|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Redshank

|
Zaslal: út březen 12, 2013 2:24 am Předmět: |
|
|
Užíval jste někdo kreatin v dietě? má to nějakej větší smysl nebo je to jedno ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
A-dee
|
Zaslal: út březen 12, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, dnes jsem nasadil klasický monohydrát Reflex Creapure Creatine 500g. Chtěl jsem se zeptat na typy pří užívání/dávkování. Plnící fáze je uvedeno 4xdenně 5g po dobu 5ti dní. Užívám jako předtréninkovou formuly Assault, která má také obsah Creatinu. Mám tedy jednu dávku vynechat? Popřípadě, kdy dané 4 dávky užíváte? Před jídlem, po jídle?Ráno na lačno? Je doporučeno je dávat s 20g hroznového cukru. Četl jsem i názory, že je dobré užívat jej s jedlou sodou. Budu vděčný za každou radu a každý typ. Předem díky.
184cm/82Kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: so březen 16, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Za jak dlouho se mi vrátí ,, původní ,, hmotnost po vysazení kreatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 16, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| A-dee napsal: | Zdravím, dnes jsem nasadil klasický monohydrát Reflex Creapure Creatine 500g. Chtěl jsem se zeptat na typy pří užívání/dávkování. Plnící fáze je uvedeno 4xdenně 5g po dobu 5ti dní. Užívám jako předtréninkovou formuly Assault, která má také obsah Creatinu. Mám tedy jednu dávku vynechat? Popřípadě, kdy dané 4 dávky užíváte? Před jídlem, po jídle?Ráno na lačno? Je doporučeno je dávat s 20g hroznového cukru. Četl jsem i názory, že je dobré užívat jej s jedlou sodou. Budu vděčný za každou radu a každý typ. Předem díky.
184cm/82Kg |
Záleží na Tobě, já dával celou dobu cca 3x15g, ráno po snídani, po obědě/tréninku a po večeři. Někdy jsem to dával s džusem, někdy s glukopurem někdy i samotné. Jinak mě ten reflex nějak nešlapal, nebo nezaznamenal jsem nějaké zlepšení, pak jsem si koupil 1kg za necelé 300 stovky a mohl jsem si právě zvýšit dávkování na těch 15-20g denně a nebylo mi to líto a silově jsem se zlepšil. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 16, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Redshank napsal: | | Užíval jste někdo kreatin v dietě? má to nějakej větší smysl nebo je to jedno ? |
Mohl by pomoc udržet sílu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: út březen 26, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
vygooglete si jaky je hlavni princip fungovani kreatinu, resp. proc jsou jeho ucinky tak rychle viditelne...
Pokud si v diete, tak chces, aby byly svaly vice videt...nemam pravdu? Proc je tedy chces zavodnovat kreatinem??? To jde tak trochu proti sobe
|
|
| nahoru |
|
 |
wojceek

|
Zaslal: st březen 27, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Chlapi koupil jsem za celkem výhodnou cenu Kre-Alkalyn od SCITEC NUTRITION,
máte sním nějaké zkušenosti?Jestli jsem zbytečně nevyhodil peníze ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
wojceek

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 27, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
skor z toho pohladu,ze najprv nieco kupis,a potom sa pytas naco ti to bude... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: st březen 27, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
| wojceek napsal: | Chlapi koupil jsem za celkem výhodnou cenu Kre-Alkalyn od SCITEC NUTRITION,
máte sním nějaké zkušenosti?Jestli jsem zbytečně nevyhodil peníze ? |
Kre-Alkalyn je v podstatě monohydrát, tudíž fungovat bude. A pokud byl za pěknou cenu, tak určitě není důvod se mlátit do hlavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so duben 06, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
Nedávno jsem na Ronnie.cz koupil mikronizovaný kreatin monohydrát a chtěl bych ho v nejbližší době nasadit ale potřeboval bych prosím poradit s dávkováním protože ho zařazuji poprvé..
První týden bych dával každý den 4x5g nejspíše po snídani,po obědu,30min.před tréninkem a hned po tréninku.
zbylé tři týdny bych dával denně 1x5g a to nejspíše po tréninku s gainerem a potom bych nechal měsíc pauzu a jel to znova dokuď by to pořád fungovalo.
Asi bych ho míchal jen s vodou a po tom tréninku s gainerem.. nebo máte někdo něco osvědčeného s čím ho míchat pro lepší využítí? (Váha 83kg)
Děkuji moc za rady!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 06, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | Nedávno jsem na Ronnie.cz koupil mikronizovaný kreatin monohydrát a chtěl bych ho v nejbližší době nasadit ale potřeboval bych prosím poradit s dávkováním protože ho zařazuji poprvé..
První týden bych dával každý den 4x5g nejspíše po snídani,po obědu,30min.před tréninkem a hned po tréninku.
zbylé tři týdny bych dával denně 1x5g a to nejspíše po tréninku s gainerem a potom bych nechal měsíc pauzu a jel to znova dokuď by to pořád fungovalo.
Asi bych ho míchal jen s vodou a po tom tréninku s gainerem.. nebo máte někdo něco osvědčeného s čím ho míchat pro lepší využítí? (Váha 83kg)
Děkuji moc za rady! |
A ty jsi tam nedostal od výrobce návod k použití?Jsi asi miliontý člověk,co se tady ptá na to samé.Pořád dokola a pořád jste líní hledat Drž se doporučení výrobce a nevymýšlej blbiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 06, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|