|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
HarderHeavy

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 11:22 pm Předmět: |
|
|
Trénink Kuřim
Dřep
5x 50 kg
5x 70 kg
3x 125 kg
3x 145 kg
1x 155 kg
dres
1x 210 kg
1x 225 kg
1x 230 kg
1x 240 kg
1x 245 kg
1x 250 kg
Bench
3x3 100 kg
No dřepy i potěšili, sice hloubka nebyla asi nikdy ale nechybí zas tak krutě moc, silová rezerva je dost....jen ta technika jde s váhou do sraček :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
HarderHeavy

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
Tak paní Republika v Nymburku.
Dřep
235 kg - snadně, lehce, uznáno
245 kg - lehký, u tohohle pokusu jsem se dole dost ohnul, uznáno
255 kg - Bez problému, bez chyby, uznáno
Bench
145 kg - pohoda, lehce, uznáno
150 kg - Vystřelilo jak z praku, uznáno
152,5 kg - Bože co je nad 150 kil tak je to smrt, totální propad a neuznáno
Tah
200 kg - Rychlost a dynamika jak kdyby to měl být nadhoz - uznáno
210 kg- Lehce, rychle - uznáno
225 kg - jaksi jsem popošel dozadu tak jsem to zahodil, neuznáno
Naváženo přesných 97 kg.
Závodil jsem v kategorii sloučené do 120 a do 105 kg. připsal jsem si 1. místo mezi čechy i mezinárodně, wilks asi 379.
Dále 2. místo za Absolutní pořadí dorostu.
Jak bych hodnotil den........
Vstávání v 5 ráno, byl jsem až nezvykle čilej, asi proto že jsem usnul kolem druhý ráno, jaký jsem měl nervy z hloubky dřepu  Pak si pro mě přijel Grogy, přesunuli jsme se do Jihlavy, tam přestup a třista z místa do Nymburka.... Po příjezdu nutná chvíle na hajzlu  a vážení, přesných 97 kg (což je zatím nejvíc co jsem navážil) netrápím že s žádných odvodňováním a tak. Kontrola výbavy, tam mě utnuli za tričko s výstřihem do V (hlavně že je klubové....),rozcvičona veliká, kde jsem využil i své hory převyšující inteligence až jsme se zapotil, než jsme nějkýho chlapci ze Slovenska vysvětlil že číslo psané fixou na kotouči je pouze odchylka v gramech, nikoliv pravá hmotnost kotouče, aneb z desítky uděláš dvacítku hned  V Nymburce to bylo hezký, příjemná atmosféra, velký prostory, hlavně co jsme se divil že i nakladači hóódně povzbuzovali což bylo fakt příjemný. I diváci, hlavně ten velkej pán co měl hlas jak Babula z hospody a fandil všem !  Až na ten výstup po rampě na pódium v bandách a dresu to bylo fakt fajné. Odpoledne už jsem měl dozávoděno, tak jsem pomáhal Grogymu. Jen je třeba říct že ve dřepu mám tak 20 kilo rezervu, a když ovládnu techniku v dresu při mrtvole tak tam mám snad na 250.. Takže do Evropy plno práce a tam to okouřím !!
Tímto obrovskej dík Mírovi za všechnu pomoc, Grogymu asi za všechno  (přece jen mě ten kluk popohání v tom sportu dál )  A Ivet, no a prostě všem kdo tam se mnou byl a při mě stál :)
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: st březen 13, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
Dnes jen nějaký šmrdlání, nestojí za zápis..... V pátek mrtvoly dres... zkusím sumo, když budu super antitalent, tak budu celej den drtit klasiku ať už se to kurva naučím !
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola sumo
1x10 60 kg
1x5 100 kg
1x3 140 kg
1x3 160 kg
3x1 180 kg
.
.
.
2x1 190 kg
1x 200 kg
Dřep
3x3 105 kg
Dotlak 10
4x2 115 kg
Kdybych jednou vidal knihu asi by to bylo Tahový idiot..... mrtvoly do 180 sumo parádička, lehce, hezky..... pak jsme nasadil dres na mojí nejoblíbenější disciplínu... naložil 200 a sa kokot jsem se tam nesrovnal, takže technika na hovno, nedotaženo, tak jsem opakoval několikrát prostě jsem to nikdy nedotáhl.... spíš se to podobalo zmrvený klasice než sumu... tak jsem sundal dres a bez problémů jsem vytáhl 190, a dokonce i 200 a i když to bylo těžký tak dotaženo a hezky....... takže mrtvoly v dresu mi jsou stále bližší asi klasicky, myslel jsem že když mám velkej problém se tam srovnat, tak sumo bude lepší.. omyl, klasika mi jde líp. takže do evropy prostě musím drtit a drtit techniku ve dresu.........
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
Dřep bandy
1x2 195 kg
3x2 205 kg
Bench
3x3 105 kg
Takhle jsem ještě dřepy nejel, a nebyl vůbec čas na další cvičení, v pátek s Grogym ohulíme dotlaky dres a já se snad naučím tahat  ... poznatek, koupit si nový bandáže na kolena, moje vytahaný tkaničky poslouží už leda jako čelenka na hippies party !
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: st březen 20, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
Dřep
5x5 142,5 kg
Bench
4x3 82,5 kg
Rozpažky
5x10
Biceps
Břicho
Po dřepech velká bolest loktů, v pátek dotlaky dres a mrtvola dres pod dohledem zkušeného a bystrého oka Grogyho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
Dotlak dres
1x 152.5 kg
2x1 162.5 kg
Tah
3x3 162,5 kg
Dřep
Strašný, jak jsem zjistil že ME v trojboji pro mě asi padá, jelikož já se pohybuju finančně trochu jinde........ tak jsem byl takovej přešlej.... bolest loktů jak kokot, jakobych vůbec neměl úchop, nedokázal jsem činku zmáčnkout.... Jinak jsem se objevil na nominačce MS Benchpressu v Litvě, aniž bych se někam sám hlásil nebo se mě někdo ptal.... Když to nebude taky za milion korun tak bych jel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: po březen 25, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
Dřep
5x65 kg
3x95 kg
3x125 kg
2x3 155 kg
3x3 170 kg
Triceps
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
Dřep
3x5 125 kg
Tahy sumo
2x3 125 kg
3x2 155 kg
Bench
4x8 70 kg
Výraz jednoručky
1x 20 kg
1x 28 kg
1x 35 kg
3x2 45 kg
Nevím proč, měl jsem hroznou chuť si zatahat sumem, tak jsem tahal.... Pak takový strongwoman trai :D Jednoručku jsem házel do výše :D Vždycky každou ruku, střídavě...
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: so březen 30, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
Dřep dres
1x 200 kg
1x 225 kg
1x 245 kg
1x 260 kg
1x 275 kg
1x 275 kg
Bench
rehabilitačně
Tak úkol splněn, dřep 275 padl, myslím že ještě kapka rezerva, chtěl jsem ho dát ještě jednou nevím co mě to napadlo když hloubku v tréninku nikdy nedám :D Takže ten druhej už jsem si sednul dozadu :D Ale to byla spíš technická chyba a jiný bandáže ze železo-betonu:D Ale Prvních 275 dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: út duben 02, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: so duben 06, 2013 11:07 pm Předmět: |
|
|
MČR Mužů a žen 2013, Kuřim
Dřep
255- ok
275- nolift, technicky trapný, dá se říct že jsem přepadl dopředu
275 - ok, závodní osobák
Bench
145- ok
155- nolift, dotlak v řiti (a taky zpracovalo magické číslo :D )
160- nolift, hezká gilotina, díky konstruktérům co vymysleli boční benčový ochrany.
Tah
210- ok
225- nolift, neodkážu se tam srovnat
225- nolift, nedokážu se tam srovnat
Naváženo 97.6 kg
Jaké místo jsem obsadil ani nevím, taky jsem byl asi jedinej dorostenec za všechny roky na takový soutěži :D nicméně umístění nebylo účelem, závodění mě baví, a musím si ošahat váhy a opustit ty dětské hmotnosti na čince.
Naposledy upravil HarderHeavy dne ne duben 07, 2013 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 06, 2013 11:53 pm Předmět: |
|
|
Ty vaše dřepy nechápu, máte to u vás pěkně zmáknutý! 275 už je hodně dobrý v tvé kategorii! Pěkný, gratuluju!  Naopak ty mrtvoly máš oproti dřepu pořád dost tragický teda.  Jestli můžu něco málo ze své zahrádky, tak mě nejvíc pomohlo jezdit v dresu ze začátku jen dotahy a postupně týden po týdnu snižovat výšku a naučil jsem se k tomu tak nějak srovnat. Jak se v dresu při mrtvole necítím 100% technicky dobře, tak jsem schopnej dát mín jak raw. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|