Mám problém nabrat váhu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mám problém nabrat váhu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Mám problém nabrat váhu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moby napsal:
Jeeezisi ja toho vynechal...resp. vzpomnel si na to pozdeji...

1. Hodne pij cistou vodu (3 litry ber jako minimum)
2. Moc nesol
3. Cpi se lusteninama pokud Te to neroztrha na kusy
4. Korenit muzes prakticky dle libovule - z kari, chilli, bazalky nebo koriandru jeste nikdo

Moc nesol? A to jako proč? Nedostatek sodíku způsobí nárůst svalové hmoty?

To jsou ale věci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
moby napsal:
Jeeezisi ja toho vynechal...resp. vzpomnel si na to pozdeji...

1. Hodne pij cistou vodu (3 litry ber jako minimum)
2. Moc nesol
3. Cpi se lusteninama pokud Te to neroztrha na kusy
4. Korenit muzes prakticky dle libovule - z kari, chilli, bazalky nebo koriandru jeste nikdo

Moc nesol? A to jako proč? Nedostatek sodíku způsobí nárůst svalové hmoty?

To jsou ale věci.

Taky moc nechápu, proč si zasrat bachor luštěninama na pár hodin... když chce sníst co nejvíc.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thinkmuscle napsal:
Zázračné prášky existují, ale pro tento účel bych je nepoužíval

S tou náloží bedbajzu /píšu schválně abych nemusel hledat jak se to píše správně/ by nenabral ani Otesánek... Tam bych viděl hlavní kámen úrazu.

Já vůbec. Tohle se dá přežrat v úplném klidu a problémy by s tím měli mít jen skutečně kovaný ektomorf.
moby

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thinkmuscle:

Jo, aerobky tam ma sakra dost. A prave proto musi jist neskutecne kvanta spravneho jidla pokud chce pribrat. A o to tezsi to bude mit. Ale urcite to jde. Ja prosportuju takovych 15 hodin tydne (jitsu, posilovna, beh, chodim po horach), vice aerobne nez "objemove" a musim se hlidat abych nerostl az moc (kdyz posilka, tak trenuju ciste silove, anaerobku si nahanim judem a grapplingem :)). Ale to je moje geneticka vybava no... zase, co funguje u me nebude nutne fungovat u nej.

Reichenberk

Ona sul (resp. sodik) je prakticky ve vsem. A kdyz do kazdeho z jeho napr. sedmi jidel da spetku soli, tak ji bude mit si myslim vice nez dost. Navic kdyz povari brambory, testoviny nebo ryzi ve slane vode... Samozrejme, ze sportujici clovek ma zvysenou spotrebu sodiku, o tom zadna. No pokud zjisti, ze ma krece jako prase nebo ze se prestal potit pri tom treninku a kolabuje, tak muze pridat soli samozrejme - zase, je to o pozorovani sebe sama (ja vim, ze se porad opakuju ;)) Ja to napsal spise obecne...jeho jidelnicek je / byla dost tragedie a cert vi jak solil doted... Zase aby jeho telo drzelo extra velke kvanta vody diky nadmerne konzumaci soli nebude taky uplne nejlepsi.

Klidne at si o tom neco nacte...je to zase jedno z docela hodne debatovanych temat, exituji mraky ruznych studii, ktere se navzajem potvrzuji a vyvraceji...zvidavosti se meze nekladou :) Samozrejme at zpochybnuje to co mu pisu, je to mnohem lepsi nez to jen tupe prijmout jako dogma.

OT: jsem toho zase v te praci sakra udelal :D
moby

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thinkmuscle napsal:
Taky moc nechápu, proč si zasrat bachor luštěninama na pár hodin... když chce sníst co nejvíc.

Musi si najit co mu vyhovuje probuh! Ja mu davam jen inspiraci! Nechytej me za slovicka. Treba jsem mu tam nepsal nic o vejcich. Znamena to, ze je nema jist? Nebo je jist muze? Musi si to proste vyzkouset. Ja treba lusteniny jim 2x tydne v prumeru bych rekl a snasim je dobre povetsinou (ne vzdycky se mi je podari ocividne pripravit tak, abych nebyl jak Zeppelin :))
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Thinkmuscle napsal:
Zázračné prášky existují, ale pro tento účel bych je nepoužíval

S tou náloží bedbajzu /píšu schválně abych nemusel hledat jak se to píše správně/ by nenabral ani Otesánek... Tam bych viděl hlavní kámen úrazu.

Já vůbec. Tohle se dá přežrat v úplném klidu a problémy by s tím měli mít jen skutečně kovaný ektomorf.

Chtěl bych vidět někoho, kdo má pětkrát týdně intenzivní kardio po dvou hodinách, a přii tom dokáže přibírat. První věc, která se uvádí při objemovém tréninku je omezit aerobní aktivitu na minimum. Obzvlášť, když je hardgainer.

Naposledy upravil Thinkmuscle dne pá březen 15, 2013 3:17 pm, celkově upraveno 1 krát
moby

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jeeeeje, tu to skonci zase lockem threadu :D Pardon, uz drzim hubu a mizim! :D
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moby napsal:
Thinkmuscle napsal:

Musi si najit co mu vyhovuje probuh! Ja mu davam jen inspiraci! Nechytej me za slovicka. Treba jsem mu tam nepsal nic o vejcich. Znamena to, ze je nema jist? Nebo je jist muze? Musi si to proste vyzkouset. Ja treba lusteniny jim 2x tydne v prumeru bych rekl a snasim je dobre povetsinou (ne vzdycky se mi je podari ocividne pripravit tak, abych nebyl jak Zeppelin :))

hele vyjmenoval jsi body a působilo to dojmem - bez těchhle deseti věcí se nepohneš z místa.
tak sorry:-) luštěniny jako zpestření jsou fajn, jako zdroj bioplynu možná taky, ale na přibírání pro problematický typ - spíš ne.
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moby napsal:
A jeeeeje, tu to skonci zase lockem threadu :D Pardon, uz drzim hubu a mizim! :D

Pročpak? Pokud se dokážeme bavit ve vší slušnosti, bez napádání - tak nevidím důvody proč nějaký topic zamykat.
Něco jiného je až někdo přijde a začne mi nadávat do debilů, protože mám jiný názor než on.
moby

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vazne muj posledni prispevek v tomto vlakne - jedina a nejdulezitejsi vec bez ktere se nepohne z mista je VULE SVEHO CILE DOSAHNOUT! To je jedna jedina vec, ktera ho muze zastavit.

(Jo, ano, pak ho taky muze prejet auto, spadnout na neho meteorit, zavalit ho strom nebo ustknout tai-pan... ;))
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A možná taky začít cvičit:-) až teď se dívám, že cvičí doma kliky a dřepy. To asi nebude to pravé ořechové.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moby napsal:

Tohle jsou rady teoretika. Nevíš jak je na tom se solí ale radíš mu, aby moc nesolil, protože má soli možná hodně. S jeho tréninky bude mít spíš problém s celkovým nedostatkem minerálů. Zkust si počíst něco o buněčné membráně a sodíku a o tom, jak na nedostatek sodíku zareaguje tuková buňka a jak svalová.
A k té aerobce, které má údajně moc. Nemá. Alespoň ne takové, která by výrazně přispěla ke spalování tuku. Proto nehubne.
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
moby napsal:

Tohle jsou rady teoretika. Nevíš jak je na tom se solí ale radíš mu, aby moc nesolil, protože má soli možná hodně. S jeho tréninky bude mít spíš problém s celkovým nedostatkem minerálů. Zkust si počíst něco o buněčné membráně a sodíku a o tom, jak na nedostatek sodíku zareaguje tuková buňka a jak svalová.
A k té aerobce, které má údajně moc. Nemá. Alespoň ne takové, která by výrazně přispěla ke spalování tuku. Proto nehubne.

ty sis chudáku poplet topiky, ne?
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zde uvedu pár odkazů pro inspiraci. Dále je možné vyhledávat zde na portále pomocí pojmů jako jsou "objemový trenink" a "objemová strava".

http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html

http://kulturistika.ronnie.cz/c-10044-vyziva-v-objemove-fazi-i.html

http://kpo.cz/fyziologie/fyziologie.htm
stas

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thinkmuscle napsal:
A možná taky začít cvičit:-) až teď se dívám, že cvičí doma kliky a dřepy. To asi nebude to pravé ořechové.

ja si myslim, ze s cvikmi s vlastnou vahou sa da objemovo ovela viac dosiahnut ako si tu vela ludi na fore mysli. A hlavne zaciatocnici. Tiez si myslim, ze nejde o to co cvicis, ale ako to cvicis.

avsak badminton 2hodiny 5 x tyzdenne - to je pre cloveka ktory chce pribrat a nedari sa mu naozaj velmi vela.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mám problém nabrat váhu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: