|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: út únor 26, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
Kdepak...máte Plzeň, chlape. Sparta má Třinec a první dva celky čekají na vítěze z předkola.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: út únor 26, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
Koukám na naeaktualizovanou tabulku, teď už to sedí co říkáš ty, takže Plznička, systém jsme pochopil. První a druhý hrají s vítězi předkola, třetí se šestým a čtvrtý s pátým. Tak do boje _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
tak nějaký update, tělo se rozpadá a sešlo se toho naráz víc než by bylo záhodno. Furt mě nepustí záda, nemůžu dřepovat ani s 70ti kg, ale pomalu se to zlepšuje, do toho mi našli helicobacter nebo žaludeční vřed, takže dietka (aspoň budu krásnej, ne jako Tom.K) a vlítla na mě aj chřipka. Takže do posilovny bych ani nedošel, píšu to pro svoje věrné (dva) diváky  Kdo mě, ale zná, tak ví, že se nevzdávám. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so březen 02, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
Kebič neser!
Ale jinak kamaráde to je teda pech! Snad to nebude nic vážnějšího, vředy nejsou prdel! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po březen 04, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
Díky hoši, nějak bylo, nějak bude
Dnes šmrdling, asi bych neměl, ale musel jsem
Bench press
3x120kg
3x3x140kg
5x120kg
8x100kg
10x70kg
- na krev to nebylo ale easy taky ne
Tlaky v sedě na prsa, stroj
5x10
Přítahy s oporou j.č.
5x6x35kg
Kladka před hlavu
5x10
Biceps kladiva
4x5x23kg
Biceps scott stroj
4x10
Reverse hypers
4x10
tak to bude bolesti zítra, ale musím něco dělati, jsem chcíplej _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st březen 06, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
pln svalovky z pondělka jsem se vydal vstříc posilce
Military press
3x60kg
3x70kg
3x80kg
3x85kg
- 80 těžkých jak barák, tak jsem si řek, že za takovýho trapáka zas nebudu a 85 docela lítalo
Ultra cg bench s bandem ala shot
5x120kg
5x130kg
4x5x140kg
- nejdřív jsem šel bez bandu, ale svalovka prsou byla obří tak jsem radši nasadil band
Extenze j.č. za hlavou
5x10x40kg
Kladka trajceps
4x8
Předkopávání
5x10
GHR
5x4
Ab roller
4x6-8
gut, záda povolujou, chřipka povoluje, žaludek povoluje, jídlo mam pořád utažený jím hodně kvalitně - 3 tvarohy denně, kuřecí s rýží na vodě, protein apod.
A hlavně jsem se tak nějak celkově nasral a bude se dřít a ničit, lámat a párat, pude se za hranici možněmožného  od příštího týdne zkusim lehce záda začít zatěžovat, protože pane Bože nenuť mě už jet předkopy !!! _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
Pumping day
Tlaky na ramena v sedě j.č.
3x15x20kg
Rozpažky
3x15x18kg
Upažování
3x15x8kg
Krčení ramen
3x15x110kg
Kladka před hlavu
3x15
Kladka triceps
3x15
Kladka biceps
3x15
Reverse hypers
3x15
šmrdlo pumping, docela mě to odšťavnilo, záda povolují, v neděli asi zkusím dřepkins _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
trainingkok!
Bench press
5x4x130-135kg
- medium bench, gut
Tlaky v sedě
4x5x60-70kg
Upažování
4x8-10x12kg
Face pulls
5s.
Biceps EZ
4x5x50kg
Biceps nadhmat
4x6x40kg
v tempu, dobrý, zítra nějaký záda a v úterý zkusíme dřepkins _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes zádíčka
Přítahy v předklonu
5x6x100-110kg
- dobrý, před týdnem bych to kvůli zádům nemohl jet
Kladka před hlavu
5x6
Přítahy s oporou hrudníku, stroj
4x8
Krčení ramen j.č.
4x8x60kg
Reverse hypers
3x10
Biceps
3s.
dobré, zítra zkusíme dřep a začnem odpočítávat 8 týdnů do republiky _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po březen 11, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Tak začínáme stíhací jízdu za formou!
8. týden před MČR
Dřep
3x40kg
3x60kg
3x80kg
3x100kg
3x110kg
3x120kg
Zákopy
4x6
Předkopy
4x6
Břicho
5s.
Lýtka
4s.
Dřepy nebyly uplně bez bolesti ale oddřepováno a začne se pomalu ale jistě přihazovat! Victory or death _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
Dnes mrtvý tah
3x70kg
3x90kg
3x110kg
3x120kg
3x130kg
- víc nešlo a teď je to zas na prd, uvidíme co řekne budoucnost
Kladka před hlavu
4x6
Přítahy s oporou hrudníku, stroj
4x8
Přítahy s oporou hrudníku jednoruč
6x6x30kg
Biceps jednoručky
up to 5x28kg
Biceps osa
4x8x40kg _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
tak dnes trénink ve vzpírárně v Teplicích, super training s Patokrálem, kterej dřepnul balík
Bench press
3x110kg
3x130kg
2x150kg
3x140kg
4x130kg
5x120kg
6x110kg
7x100kg
Kliky na bradlech
4x5xTV +20kg
Tlaky v sedě j.č.
4x8x něco
Rozpažování
4x10xněco
Předpažování
5x5xněco
Síla není ale jede se dál _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|