi hned rika ze pojistka, nove zneni a prijde mi domu pan, tak mu rikam no ale ja zadnou pojistku nemam, tak se hned slusne omluvil, ze to je omyl nashledanou..

to je prosim... vrchol
shooter

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vydělávání na lidské blbosti (úvěry) je fakt vrchol. Teď to hrozně letí, jak je každej ve stresu atd.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Včera i dneska mi volali z O2, furt mi něco nabízej, přitom já nevolám, smskuji fakt výjmečně, když si dobiju kredit za 200,- tak mi vydrží 2-3 měsíce. Dá se to nějak zrušit?

Já měl T-mobile. Tam jsem jim zavolal a slušně jsem jim řekl že žádné reklamní volání a SMS dostávat nechci. Zhruba dva roky byl klid a pak to nějak obnovili. Znovu jsem zavolal a na čas byl klid. Pak jsem zavolal znovu a nakonec jsem odešel k O2. O2 mě nějak neotravují, nicméně pokud by chtěli, zavolám jim že nechci žádné SMS a ať si to tam zapíší, jinak že odejdu. Věř mi že tu možnost mají.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz: Lidi jsou svině no, můj velkej problém, že jsem mi někdy dělá problém říct NE, ale snažím se abych právě takhle nenaletěl, bohužel jsem opak mojí sestry, když potřebuji něco vyreklamovat nebo tak něco, pošlu jí, musím se to také naučit, aby se mnou život (nebo spíš lidi) nevym*dali (omlouvám se, ale jiné vhodnější slovo mě nenapadlo).

Jinak teď se učíme dost těhlech věcí ve škole: různé půjčky od bank či nebank. společností, směnky,.. pro mě jako pro člověka tímto nedočtěného je to myslím super, docela mi to otevřelo oči, protože na to máme super učitelku.

btw: mimochodem neví někdo jak funguje to, že když máte třeba O2, tak jaktože vám volají z T-Mobile, že pro Vás mají to a to? Kde vezmou číslo? To se nějak prodává?
Daemon

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mi někdo takovej volá, tak ho nechám se představit, řeknu že hovor nahrávám, zeptám se kde vzali moje číslo, řeknu ať si vymažou moje číslo z databáze, jinak to budu řešit soudní cestou, ono všechny debilní kartičky na slevy v obchodech a tak, chtěj číslo, blbec je kdo jim dá dvoje opravdový tel. číslo, to pak podle smluvních podmínek poskytujou/prodávaj třetím stranám, a ti mají svoje call centra a zmrdi už otravujou...
Petey

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je zakladne pravidlo aj bez ucitelky - kazdy ta chce odrbat,a tito podomovi predajcovi (+telemarketing) dvakrat
keba

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Master : přesně jak píše Daemon - stačí někde podepsat věrnostní program či kýho vejra a je tam mini písmem, že dané údaje mohou být poskytnuty třetím stranám a databáze se přesouvají a prodávají a jak se jednou tvoje číslo do toho kola dostane tak už ti volá kde kdo. Mě volali už snad všichni i to co popisuje Kubaz, o různých poskytovatelích nemluvě.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovy bordel je vsude... takto te nekdo otravuje, chodi spam... chce to poradne tresty. Tentokrat budu hodny a nebudu hned rikat oblibenou smrt, ale treba takove useknuti koncetiny je taky sranda
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No je to hnus, občas jsem slyšel, že když se lidi ptali, kde vzali číslo, tak jim bylo řečeno, že jim ho náhodně vybral počítač, i mě občas něco podobného tvrdili, mě naštěstí kvůli půjčkám nevolaj, ale chodí mi otravný smsky. Já svoje číslo mám už několik let, dokonce na té kartě je ještě napsáno Eurotel.
Humanic145

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes se mě povedlo si natrhnout hamstring při mrtvole : (. Byla to neuvěřitelná rána, že to slyšela snad půlka posilovny a mam na 6týdnu dát noze klid. Zrovna když jsem začal s dietou a říkal si, že forma bude ok : (

btw: máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Naposledy upravil Humanic145 dne st březen 06, 2013 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 667, 668, 669 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: