|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
To je "jejich" daň  . Já ji za svoji neberu.
...a ják takých ludí nieje v populacii vela?
Je to k nasrštvání...pokud započtu hypotéky a další odpočty, které lze realizovat v ČR a k tomu tuto daň, tak jsem někde kolem 60 tis. Kč ročně lehčí a vlastně za nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Se přiznám, že ani nevím, kdo je Kokta. Vím jen, že manžel Partyšové, ale čím je význačný nevím...víte to někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
Jsem občan ČR, ovšem s daňovým domicilem v SR (pokud strávíš byť jen jeden den navíc než je polovina roku v SR, daníš tam). V ČR mohu podat daň . přiznání - jelikož mám zdaněno v SR a v ČR příjem nula - dostanu velké kulové.
Nějaké výplata bokem asi nehrozí - pracuji v solidní firmě :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:38 pm Předmět: |
|
|
neda sa to poriesit na obchodny vztah sro-sro? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Od pondělí budu firmu spoluvlastnit - tj. jsme SR firma se sídlem v SR. Pochybuji, že by další společníci na něco takového přistoupili.
Ale hledám...třeba se ještě něco najde:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
ja som vzdy v strate,pripadne v minimalnom zisku  ani cent tym zmrdom _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ja som vzdy v strate,pripadne v minimalnom zisku ani cent tym zmrdom | ...noo , mám podobný názor.
V ČR, Tě taky odrbou na daních, ale v SR je to dovedeno skoro k dokonalosti. Průměrný slovák má nižší mzdu než v ČR, zato vyšší daně, dražší byty, jídlo...to je za odměnu. Když něco chceš-zaplať, lhostejno, že odvedeš na daních víc než jiný vydělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
kazdy cent odvedeny na daniach sa pouzije proti tebe/rozkradne, cize neplatit dane je povinnost kazdeho rozumneho cloveka _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mladej beda
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:02 am Předmět: |
|
|
Kokot z posilky, kterýho jsem potkal na nádraží...chlápek kolem 40ky, kterej si myslí, že je asi jakože ultrahardcoremegahustokrutopřísně nabouchanej a že mu to tam patří (vypadá jakoby cvičil tak půl roku). Klučina používal osu u klece na dřepy na MT. Nevypadal nijak nabušeně a tak si na něm asi frajírek potřeboval něco dokázat, 6x za minutu se ho zeptal jestli už končí, stál u něj a civěl na něho jak dement, pak na něho začal zvyšovat hlas, že kdy jako hodlá končit, že tady není sám, na to mu klučina nabídl, že se s ním může vystřídat, což on rezolutně odmítl takovým stylem, že jako s takovým póvlem cvičit nebude...cvičil jsem kousek dál a v tu chvíli už to ve mě vřelo a měl jsem 100 chutí zahrát si s tím tupcem frisbee s 20kg kotoučem. A teď to nejlepší...když kluk docvičil MT a uklidil po sobě, frajer tam došel, dal si na každou stranu 5kg a začal pumpovat biceps
Bylo to už kdysi v Průvanu, ale dnes jakmile jsem ho uviděl tak jsem si vzpomněl, se svým typicky důležitým výrazem - já jsem tady king nastupoval do šaliny a to jsem myslel, že takovýhle "velcí kluci" šalinou nejezdí, když je pod jejich úroveň střídat se s někým při cvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|