|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Hráblo Waterburymu?? |
| Ne |
|
67% |
[ 47 ] |
| Ano |
|
32% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
elrubio

|
Zaslal: po únor 04, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Paťo22 napsal: | | daj si raćej !prezretý! banán ako ryžu.., ale neviem načo chceš to kardio oddellovať.. raćej si ho daj hneď po TG na 20 minut (30 max)... |
když si dám 7km běh, tak to mám cca 50minut a to už chci mít jako samostatnou TJ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elrubio

|
Zaslal: po únor 04, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | elrubio, zkus trochu zaexperimentovat. Mně se osvědčilo jablko nebo ořechy, ale každému sedí něco jiného. Pointa je, aby Ti nekolísala energie. |
děkuji, budu testovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: po únor 11, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,chtěl bych se na vás obrátit s tím, jestli byste mi řekli jestli někde dělám chybu. WD jedu, tak jako to tu měl Lukinobr tzn. půst celých těch 20 hodin a pak 4 hodiny jídla. Můj cíl je trochu shodit a tenhle styl mi dost vyhovuje
Tak tady můj overfeeding jídelníček:
po tréninku banán
zeleninový salát
5-6 vajec na tvrdo
350-450g masa a pytlík rýže
tvaroh před spaním
Myslíte,že by to takhle mohlo být správně? Ještě nevím jestli tam někam přidat oříšky jako zdroj tuků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: st únor 13, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
ja nie som priamo na WD,ale na Ferrugiovej renegade diet.tento sposob stravovania mi uplne vyhovuje a nemienim ho zatial menit menit.cca za 3 mesiace som schudol 8kg a teraz si to udrzujem.musel som ale rozsirit under a over eating,nedalo sa to vecer uzrat (191cm,90kg)
jedalnicek bol cca takyto
15:00 odmerka proteinu+organic greens
17:00 4 vajcia+zeleny salat/ryba + zeleny salat
trening
cca 20:00 200g masa+priloha,zelenina
22-23:00 200g masa + priloha
vylucil som mlieko a obmedzil na minimum ostatne mliecne vyrobky,na 95% vylucil psenicne vyrobky (lepok)
teraz zacinam proteinom uz medzi 12-13:00 a snazim sa pomalicky priberat
Citim sa skvele,energie na rozdavanie,nikdy ma nejak extra nenaduvalo,ale teraz ziadne prdy ani po 5 vajciach a proteine :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
Čau, měl bych dotaz ohledně Warrior Diet. Chtěl bych vědět jak to udělat, když cvičím nejčastěji kolem 12.-13. hodiny a nechci to měnit (časově mi to líp vyhovuje a ve fitku je míň lidí). Overeating je dost závislý na tom potréninkovém stavu, ne? Kdy pak má tato fáze přijít, po tréninku nebo normálně až navečer a dát po tréninku třeba jen gainer? Využívá se pak naplno benefitů Warrior Diet? Pokud to bude problém, nebudu ani číst knížku a dál zjišťovat info, tak se první ptám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: po březen 18, 2013 12:18 pm Předmět: |
|
|
daaj overeating normal po treningu a vecer uz nejedz
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: po březen 18, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Aha, a v netréninkové dny taky v tu dobu kdy v tréninkové, nebo až večer? Kdyby večer, tak se undereating fáze protáhne v případě pořadí tréninkový den - netréninkový den o nějakých 5 hodin, to nevadí? Trošku jsem doufal spíš v tu variantu s gainerem a overeatingem normálně až večer, protože se mi na tom líbí ten klid na vícechodové jídlo večer, kdy na to mám víc času. Ale díky na názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
Nedoporučuju, je to velmi nepraktické.
Gainer během dne ne-e, ale v proteinu, ovoci, ořeších bych problém neviděl.
Možná už jsem s tím trochu trapnej, ale přečti si tu knížku :)
Najdeš tam odpověď i na tuhle otázku, samozřejmě.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: po březen 18, 2013 11:11 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Nedoporučuju, je to velmi nepraktické.
Gainer během dne ne-e, ale v proteinu, ovoci, ořeších bych problém neviděl.
Možná už jsem s tím trochu trapnej, ale přečti si tu knížku :)
Najdeš tam odpověď i na tuhle otázku, samozřejmě. |
No díky teda, mohl bys mi jen (než si přečtu knížku) odpovědět, kdy by proběhl overeating a jestli by ta dieta měla pak smysl? Nechci číst knížku a pak zjistit, že tuto dietu nedoporučují pro ty, co cvičí kolem poledne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: út březen 19, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
S tréninkem v poledne není při této dietě žádný problém. Doporučil bych před tréninkem nic nejíst. Po tréninku malé množství sacharidů ve formě zralého banánu nebo malty + nějaké bílkoviny (ideálně proteinový nápoj). Dále už bych se sacharidům vyhýbal až do večerní over-eating fáze. Pokud je tvým cílem maximální ztráta tuku, nebál bych se vynechat i ty sachry po tréninku a doplnit je až večer.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 6:16 pm Předmět: |
|
|
Chtel bych se optat, kdo se takto stravoval, co jedl prevazne pres den a hlavne jak vecer postupoval, co jedl jako prvni jedtli bilkovinu nebo jak se pise vetsinou nejaky salatek apod, diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
Stravuji se dle WD už pár měsíců. Ráno mám jen kafe bez cukru a mléka, vitamíny, minerály, rybí tuk a cca 10g proteinu. Po cca 5ti hodinách si dám hrst mandlí, před tréninkem kafe. Overeating začínám mísou zeleninového salátu s olivovým olejem. Pak jdu na hlavní jídlo, to je většinou 300-400g masa s trochou přílohy (brambory, bulgur atd.) pak si dám arašídové máslo. Pak následuje porce pouze sacharidů a většinou končím proteinovým koktejlem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 7:39 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | Chtel bych se optat, kdo se takto stravoval, co jedl prevazne pres den a hlavne jak vecer postupoval, co jedl jako prvni jedtli bilkovinu nebo jak se pise vetsinou nejaky salatek apod, diky |
Co si tak pamatuji, tak přes den jsem dával něco bilkoviného nebo tuky, takže jogurt/cottage či trochu ořechů a první jídlo jsem měl tuším, velkou porci zeleniny a pak normál maso, později nějaký sachry. Takže podobně jako Hanis _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
Přes den pouze ovoce s trochou proteinu a k obědu ještě pár mandlí. Pak první jídlo velký zeleninový salát s oliváčem a pak většinou maso s přílohou nebo jen se zeleninou, nějaký sýr, ovoce, ořechy nebo burákový máslo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|